Balrog Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Moje chlouba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 ty zatmavený zadní lapmy jí slušej B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 děkuji,nejspíš si koupím LED diody do světel a nebo přemýšlím o těch čirejch a nebo jsem viděl tyto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 když tě potkám taky se po ni pokaždý otočim! Jinak světla bych nechal origoš a nacpal bych do nich ty diody! Mě se tyhle "tuningový" moc nelíbí... ale každej to vidíme jinak že... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 no ale tyhle nejsou ledkovy pane, a bily taky ne, jsu v tom klasicky zarovky tak pozor na to ;) ja bych to nechal s temahle, vypada to dobre :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Hm asi to tak nechám.Byl to jen nápad.Asi peníze nacpu jinam.Nevíte jestli existuje nějaké lízátko nebo menší spoiler pod klasickej RS přední i zadní?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 ...nebo přemýšlím o těch čirejch... Ty si tam nedavej akorad by jsi si to pokazil. Jinak pekny kousek... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 no bily by tomu slusely, ty jako mam ja ale takhle to vypada fakt lip si myslim :) jinak lizatko si kluci davali z leona cupry, martyp ho ma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Hm hned se kouknu na to lízátko.Díky za radu.Přemýšlel jsem o tomhle lízátku,ale neni to moc drahé na ten kousek? A bude to vypadat dobře?mám totiž černou barvu.A co říkáte na ten spoiler? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 to vlevo je celj naraznik prece :) a to vpravo od milotecu t karbony, uprimne si myslim ze to z cupry je nej;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 (upraveno) Já vím,myslel jsem,že bych třeba vyměnil celej nárazník.S těch tuningovejch se mi líbí snad jen tenhle.Ten se tam jen lepí?myslím to lízátko s cupry?díky Je toho hodně,jen mít prachy a zkoušet kombinace. Upraveno Červen 26, 2009 uživatelem Balrog 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 martyp bude vedet :) jinak ten prvni kdybys to mel k celymu autu tak jo, ale samotny myslim ze by to nebylo vono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 ten první, ten měl Fany na octávce, jezdil po srazech a byl v tuning cupu :) měl to hodně vymazlený, ale měl tam přední, k tomu i zadní a prahy tomu taky seděli, ale dát jenom přední, to je lepší ten RS nárazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Hm hned se kouknu na to lízátko.Díky za radu.Přemýšlel jsem o tomhle lízátku,ale neni to moc drahé na ten kousek? A bude to vypadat dobře?mám totiž černou barvu.A co říkáte na ten spoiler? pekna a to je RSka?ja osobne bych to lizatko nebo kridelka :) tam nedaval uz takhle je ten naraznik na hrane jak je to nizky a akorat to pak na nasich krasnych silnicich oskubes jak slepici a nebude to pekny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 a jeste ty folie mas zatmaveny na ?% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Hoj pane..Na lizatko z Cupry koukni ke me do tematu..Dohodil jsem tam few fotos.. :) Jinak co se tyce montaze,je do narazniku nasroubovane,slo to bez problemu,je to asi na 8mi sroubech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Díky chlapy za rady. To Matty7: Ty folie netuším?byli tam když jsem auto kupoval.Nevypadá to na lepené folie. Je to Octávie 97 komplet předělaná na RS.Motor,podvozek,vnitřek,skoro vše je z RS. To lízátko s Cupry je fakt pěkný a hezčí než jen ty malé karbonové.Včera jsem je viděl v Práglu na černém RS až když jsem byl blízko,jinak nebyli skoro vidět.Uvidím jak dopadne auto s nižšíma pružinama které mi tam dává kámoš a pak uvidím jestli má cenu lízátko dávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Tak mám konečně Autí doma po převodech a přečipování.Bez pružin-neriskoval jsem je když nejsou přímo na RS,ale jsou na prodej :-))Jinak pořád scháním to lízátko s Cupry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 jak veliké je to stínítko na čelním skle ? rozměry maš ? Vidíš třeba na semafory ? sem si řikal že asi budu muset být zakouslý do volantu abych viděl na semafory na křižovatce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 jak veliké je to stínítko na čelním skle ? rozměry maš ? Vidíš třeba na semafory ? sem si řikal že asi budu muset být zakouslý do volantu abych viděl na semafory na křižovatce :P Zítra to proměřím a dám vědět.Vidím v poho na semafory,je průhledné a měřím 193cm takže pohoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jo to je folie jo? Ahá. kupovals hotovou nebo sis nějak vyrobil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Po dlouhé době jsem si zase něco koupil a vylepšil svého mazlíka: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 jj máš ji pěknou ;) je vidět že sis s ní pěkně pohrál :D a až bude další sraz prahy tak zkus přijet vždy je to fajn pokec a poznáš i další lidi z klubu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 jj pokusím se přijet a pokecáme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Tak jsem si dal na auto i mračítka co jsem měl na xenonech tak snad se líbí? Můžete mi doporučit nějaký podvozek?cenově dostupný?popřípadně kde seženu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 dle mě bys to víc vylepšíl přelakováním mřížky v masce než těma světlama.. ale hlavně že se ti líběj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Leden 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 (upraveno) Tak jsem si pořídil na léto kolečka a te´d ještě musím vyřešit podvozek.Jen nevím o kolik jít dolu? Upraveno Leden 14, 2012 uživatelem Balrog 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 moc pěkný kolečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Kup nejaky stavitko :) To je idealni, na leto to shodis k zemi a na zimu trosku zvednes. Jinak na sraz Prahy pozor :D Jsou tam strasne motivujici lidi (me to dohnalo ke koupi RS) :D A taky jsem jim zpusobil strasnou radost originalnim oteviranim kufru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.