Přejít na obsah

Výměna ložiska u předního kola

Doporučené příspěvky

A nebyly to CC Autodíly, na které si tu někdo stěžoval, že mu přišly rezaté díly, navíc musel něco reklamovat a jen tak mimochodem zjistil, že dostal čínu za cenu origo dílů?

Asi jsem v tomhle hloupej, ale pro takové věci si dojdu přímo do škodovky. Práci dám svému mechanikovi, ale na dílech nešetřím.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Taky beru u cc-autodily a max spokojenost :angry:

Kupuji tam cca o 50% levněji to same co dostanete v origo servisu. V origo servisu nemám problém ani s tím, že si vozím svoje nd, naopak párkrát už jsem objednával věci i pro zaměstnance servisu.

A když jsem měl problém, tak ho jelda vyřešil, k mé spokojenosti.

Takže za mě jednoznačně doporučuji nákup tam.

cc-autodily 1

jelda 5hvězd - bez něj by to byl jen shop s good cenami

P.S.: A nejsou to home auta, ale s nájezdem cca 50t ročně po CZ a SK

Odkaz ke komentáři

JJ panove koupil sem tam silenbloky na predni napravu, ted sem koukal na fakturu, objednal sem nemeckou vyrobu. Servisakovi se nezdali hned jak je videl. ale ja si stal za svym ze je to nemecka vyroba a ze to musi bejt ok. Pri lisovani prednich se mu strhli gumy - rikal ze se s tim jeste nesetkal, tak objednal origo a dal tam origo. zadni nalisoval v pohode. Po 5 tisicich praskl pravej - reklamace a poslali mi zase nemeckou vyrobu ale na tomto jiz bylo vyrazeno febi. Po dalsich 5 tis praskl i levej z prvni davky - taktez bez potisku. To uz sem byl vyrezignovanej tak sem jen poslal a ted bud ICQ nebo maila, ale bez odpovedi tak uz sem to dal neresil a sli tam z audi A2 a ty jsou tam a zatim v zabehu. Zatim ok ale najezd zatim smesnej a nedival sem se jak vypadaji cca 3tis ale nic neklepe a neboucha tak doufam OK. Po teto zkusenosti uz cc nechvalim a spis se priklanim k skoda-dily. I kdyz nerikam ze u cc nic nekoupim, ale asi jak co.

Tod ma zkusenost, nevnucuju ani nezatracuju. Mam od nich treba i zadni lozisko a zatim pohoda. Jen pred koupi bych uz asi chtel videt od koho to je a ne pak se divat na dil bez potisku a nebo kdyz mi misto FAG dojde neco jinyho tak pak resit jestli jesto shit nebo rozumnej vyrobce coz sem mel u zadniho loziska z cc. :angry:

Odkaz ke komentáři

Cau Martine,

diky za snahu, toho si cenim. Mrkl sem do odeslane posty a byl to mail, poslal jsem ho 3.1.2011 na 'eshop@cc-autodily.cz', jestli ho nenajdes preposlu znovu. V mailu pisu ze bych silentblok vyfotil kvuli reklamaci, bohuzel ale uz mam na aute silentbloky z te audiny a ten starej je vyhozenej.

Samotneho by mne zajimalo jestli doslo k zamene a opravdu sem dostal chinu nebo jak to ze to nevydrzelo ani rok.

Dik Pavel

Upraveno uživatelem Ciza
Odkaz ke komentáři
Cau Martine,

diky za snahu, toho si cenim. Mrkl sem do odeslane posty a byl to mail, poslal jsem ho 3.1.2011 na 'eshop@cc-autodily.cz', jestli ho nenajdes preposlu znovu. V mailu pisu ze bych silentblok vyfotil kvuli reklamaci, bohuzel ale uz mam na aute silentbloky z te audiny a ten starej je vyhozenej.

Samotneho by mne zajimalo jestli doslo k zamene a opravdu sem dostal chinu nebo jak to ze to nevydrzelo ani rok.

Dik Pavel

Ahoj Pavle ,

tak jsem dohledal a mas recht . Přeposílal jsem to kolegovy který má toto na starosti ale ten už toho moc neví. Jen nechápu co ti bylo poslané poprvé . Pod tímto číslem by mělo být jen a pouze - FEBI .

nemůžu napsat nic jiného než to že se omlouvám za problémy a kdyby jsi něco potřeboval písni do SZ - vymyslíme jak tento problém vykompenzovat .

Martin

:smich:

Celou dobu jsem čekal, jestli k tomuhle dořešení dojde!

nemám s tím problém . nejsme ten co by se od problému distancoval !

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o rok později...

Ahojte mam octaviu 2 2.0tdi 103 kw 2005 combi

Huci mi zadne lozisko menil som uz skoro vsetky.

v tom n ieje problem ale v tom ze neviem akú velkost tisíchranu mám použiť pri povolení srobu co drzi lozisko.

Ak by ste boli taký dobrý a povedali mi velkosť akú mám kúpiť bol by som velmi vďačný

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...