Hydraulik Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 a dle ELSY je ještě na ten prostřední velký šroub dvanáctihran... a na ten zas třeba 12hrannou hlavici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 ale tu sa bavíme o zadnom ložisku,nie o prednom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Tak to jsem prehlidl, pardon :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Toe sice hezky ale v nadpisu se mluvi o předním ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 áno názov vlákna je o prednom,ale kontraja "skočil" na problém so zadným a o tom sa viedol rozhovor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik46 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Zdravim, potřebuju radu vyměnil sem přední ložisko od tý doby se auto strašně od 100 km/h klepe jak když jsou nevyvážená kola. než jsem ho vyměnil tak to nedělalo nic kjenom prostě hučelo to starý. Tak sem jako první potom zkusil znova nechat převážit kola a pořád stejný. Včera sem schválně to znova rozebral vyčistil a všechno poskládal zpátky jestli náhodou nebyla někde chyba a pořád to samé klepe se to. Tak mě zajimá jestli je tu ta možnost že je prostě špatný ložisko ?? Je to origo fag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.