Přejít na obsah

Cihlová octávěnka elegance 1.9tdi

Doporučené příspěvky

Zdravím,tak jsem se konečně odhodlal nafotit a založit tu také téma s mojí octouo..

Jedná se o 1.9 tdi 81kw,narodila se v roce 2002 kdy ji rodiče zakoupili jako novotu :( Vybavička celkem slušná elegance a nějaké ty doplňky od milotecu a rs.

Ja jsem ji od nich odkoupil a mam ji už rok a najezdil sni cca 25tis..nyni ma najeto 175tis km a je plně servisovaná se servisní knížkou:)

Nějaké upravy které jsem na tom provedl já jakože rs nárazník,rs pedály,a vnitřní žárovky led a tažné..a nějaký ten servis jako oleje a filtry které mě ted čekají opět za 10tis i s rozvody..

Díky za jakekoliv komentáře:)

post-2398-1297520540_thumb.jpg

post-2398-1297520564_thumb.jpg

post-2398-1297520580_thumb.jpg

post-2398-1297532948_thumb.jpg

post-2398-1297533131_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jóóó jóóó pěknej kombíček,pěkná barva, já bych sundaval to tažný když ho nepotřebuji ale to je detail. Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží jak má!

ps: mám na své šedivce taky tuto motorizaci a neměnil bych.

Jó a SPZ bych právě neměnil,opravit vyrovnat ale neměnit :lool:

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

diky za komenty:) jinak řadička zatim zustane,časem chci vnitřek udělat trošku do rsa,ale to je vše otázka času..Jinak milotec v budíkách měnit určo nebudu líbí se mi...A tažné mám zatím naschvál přes zimu už to za mnou malem parkrat nedobrzdili jak je namrzlo..

Servis budu muset dat opravit turbo jsou v něm špatné klapky a hází to do nouzáku a za 10tis oleje a rozvody:)

jinak ano je to v kobylicích na letišti:))

Odkaz ke komentáři

hochu s tou koulí je to dobrej nesmysl - když někdo nedobrzí vinou náledí, stejně ti to načechrá zadek a rozmašíruje přípravu na tažný..

a to auto za tebou to taky slušně dodělá, no asi bych na tebe vlítl, proč tu kouli nemáš sdělanou - už 2x se mi stalo, že někdo nedobrzdil a VŽDY to schytala ta černá ochranná lišta a vše v pořádku - u koule to bude daleko horší..

Upraveno uživatelem Mišel
Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octa vypadá pěkně, jde vidět že se o ni dobře staráš, jen se mi nelíbí to na těch budíkách, ale každýmu se líbí něco jinýho a hlavní je, pokud ty jsi spokojenej :) . Přeju ti, aby ti octa sloužila hoodně dlouho bez poruch a dělala ti jen samou radost :pivo:

Odkaz ke komentáři

Nerad ti to tady zasírám ale ještě písnu pár řádků.

Původně jsem myslel sundáním tažného,že to kazí vzhled tak pěkného auta. Pokud ho používáš často tak o tom žádná,nebudeš kolem toho stále skákat.

Pokud má ovšem někdo(myšleno všeobecně)kouli místo parkovacího senzoru tak za to bych vraždil!! Proto se přikláním k tomu že pokud nemáš zapřaženo tak dolu s tím. Když to do tebe někdo ze zadu pošle tak tyto tažné udělají více škody jak užitku. Jóó když jsem měl Škodu 120 s koulí to bylo železo ale teď ty nové......

Není týden abych u své Šedivky nerovnal a neopravoval SPZ(v tom lepším případě) nebo části nárazníku od ,,koulí". Tuším že na poslední stránce v mém vlákně se mužeš kouknout na poslední ,,zářez" na spz

ps: neber to osobně a omluva za OT!! Oktám zdar :pivo: :)

Odkaz ke komentáři

to Živočichář :

slyšeli jsme slovo Boží!

pod to se klidně podepíšu, kdybych mohl tvůj příspěvek nějak upravovat :pivo:

Upraveno uživatelem Mišel
Odkaz ke komentáři

Nejsem člověk typu,že když mi někdo něco udělá tak se vyřádím na jeho autě nebo že bych při parkování se zastavoval o jiné auta..Mám parkovací senzory které slouží dobře..Jinak už se mi také stalo,že jsem měl spz otlačenou od koule,ale i zadní nárazník z parkoviště mam lehce promáčklý a nikdo nikde žádná omluva.

To mě dycky dokáže naštvat..Jinak už se mi stalo ,že jsem viděl jak nějaký mladý kluk vyjížděl s autem a štrejchl bok jinému a snažil se ujet jelikož ten majitel auta tam nebyl..byl jsem tam s kamarádem a oba vytočený že jsme ho porád vycukly z auta a čekali tam celou dobu než se vrátí majitele toho poškozeného...Ale hold takových lidí který něco vidí a neřeší to je spousta,jen kdyby se to stalo jim..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...