Přejít na obsah

Martínkova Black Octa

Doporučené příspěvky

Hm hned se kouknu na to lízátko.Díky za radu.Přemýšlel jsem o tomhle lízátku,ale neni to moc drahé na ten kousek? A bude to vypadat dobře?mám totiž černou barvu.A co říkáte na ten spoiler?

pekna a to je RSka?ja osobne bych to lizatko nebo kridelka :) tam nedaval uz takhle je ten naraznik na hrane jak je to nizky a akorat to pak na nasich krasnych silnicich oskubes jak slepici a nebude to pekny.

Odkaz ke komentáři

Díky chlapy za rady.

To Matty7: Ty folie netuším?byli tam když jsem auto kupoval.Nevypadá to na lepené folie.

Je to Octávie 97 komplet předělaná na RS.Motor,podvozek,vnitřek,skoro vše je z RS.

To lízátko s Cupry je fakt pěkný a hezčí než jen ty malé karbonové.Včera jsem je viděl v Práglu na černém RS až když jsem byl blízko,jinak nebyli skoro vidět.Uvidím jak dopadne auto s nižšíma pružinama které mi tam dává kámoš a pak uvidím jestli má cenu lízátko dávat?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
jak veliké je to stínítko na čelním skle ? rozměry maš ? Vidíš třeba na semafory ? sem si řikal že asi budu muset být zakouslý do volantu abych viděl na semafory na křižovatce :P

Zítra to proměřím a dám vědět.Vidím v poho na semafory,je průhledné a měřím 193cm takže pohoda.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...