vittorio Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 tak BMW3 jsem v tom nastesti nikdy nevidel, ale po spekulacich a kdyz jsem si maloval doma ty svetla je to prijemny, lepsi nez rapid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 To Vitto... omladit vozovy park nebo "vozovy" park... hehehe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 No je tam hodne prostoru pro facelift :) Zadny zvlasti tvary tam nevymýšleli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Vlavo vzadu je aj Combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 jasne, ze vyzera lepsie, ked nema ECV ;) Toto fakt zavidim Amikom! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Už to vyzerá ako ďalšia stará prebratá audina po seate 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 nemam nic proti tomu, ked lacnejsie auto vyzera ako drahsie ;) BTW: obrazok Combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Ten kombík je proporcema a velikostí hodně podobný superbu, ale design se mi líbí ještě víc super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 by mne zajimalo co mely za problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Toceni reklamy :) Mimochodem si nemyslim, ze by ty fotky byly tak nahodny, jak nam tlaci... sice ma zalepeny znaky na kolech, ale jinak to bude opet krasna viralka :) Akorat se jim jeste nechtelo ukazat vsechno, takze otevreli haupnu i 5. vrata a zakryli cernou plachtou interier. Tak do tydne budou najednou temer nemaskovany na R10... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Verim Jozovi, ja to stale hovorim ! Paci sa mi to ak to bude takto :palec: ! Bude treba doplnit zbierku, sakra :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Tjn, docela nenápadný projíždět se v Chile s českou značkou a ještě se zalepenýma znakama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 jj, a cirou nahodou nejaky "Roberto" z Chile posle fotky redakcii autoforum.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Toceni reklamy :) Mimochodem si nemyslim, ze by ty fotky byly tak nahodny, jak nam tlaci... sice ma zalepeny znaky na kolech, ale jinak to bude opet krasna viralka :) Akorat se jim jeste nechtelo ukazat vsechno, takze otevreli haupnu i 5. vrata a zakryli cernou plachtou interier. Tak do tydne budou najednou temer nemaskovany na R10... Presne :) Tak uvidime, nebo mozna nekdo sikovny ze stabu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 On to, nikdo neposlal redaktorům. Ta fotka se nejprve objevila nejdříve na fóru http://www.skodachile.com/ poté se objevila na britskoda.com a pak se to začalo šířit dále. Ale asi se tomu zas tak asi nebránili, tomu focení, ono jak tomu zabránit, když natáčí ve městě a každý už má teď mobil s foťákem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 http://auto.idnes.cz/problemy-motoru-tsi-0li-/automoto.aspx?c=A121111_220546_automoto_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 On to, nikdo neposlal redaktorům. Ta fotka se nejprve objevila nejdříve na fóru http://www.skodachile.com/ poté se objevila na britskoda.com a pak se to začalo šířit dále. Ale asi se tomu zas tak asi nebránili, tomu focení, ono jak tomu zabránit, když natáčí ve městě a každý už má teď mobil s foťákem. ja viem ako to bolo, len mi pride "vtipne" ako sa redaktori autofora chvastaju, ze im to zaslali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Tak idem tu spôsobiť menší "veľký tresk" a doplním nové a zatiaľ nikde nepublikované fakty týkajúce sa Octavie III B) -modelový kód: 5E -motorizácie: nábeh 2KT/2013 - 1.2TSI 63kw, 1.4TSI 103kw, 1.6TDI 77kw, 1.8TSI 132kw DSG, 1.6TDI 77kw DSG, 2.0TDI 110kw DSG nábeh 4KT/2013 - 1.2TSI 77kw, 1.8TSI 132kw, 1.6TDI 77kw DSG, 2.0TDI 110kw -názvy výbav sú Active, Ambition, Elegance a ich obsah kopíruje súčasné výbavové stupne OIIFL podľa výbav platných pre SK trh, s nasledovnými rozdielmi: Active dostane sériovo ESC, hlavové airbagy, kolenný airbag, signalizáciu pásov pre každé sedadlo, kontrolu hladiny ostrekovačov, start stop okrem 1.2 TSI 63kw Ambition ako základ kolesá 205/55 R16 s puklicami