Fiku Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Zdravím,tak jsem se konečně odhodlal nafotit a založit tu také téma s mojí octouo.. Jedná se o 1.9 tdi 81kw,narodila se v roce 2002 kdy ji rodiče zakoupili jako novotu :( Vybavička celkem slušná elegance a nějaké ty doplňky od milotecu a rs. Ja jsem ji od nich odkoupil a mam ji už rok a najezdil sni cca 25tis..nyni ma najeto 175tis km a je plně servisovaná se servisní knížkou:) Nějaké upravy které jsem na tom provedl já jakože rs nárazník,rs pedály,a vnitřní žárovky led a tažné..a nějaký ten servis jako oleje a filtry které mě ted čekají opět za 10tis i s rozvody.. Díky za jakekoliv komentáře:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 oktáva celkově pěkná, ae nelíbí se mi řadící páka Jinak ať ti dělá radost a nevyhazuješ zbytečně peníze za servis :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Vitej :( hodne stastnych km radicku bych klidne nechal, ale dal do stribrne vice doplnku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Pekna okta i barva :( akorat bych vymenil SPZ za novy pusobi to trochu osumele a stare ikdyz je to detail 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Ja bych v prvni rade rozmazal Tvou RZtku a sundal ten plast co vypada jako chrom na 5-tych dverich. Moje oblibena barva Jinak at slouzi ke Tve spokojenosti :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Pěkná,hlavně ať dobře slouží. S těmi novými SPZ bych taky souhlasil. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 (upraveno) Jóóó jóóó pěknej kombíček,pěkná barva, já bych sundaval to tažný když ho nepotřebuji ale to je detail. Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží jak má! ps: mám na své šedivce taky tuto motorizaci a neměnil bych. Jó a SPZ bych právě neměnil,opravit vyrovnat ale neměnit :lool: Upraveno Únor 12, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marv Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 oktávka je moc pěkná a řekl bych, že je to focený na letišti u Kobylic :lool: oprav mě jestli se pletu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Taky te tady vítam, pěkna barva octi at slouži, osobně mě se nelibi ten doplněk miloteku co mas v budíkach ale každeho názor 100lidi 100chuti hlavni je že se libi tobě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Zdarec, taky tě tady vítám moc pěkná octávečka, tahle barva kombíku prostě sluší :lool: přeju hodně spokojenejch kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fiku Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 diky za komenty:) jinak řadička zatim zustane,časem chci vnitřek udělat trošku do rsa,ale to je vše otázka času..Jinak milotec v budíkách měnit určo nebudu líbí se mi...A tažné mám zatím naschvál přes zimu už to za mnou malem parkrat nedobrzdili jak je namrzlo.. Servis budu muset dat opravit turbo jsou v něm špatné klapky a hází to do nouzáku a za 10tis oleje a rozvody:) jinak ano je to v kobylicích na letišti:)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 (upraveno) hochu s tou koulí je to dobrej nesmysl - když někdo nedobrzí vinou náledí, stejně ti to načechrá zadek a rozmašíruje přípravu na tažný.. a to auto za tebou to taky slušně dodělá, no asi bych na tebe vlítl, proč tu kouli nemáš sdělanou - už 2x se mi stalo, že někdo nedobrzdil a VŽDY to schytala ta černá ochranná lišta a vše v pořádku - u koule to bude daleko horší.. Upraveno Únor 13, 2011 uživatelem Mišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fiku Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 jasan také jsem nad tím přemýšlel:) Ale každou chvíli za autem táhnu vlek a nechce se mi to neustale sundavat a nandavat..A ani mě tam opticky nijak nevadí:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 pokud je často v zápřahu, tak o tom žádná Jinak takovou barvu má kamarád, naživo krása :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Tak tak kouli nech, na druhým autě mám pevnou, bez možnosti demontáže a mám klid :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Vítej mezi náma, octa vypadá pěkně, jde vidět že se o ni dobře staráš, jen se mi nelíbí to na těch budíkách, ale každýmu se líbí něco jinýho a hlavní je, pokud ty jsi spokojenej :) . Přeju ti, aby ti octa sloužila hoodně dlouho bez poruch a dělala ti jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Nerad ti to tady zasírám ale ještě písnu pár řádků. Původně jsem myslel sundáním tažného,že to kazí vzhled tak pěkného auta. Pokud ho používáš často tak o tom žádná,nebudeš kolem toho stále skákat. Pokud má ovšem někdo(myšleno všeobecně)kouli místo parkovacího senzoru tak za to bych vraždil!! Proto se přikláním k tomu že pokud nemáš zapřaženo tak dolu s tím. Když to do tebe někdo ze zadu pošle tak tyto tažné udělají více škody jak užitku. Jóó když jsem měl Škodu 120 s koulí to bylo železo ale teď ty nové...... Není týden abych u své Šedivky nerovnal a neopravoval SPZ(v tom lepším případě) nebo části nárazníku od ,,koulí". Tuším že na poslední stránce v mém vlákně se mužeš kouknout na poslední ,,zářez" na spz ps: neber to osobně a omluva za OT!! Oktám zdar :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Živočich: prej pár řádků :-) Na Octě na přední SPZ mám taky vytlačený kolečko, říkal jsem si od čeho a teď je mi to jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 (upraveno) to Živočichář : slyšeli jsme slovo Boží! pod to se klidně podepíšu, kdybych mohl tvůj příspěvek nějak upravovat Upraveno Únor 13, 2011 uživatelem Mišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fiku Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Nejsem člověk typu,že když mi někdo něco udělá tak se vyřádím na jeho autě nebo že bych při parkování se zastavoval o jiné auta..Mám parkovací senzory které slouží dobře..Jinak už se mi také stalo,že jsem měl spz otlačenou od koule,ale i zadní nárazník z parkoviště mam lehce promáčklý a nikdo nikde žádná omluva. To mě dycky dokáže naštvat..Jinak už se mi stalo ,že jsem viděl jak nějaký mladý kluk vyjížděl s autem a štrejchl bok jinému a snažil se ujet jelikož ten majitel auta tam nebyl..byl jsem tam s kamarádem a oba vytočený že jsme ho porád vycukly z auta a čekali tam celou dobu než se vrátí majitele toho poškozeného...Ale hold takových lidí který něco vidí a neřeší to je spousta,jen kdyby se to stalo jim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Fiku: nemyslel jsem to na nikoho konkrétního a plně s tebou souhlasím že lidská lhostejnost je hrozná!Nic nevidět nikam se nepřimíchat :lool: Gerrett: Soráč 3 páry a jeden řádek navíc Mišel: Pán bůh to ještě né čekám na povíšení zatim jen svatý Michal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 :) vidím, že jméno Michal má svý výhody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 vidím, že jméno Michal má svý výhody taky si rikam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.