Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

No ja to vidim tak,ze za posledni dobu jedina Skoda z ktere jsem fakt udelal WOW a sedl si na prdel a snim si o ni je Superb II combi :wub::prcprc: Rapida jsem uz prolizal a na OIII se ani nehrnu protoze mi to uz vzhledem pripomina Rapida a to je spatne :lol: Hawk :D

Odkaz ke komentáři

Absenciu multilinku poznáte potom, keď v kritickej situácii, do ktorej sa môže dostať ktokoľvek, skončíte s autom v škarpe a nie pri bežnej jazde."Obdivujem" niektorých pisateľov,ktorí aj keď škodovka použije v aute sebeväčšiu "kravinu", budú ju obhajovať , akoby ich za to platili.

Ľudia tu píšu o "lacnejšom" zvuku pri zatvorení dverí o podstatne horšom zvuku audia o lacných plastoch a niektorí, akoby nič z toho nevnímali, budú argumentovať tým,že pri novom aute, dvere nerezonujú,čo snáď nerezonujú ani na novej thálii

Interier auta, ktoré sa "tlačí" do strednej triedy, takto nevyzerá.

Radiaca paka aj rucna brzda - krok vzad. Myslim ze to tvarovanie plastov od radiacej paky smerom dopredu je dost nestastne pre kolena, zrejme to malo byt zahnute skor smerom nadol ako nahor.

Tak na tomto videu je denni opravdu pseudo. Zboku temer neviditelne :blink: . Zajimave je, ze se cocka pri startu nastavuje, ikdyz xenon se nepusti. Takhle mi to myslim oktavka ani audi nedela nebo je to tak bezne? Jako aby byl xenon uz nastaveny pro pripad, ze se pak prepne(treba v tunelu) z denniho na xenon?

Nie aspon na Passate. Tam sa cocka nastavi az po prepnuti na stretavacky.

Odkaz ke komentáři

Tak na tomto videu je denni opravdu pseudo. Zboku temer neviditelne :blink: .

to je přesně můj dojem taky, už jsem to psal, denní led je světelná trubice do které svítí z každé strany led diody, možná ještě někde uprostřed .....

takové řešení dělal Ford v roce 2007, jen to byly parkovačky biggrin.gif, jiná doba a hle je z toho denní

ViktorMPI

Uz viem preco novynari tak dobre pišu:-):-)

na psaním novinářů o OIII se upřímně bavím,

klasický případ testů a porovnání, o jejich srovnání Passatua OIII jsem psal .....

dalším jejím kouskem bylo porovnání G7 a OIII v AutoTipu .......

Vložený titulek článku: "Delší Octavia s vlečenými rameny je pohodlnější než víceprvkový golf s DCC"

v článku pod tímto se pak řeší podvozek, kde se píše:

" že při uvolněné jízdě člověk rozdílu nepozná, na rozbité okresce samozřejmě drží multilink kola u silnice lépe a eliminuje odskakování, na rovné vozovce se rozdíly stírají ...

OIII má komfortněji nastavené tlumiče než tlumiče DCC v Golfu a díky delšímu rozvoru se přes delší nerovnosti přenáší plavněji .....

Golf v zatáčkách funguje lépe, do oblouků se vrhá žádostivěji, díky preciznějšímu řízení se v nich lépe vede jistěji ...."

Na další stránce nadpis jako kráva "OII levnější než Golf"

pod tím rozbor ceny OIII od .... a seznam výbav a příplatku, na konci článku ale malý odstavec v červeném políčku:

"základní golf sice startuje o 5.000,- kč dráž než octavia, nicmémě v základu nabídne řadu prvků, ze něž by jste u škodovky připlatili .... " následuje výčet dorovnání výbavy OIII na úroveň Golfa v základu a jsou připojeny ceny, sumou plus 29.000,- Kč,

kdy ještě není bráno v potaz, že Climatronik je u škodovky možný až od střední výbavy.

Opravdu se tomu už směju biggrin.gif

post-117-0-17230400-1360302414_thumb.jpg

post-117-0-62398700-1360303488_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Tak na tomto videu je denni opravdu pseudo. Zboku temer neviditelne :blink: . Zajimave je, ze se cocka pri startu nastavuje, ikdyz xenon se nepusti. Takhle mi to myslim oktavka ani audi nedela nebo je to tak bezne? Jako aby byl xenon uz nastaveny pro pripad, ze se pak prepne(treba v tunelu) z denniho na xenon?

Nemá na tom videu zapnuté len parkovačky? Ako odchádza tak je vidieť že vzadu svietia koncové svetlá a tie pri dennom nesvietia, či mýlim sa? Ale aj tak je zaujímavé žeby sa xena nastavovali už pri parkovačkách..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...