Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Toceni reklamy :)

Mimochodem si nemyslim, ze by ty fotky byly tak nahodny, jak nam tlaci... sice ma zalepeny znaky na kolech, ale jinak to bude opet krasna viralka :) Akorat se jim jeste nechtelo ukazat vsechno, takze otevreli haupnu i 5. vrata a zakryli cernou plachtou interier. Tak do tydne budou najednou temer nemaskovany na R10...

Odkaz ke komentáři

Toceni reklamy :)

Mimochodem si nemyslim, ze by ty fotky byly tak nahodny, jak nam tlaci... sice ma zalepeny znaky na kolech, ale jinak to bude opet krasna viralka :) Akorat se jim jeste nechtelo ukazat vsechno, takze otevreli haupnu i 5. vrata a zakryli cernou plachtou interier. Tak do tydne budou najednou temer nemaskovany na R10...

Presne :)

Tak uvidime, nebo mozna nekdo sikovny ze stabu :)

Odkaz ke komentáři

On to, nikdo neposlal redaktorům. Ta fotka se nejprve objevila nejdříve na fóru http://www.skodachile.com/ poté se objevila na britskoda.com a pak se to začalo šířit dále.

Ale asi se tomu zas tak asi nebránili, tomu focení, ono jak tomu zabránit, když natáčí ve městě a každý už má teď mobil s foťákem.

ja viem ako to bolo, len mi pride "vtipne" ako sa redaktori autofora chvastaju, ze im to zaslali...

Odkaz ke komentáři

Tak idem tu spôsobiť menší "veľký tresk" a doplním nové a zatiaľ nikde nepublikované fakty týkajúce sa Octavie III B)

-modelový kód:

• 5E

-motorizácie:

• nábeh 2KT/2013 - 1.2TSI 63kw, 1.4TSI 103kw, 1.6TDI 77kw, 1.8TSI 132kw DSG, 1.6TDI 77kw DSG, 2.0TDI 110kw DSG
  • nábeh 4KT/2013 - 1.2TSI 77kw, 1.8TSI 132kw, 1.6TDI 77kw DSG, 2.0TDI 110kw

-názvy výbav sú Active, Ambition, Elegance a ich obsah kopíruje súčasné výbavové stupne OIIFL podľa výbav platných pre SK trh, s nasledovnými rozdielmi:

• Active dostane sériovo ESC, hlavové airbagy, kolenný airbag, signalizáciu pásov pre každé sedadlo, kontrolu hladiny ostrekovačov, start stop okrem 1.2 TSI 63kw
  • Ambition ako základ kolesá 205/55 R16 s puklicami Tekton, schránka na okuliare, bluetooth handsfree bez antény a hlasového ovládania
  • Elegance ako základ hliníky 205/55 R16 Velorum, difúzne osvetlenie interiéru, odkladacie schránky v batožinovom priestore na boku

-z dodatočnej príplatkovej výbavy vypichnem nové položky, ktoré v OIIFL neboli:

• zadné bočné airbagy
  • crew protect assist (??)
  • predné hmlovky budú buď klasické so strieborným dizajnom / alebo v čiernom prevedení
  • kessy
  • inteligentný parkasistent s navigáciou a detekciou jazdnej dráhy
  • automatický parkasistent
  • zadné LED svetlá
  • bixenóny s natáčaním / bixenóny s natáčaním a dennými LED
  • inteligentný light assistent pre diaľkové svetlá
  • spätné zrkadlo so senzorom vlhkosti / zrkadlo so senzorom vlhkosti a stmavovaním
  • látkové poťahy s možnosťou koženky na zadnej strane predných sedadiel
  • vyhrievané čelné sklo
  • driver setup (voľba jazdného profilu)
  • zásuvka na 230V
  • multifunkčný box v batožinovom priestore (??)
  • sunpack (že by konečne sunset aj pre liftback?)
  • maxidot čiernobiely / farebný

- rádiá a navigácie:

• majú rovnaké názvy, ako doteraz t.j. Blues, Swing, Bolero, Amundsen, Columbus, ale každé z nich má usb a čítačku SD (sú v podstate tie isté, ako má Golf VII)
  • sound system je Dynaudio a má 11 repro

-kolesá sú:

• 16" Velorum 5-lúč, Minoris 10 lúč, Ilias 5-lúč
  • 17" Denom 5 lúč (podobný ako Pegasus), Teron 10-lúč (rovnaký dizajn ako Minoris)

-farby sú identické ako OIIFL, nové farby sú:

• modrá Denim metalíza (ako Rapid), hnedá Topaz metalíza, modrá Race metalíza (dostupná už aj pre obyčajné modely, nielen pre RS)

Nejaké čísla už spomenuté boli, ale oficiálne ceny zatiaľ známe nie sú, budú oznámené začiatkom roka 2013. S pravdepodobnosťou 90% ale budú kopírovať súčasné ceny OIIFL a Golfu VII :pivo:

P.S.

Nebránim sa tomu, aby ste horeuvedený text skopírovali a použili aj inde, ale preberáte tým na seba zodpovednosť. V horeuvedenom texte nemusí byť len pravda, môžu v ňom byť zámerne uvedené nesprávne informácie...

Bohužiaľ toto je jediná ochrana proti kopírovačom, ktorý tieto informácie vydajú na svojich weboch za svoje a označia ich ako exkluzívne :o

Odkaz ke komentáři

pentadius: Áno, podľa všetkého to tak vyzerá - diesel max 135kw a benzín 162kw. Som strašne zvedavý, aké to bude v reáli! Bixenóny budú, horeuvedené info je z materiálu pripravovaného výrobcom pre predajcov, takže v podstate z prvej ruky (teda až na tie zámerné 2 chybičky :rolleyes: )

Odkaz ke komentáři

Tak ta octavka vyzera super a to som uz uvazoval ze by som si zaobstaral novy ceed combi v plnke aj ked na tie auta mam zlavu tak si myslim ze sa oplati pockat na octavku :) trosku mi je sice luto zbavit sa mojej 1,9-ky :( ked je to tak dobry motor no ale hold zivot je zmena a ta vybava vyzera velmi lakavo hlavne tie Bi-xena :palec:

Odkaz ke komentáři

no konečně bixeny a vyhřívané přední sklo biggrin.gif,

jen se trochu obávám, pokud budou ceny kopírovat G7, že ty příplatky za vše nad rámec výbavy budou ranec,

nějak se mi nechce věřit, že by OIII stála to samé co G7. Golf byl vždy trochu levnější než Octa.

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...