Guest Dioda Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Chcel by som zmeniť na palubovke osvetlenie ručičiek na budíkoch zo zeleného na červené, čo je jednoduchčie vymeniť ručičky alebo ratšej zmeniť podsvietenie ručičiek na červeno. Ako na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 pokud zmenis diody za cerveny tak ti to bude svitit za dne ruzove takze rafiky treba z pola gti nebo rs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 pokud zmenis rucicky za cervene treba origo RS nebo GTi nebo CC tak original barva zelena to nepodsviti musis zmenit podsvicení rucicek na cerveno aby ti to krasne podsvitilo rucicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 nebo červený podsvícení a rafičky zespod červenou lihovkou:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Lihovka je naprt, zkousel jsem to tak u FII a bylo to ruzovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 sem měl v F bílý ručičky podsvícený červeně a bylo kráááásně růžový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 stihacka: a dal jsi červený podsvit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Jiste ze dal, proste to neni ono, chce to origo cerveny ruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capjackal Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Já dal červené LEDky a původní ručičky jsem polepil červenou translucentní fólií. V každé reklamce budou mít nějaké zbytky, používají to na světelné reklamy. Výsledek je perfektní a zadarmo. Doporučuji PS: Polep nijak nesnížil intenzitu osvětlení ručiček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 No ja si zmenil jen podsvit rucicek a dal jsem tam cervene diody. Je pravda ze pres den je to trochu do ruzova pokud nedam podsviceni naplno to je pak vic do cervena, v noci to sviti krasne cervene a svuj ucel mi to plni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.