Jump to content

Vaša a Rolbař

Recommended Posts

Takže jsem se Rolbou domluvil že dáme společný téma protože jsme na tom v některých věcech stejně.

Vzájemně si nekonkurujeme a oba nemáme moc času a nějaký fotoseriály : ))))))))

Je to pražský servis s pobočkou v Prostějově a Prostějovský servis s pobočkou v Praze (Peci) :angry:

takže dělám z 90% elektromontáže/ diagnostiku/ soft. úpravy/ mechanicky práce spojeny s elktomontážemi/ dodělvání ne-origo příslušenství/ doladění po bouračkách/ zjištování PINů-km/atd.

Edited by Vaša

Takže jsem se s Vašou domluvil..... :angry:

moje specializace je z 89% vše, co se týče elektriky a elektoniky v koncernových autech a tak nějak to samé, co Vaša,dodělávky, předělávky, doskládávání-ladění po bouračce, mntáže GPS/GSM vyhl. zařízení, PINy atd. Občas nějaké ty rozvody atd.

Edited by Rolbař

pro doplnění jde o VW AUDI SEAT ŠKODA

jedna OII kde byl přeseklej svazek ten co to dělal předemnou spletl dva dráty - palivové čerpadlo jelo ještě minutu po vytažení klíčku a motorová jednotka rožla kontrolku. Nejhorší nají kde je co špatně pak je to brnkačka :angry:

post-225-1247942956_thumb.jpg

to Rolba: jo to s idělal ty, to si pamatuju :lool: ;) :) :)

to Vasa: no ty si dopadl , co že to máte s Rolbou vše společné, kromně tvých dětí a manželky asi vše, že? :) ;) :)

sorry kucí, nedalo mi to :)

njn, jenže OII má jiný konektor, tady ho někdo přepinoval na klasické ISO a CAn vodiče dal do pozic, kde by to po připojení na klasické rádio dělalo docela bordel (rádio tam bylo naštěstí s vlasní redukci a tyto pozice nebyly zaplněný.

Ahoj Klucí.....jj jak dával Vaša ty spojené vedení je někdy mazec po někom hledat prostě masakr a Rolbař ty ISO konektory zmatlané z mé vlastní praxe má snad každý v autě neni dne když něco dělám na autě a za radiem mají lidi neskutečný bordel..........:-)))Mrs. hlavně at se práce daří! :-)))

Dnska jsem měl zvláštní JOB

tempomat do OI 99 - moc zachovala

vše proběhlo v pohodě až na předání majiteli

byl hlucho ňemý jelikož jsem to vezl k němu do práce neměl jsem tužku ani papír a celá domluva probýhala psaním na mobil ;)

montáž tempomatu 25 minut

předání 45 minut :)

tak sm tu měl dva extra připady

1/ Felicia špatný čtení immo tak propájet kontakty -před opravou chytla na 10 pokus po oprave vše OK a na poprvé

ale co mě dostalo byla automatika na denní svícení která se spínala po zhasnutí kontrolky airbagů a provedení bylo takový že to bylo natvrdo připájeno na kontrolku airbagů

2 passat B5 97 - tune kousek s logem VW fora - no větší hujdu jsem hodně dlouho neviděl - zadní stěrač KO, ostřikovač k němu rozpojen na 2 místech, alarm magicar zapojen čokoládkama, centrál chaos fungovali dobře tak jedny dveře, spínačka rozlomenej spínací ořech, airbagovak psala 4 chyby na pytlech = všechny - majitel vyměnil sedačky za polosporty a jinej konektor vyřešil že jej nezapojil, na podlaze bylo cca 2cm vody a to tady týden nepršelo - čidlo bočního nárazu to nevydrželo a radši se utopilo. snad nikde nebyl šroubek co by tam měl být. :rolleyes:

smutné je že podobný auta vídám i z škoda fora - fórum dáva informace jak a co udělat - bohužel někteří mají zvláštní provedení a postupy :huh:

post-225-1248381566_thumb.jpg

post-225-1248381576_thumb.jpg

post-225-1248381586_thumb.jpg

post-225-1248381597_thumb.jpg

tak sm tu měl dva extra připady

1/ Felicia špatný čtení immo tak propájet kontakty -před opravou chytla na 10 pokus po oprave vše OK a na poprvé

ale co mě dostalo byla automatika na denní svícení která se spínala po zhasnutí kontrolky airbagů a provedení bylo takový že to bylo natvrdo připájeno na kontrolku airbagů

2 passat B5 97 - tune kousek s logem VW fora - no větší hujdu jsem hodně dlouho neviděl - zadní stěrač KO, ostřikovač k němu rozpojen na 2 místech, alarm magicar zapojen čokoládkama, centrál chaos fungovali dobře tak jedny dveře, spínačka rozlomenej spínací ořech, airbagovak psala 4 chyby na pytlech = všechny - majitel vyměnil sedačky za polosporty a jinej konektor vyřešil že jej nezapojil, na podlaze bylo cca 2cm vody a to tady týden nepršelo - čidlo bočního nárazu to nevydrželo a radši se utopilo. snad nikde nebyl šroubek co by tam měl být. :P

smutné je že podobný auta vídám i z škoda fora - fórum dáva informace jak a co udělat - bohužel někteří mají zvláštní provedení a postupy :D

hmm denní svícení na air... masakr.... :palec: ...

jinak ten pasat.. to je běžbá vec .. hlavně zda byl nějak opravovanej po nehodě ..tak to je nemoc skoro každého .. komfortka a okolo vše utopeno .. jinak koukám ,že čidlo boč. nárazu je tam to staré hliníkové .. taky jsem to řešil .asi před 3 roky.. musel jsem koupit new .. nikde jsem ho nesehnal starší ... :facka: