Palad1n Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Ahoj, Dnes jsem narazil na tento problem, pri nastartovani na volnobeh, kdyz lehce pridam otaccky, otacky se jakoby zaseknou na 1500ot a pomalicku pridavaji az na 1750ot, kde opet spadnou na 1500ot a tak dokola. Predtim mi to nikdy neudelalo a opravdu by me zajimalo, co by to mohlo byt. Nahral jsem i video - http://www.youtube.com/watch?v=tTyNnZhbNCA Nevite, cim to muze byt? Dale jsem si take vsiml tohoto - http://img560.imageshack.us/img560/747/imag0002h.jpg , nejak z toho podivne sycelo, vubec se v tomhle nevyznam, ale pripada mi, ze to asi nebude uplne v poradku, muzete mi prosim poradit, co to je a zda je toto normalni? Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 hm asi neporadím čím to může být, ale mrknout na diagnostiku. 1.6 MPI uděláš kabelem za 350,- kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palad1n Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Žádné chyby by tam být neměly, teda alespoň včera nic. Prostě nastartuju, šlapnu na pedal a otáčky se zaseknou a až po chvilce se vrátí na normální hodnotu, šlapnu znova na plyn a opět se zaseknou..až po pár minutách tohodle zasekávání tenhle jev odezní. Pokud nechám motor chvíli napokoji a přijdu, nastartuju, přidám plyn a je to tu zase... Tenhle motor jsem kupoval zejména kvůli jeho neporuchovosti, tak doufám, že jsem neudělal špatný kup:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 co do spolehlivosti to velmi uspesny motor, byl take jeden z duvodu proc jsme ho vzal . v praci jich mame nekolik a i pres 200 000 km a slapou jak hodinky. jsme sam zvedavy jestli nekdo poradi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palad1n Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Tak auto jede docela normálně, žádný problém nepozoruji, tak uvidíme, dělá to jen při volnoběžných otáčkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 No na videu vidím, že voda není na provozní teplotě. Když máš motor zahřáty tak to dělá taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Haski Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Tohle se mi jednou stalo u vadné škrtící klapky na Fabii, ale to se rozsvítila kontrolka EPC. Jinak takhle se myslím chová nouzový režim a je hodně divné, že diagnostika nic nehlásí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palad1n Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Sakra, chlapi, neděste mě:-) Zatím *klep klep* to už neudělalo, tak uvidíme, nikam daleko nepojedu, dokud se mi na to někdo nepodívá:-) Každopádně díky všem;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.