krysarr Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Jardo diky, zkousel jsem to zatim jen se zpateckou, pac tam je zamek. Muze to delat i na ni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 nech někde zkontrolovat tlaky bude dělat na všechny rychlosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 No nepotesili jste me kluci, ale dekuju! :) Pac tomu prd rozumim, tak dalsi dotaz... musim s tim do autorizaku nebo vetsiho servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Muzes vice mene kamkoliv kde maji merak... S kama si? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Aha, ja myslel, ze se musi rozebrat pulka motoru :) Jsem z Prahy... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Jestli si z Prahy doporucuji clena GARNY... Sorry za offtopic TO VASA: tesim se na ctvrtek na instalaci destaku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Garnyho znam dobre a on to auto taky, diky... tam mam jen problem, ze vyslat segru pres cely mesto do Reporyji do slepy ulice se trochu bojim, ze bude jezdit hodinu po meste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 lepsiho asi v Praze neznam... mozna jestli ma pripravek muze udelat Rolba... se ho zeptej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 měřič tlaků mám také :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Kluci zeptam se segry, kam by s tim jela radsi, pac se zatim boji jezdit na mista, kde to moc nezna a ozvu se, diky Ja na to ted nemam cas :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Ahoj, píšu s prospou o radu. Předem se omlouvám, jestli otravuju. Dnes jsem dával nový alternátor z Octavie II (Bosch 140A) do Octavie I TDI ASV r.v.2001. Starý byl Bosch 120A. Vše je ok, až na to, že se mi pokaždé po ujetí 8km rozsvítí kontrolka ASR a nezhasne, dokut nevypnu motor a znovu nenastartuji. Před výměnou se mi to nestalo nikdy. Nesetkali jste se s tím někdy? Může to způsobovat právě nový alternátor a dá se to případně nějak řešit? Předem děkuju :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Rolbar: Jardo, mas plnou schranku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 co ti pise diagnostika??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Na diag sem zatím nebyl. Na netu jsem se dočetl, pokud svítí pouze ASR, tak je chyba v řízení motoru - chyba regulace předvstřiku. Což by mohlo i být, pač sem v srpnu měnil rozvody a předvstřik už kontrolován/nastavován nebyl. Ale je mi divný, že se to rozsvěcí až po výměně altíku. No zajedu na diagnostiku a pak se uvidí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 2krysarr: Díky za upozornění :) 2Kocka87: samo altík na to má také vliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Hoj Vaso... rad jsem te zase videl a dik za dratarinu ... Jak jsme se bavili o tom programu do nedele z toho udelam kompilat a overim funkcnost a poslu ti to asi na dvd ... bude to rychlejsi nez to nekde sosat. Ju neboj nezapomenu na tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 rádo se stalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 (upraveno) Ještě jednou velké díky Vášovi za předělani climatiku na climatronic, TPM a dalších drobností. Je to neuvěřitelné vidět mistra v akci, co s tím šroubovákem dokaže Upraveno Prosinec 10, 2012 uživatelem ElvisEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Chlapi bylo by možný se u někoho z vás stavit na napíchnutí RSka na diagnostiku? Chtěl bych vědět jestli je tam všechno ok, měl bych čas přes celej pátek a jsem z Prahy :) Svůj VAG totiž dostanu až k ježíšku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 ke mě do Prostějova trochu daleko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 ke mě do Prostějova trochu daleko :) No jsem si přečetl pozdě že jsi až z Prostějova a ono to tady nejde mazat celý ty příspěvky :lool: Zkusím Garnyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Ahoj Vaso, aukce skoncila ... Mam ti poslat nejake penize nebo nejakou zalohu na ten Maxik??? Neni v tom zadny problem...at v tom, nemas svoje penize... Dik Fido 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 jde to mimo aukci :) dořešíme jak bude svítit v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Pozdrav z Bratislavy: super pristup, super prace, super clovek - co vic dodat ....jednoducho Vaša. Jeste jednou dik za dodelani vyhrevu do octavie. Vrele doporucuji, ten clovek vi co dela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasS Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Ešte raz DÍKY Vašovi za jeho bleskovu pracu pri montazi tempomatu + dvouton. klaksonov + 5,5l nadržky ostriku se snimacem hladiny. Nikdy by som si nemyslel ze uvidim fachmana ako shani po dilne priborovou vidlicku . V prvej chvili ma napadlo ze bude svačina. Ale kdyz vidim u Rolbara na fotke priborovy nuz tak mi je to jasny... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 njn, příborový nůž jsem ztratil kvalitní úzká ocel bez ostrých hran na vytažení budíků ideální nástroj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Jo tu priborovou vidlicku jsem dneska s udivem taky nasel v aute a krome toho i dalsi naradi z Vasovi garage... Nase dvojcata umy udelat a roztahat vsechno... Jinak Vaso moc dik za instalaci Maxiku ... ta posledni varianta byla fakt suprova, ale moc si ji neveril ze jo??? Ale hlavne ze to jede... Jinak moc dik ... a jestli jeste neco najdu v aute u holcicek dodam .. hehehee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 všechno je jednou poprvé :D je to trochu nestandartní postup ale výsledek je jak má být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Všem přeji krásné a veselé Vánoce, bohatého ježíška, pohodové prožití svátku a jen to nejlepší do nového roku 2013...hlavně to zdraví a pohodu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.