Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

:lool: sem mel OI sest let a nevim ze tam to plato slo takhle zastrcit :lool: :lool: :D :D

A s tou OII jsem si zase neuvedomil, ze mam ted kombajna a tam plato neeeniii :D ale u normalniho liftbacku vlastne neni roleta ale normalne plato ze.

Ale jeste se vratim k tomu kufru OIII, pekny je ten koberec co ma z druhe strany gumu, to je zcela jiste novinka :palec: a dobra vychytavka.

Odkaz ke komentáři

GeogeWWW:Bude cena bi-xenonů upravena v konfigurátoru ? V ceníku je 24 500 Kč a v konfigurátoru pořád stará cena 39 000 Kč.Kydyž zaškrtnu Traveller asistent,tak pořád jde zaškrtnou pořád Lane Assist,to by nemělo jít,protože je v tom asistentu.Týká se jak 3D,tak 2D konfigurátoru.

Odkaz ke komentáři

mne sa nova octavka fest paci vyzera dobre uz od prvej foto sa mi podoba na audi a 4kruhy su mojim snom ale na to nemam tak sa uspokojim aj s tymto :) reportaz na prime super podla mna odhliadnuc na sponzora super popisane predstavne a ohodnotene nova octavka ma nieco do seba a do buducuna budem o nej velmi uvazovat ako o dalsom aute :palec:

Odkaz ke komentáři

to ze bude nedeleny preci neznamena ze bude nesklopny nebo jo ? Ve finale bude pak dulezity jak operadlo zapadne do sedaku, samozrejme jestli nekdo byl zvyklej sklapet jen sedak a pokladat neco mezi sklopeny sedak a operadlo tak to bude spatne. Cucham v tom technickou souvislot s tim ze bude sklopna sedacka spolujezdce

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...