Tekton, schránka na okuliare, bluetooth handsfree bez antény a hlasového ovládania Elegance ako základ hliníky 205/55 R16 Velorum, difúzne osvetlenie interiéru, odkladacie schránky v batožinovom priestore na boku -z dodatočnej príplatkovej výbavy vypichnem nové položky, ktoré v OIIFL neboli: zadné bočné airbagy crew protect assist (??) predné hmlovky budú buď klasické so strieborným dizajnom / alebo v čiernom prevedení kessy inteligentný parkasistent s navigáciou a detekciou jazdnej dráhy automatický parkasistent zadné LED svetlá bixenóny s natáčaním / bixenóny s natáčaním a dennými LED inteligentný light assistent pre diaľkové svetlá spätné zrkadlo so senzorom vlhkosti / zrkadlo so senzorom vlhkosti a stmavovaním látkové poťahy s možnosťou koženky na zadnej strane predných sedadiel vyhrievané čelné sklo driver setup (voľba jazdného profilu) zásuvka na 230V multifunkčný box v batožinovom priestore (??) sunpack (že by konečne sunset aj pre liftback?) maxidot čiernobiely / farebný - rádiá a navigácie: majú rovnaké názvy, ako doteraz t.j. Blues, Swing, Bolero, Amundsen, Columbus, ale každé z nich má usb a čítačku SD (sú v podstate tie isté, ako má Golf VII) sound system je Dynaudio a má 11 repro -kolesá sú: 16" Velorum 5-lúč, Minoris 10 lúč, Ilias 5-lúč 17" Denom 5 lúč (podobný ako Pegasus), Teron 10-lúč (rovnaký dizajn ako Minoris) -farby sú identické ako OIIFL, nové farby sú: modrá Denim metalíza (ako Rapid), hnedá Topaz metalíza, modrá Race metalíza (dostupná už aj pre obyčajné modely, nielen pre RS) Nejaké čísla už spomenuté boli, ale oficiálne ceny zatiaľ známe nie sú, budú oznámené začiatkom roka 2013. S pravdepodobnosťou 90% ale budú kopírovať súčasné ceny OIIFL a Golfu VII P.S. Nebránim sa tomu, aby ste horeuvedený text skopírovali a použili aj inde, ale preberáte tým na seba zodpovednosť. V horeuvedenom texte nemusí byť len pravda, môžu v ňom byť zámerne uvedené nesprávne informácie... Bohužiaľ toto je jediná ochrana proti kopírovačom, ktorý tieto informácie vydajú na svojich weboch za svoje a označia ich ako exkluzívne :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 Igore, podle té tebou popsané motorizace OIII by měla být naftová RS s motorem 135 kW v dýzlu a 162 kW v benzínu, coo? P.S. určitě bude mít bi-xenony? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 21, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2012 pentadius: Áno, podľa všetkého to tak vyzerá - diesel max 135kw a benzín 162kw. Som strašne zvedavý, aké to bude v reáli! Bixenóny budú, horeuvedené info je z materiálu pripravovaného výrobcom pre predajcov, takže v podstate z prvej ruky (teda až na tie zámerné 2 chybičky ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Tak ta octavka vyzera super a to som uz uvazoval ze by som si zaobstaral novy ceed combi v plnke aj ked na tie auta mam zlavu tak si myslim ze sa oplati pockat na octavku :) trosku mi je sice luto zbavit sa mojej 1,9-ky :( ked je to tak dobry motor no ale hold zivot je zmena a ta vybava vyzera velmi lakavo hlavne tie Bi-xena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) no konečně bixeny a vyhřívané přední sklo , jen se trochu obávám, pokud budou ceny kopírovat G7, že ty příplatky za vše nad rámec výbavy budou ranec, nějak se mi nechce věřit, že by OIII stála to samé co G7. Golf byl vždy trochu levnější než Octa. Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 to přední sklo bych neviděl zrovna moc reálně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Taky moc ne, 21. stoleti jeste neni vsude :) A ty bixeny budou dle diktatu nejspis za takovej ranec, ze to taky nebude zrovna masovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 160R: nemaju byt v priplatkovej vybave uz aj 18" disky ? protože je to Škoda a né VW tak co, mal som pravdu, ze RS bude mat 162 kW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Jaky je rozdil mezi naftovyma 1.6 77kW DSG co nabehnou v 2KT a 4KT? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 hezky pekne igor ;) kopirovat to nebudu nechame to tady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.