krysarr Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Jaxe mi kratka OIII moc nelibi a vevnitr uz vubec ne, tak kombik je zvenku supr, ale G7 se mi zas libi kratkej a ten Variant mne nak osobne neoslovil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Zaujímavé video autoSME o O3 - len nechápem čím svieti to denné svietenie? http://auto.sme.sk/c/6721012/videotest-nova-octavia-dava-prednost-priestoru-pred-cenou.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Nejsou to Bixenony bez led denního svícení?Tato verze světel existuje,ale na českém trhu se nenabizí. Na Slovensku možná ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kane13 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Bude se nabízet i pro český trh, ale ne pro klasickou Octavii... jen pro jednu speciální variantu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Obávám se, že tohle ti VW nesplní, dnes jsem v salonu koukal na alltrack 125 kW 4motion za necelý mega .... starsi skladovka? Nove uz by meli mit 135kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 starsi skladovka? Nove uz by meli mit 135kW Alltrack nový motor 130 kW, 135kW bude Scout od 12KT/2014 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Zadok mu doslova "ustrelilo".Ak je toto tá postačujúca náprava pre "nepretekárov", tak to potěš koště. K tej náprave podľa mňa mal na mysli, ked prejdes po tých dierach v ceste s ktoroukoľvek nápravou tak je to to isté. To som si hneď všimol ako mu to dvihlo, škoda že nerobil losí test, bolo by to zaujímavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 O 1sec horsi zrychleni nez papirove, to mi prijde docela dost Ale hned jsem si rikal, cim ji dokazali papirove o 1sec zlepsit oproti O2 no, kdyz vykon moc nenarostl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 ..že by úsporou váhy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Bude se nabízet i pro český trh, ale ne pro klasickou Octavii... jen pro jednu speciální variantu B) Tak pre RS to urcite nebude, lebo ta ma SPDS v hlavnych svetlach ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tech par kg? Nesmysl aby to bylo 1,1s. To spis prevodovky. Ale jak vidis, realita je stejne jina ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Kombík od 364900Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 u Active příplatek za kombi 30 tKč, od Ambition příplatek 35 tKč ... zvláštní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 kombajnek je parádní....takhle by to šlo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Ceník: http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-octavia-cenik.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 To denné svietenie žiarovkami sa mi pozdáva viac ako tie "neviditeľné" LED-ky Teraz som videl bielu OIII nejakú social, predok maska evokuje superb ale ostatné nič moc :( vyzerá to dobre iba vo full-ke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 V ceniku jsem nenasel el. viko kufru? Jsem slepy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Nejsi.Ještě tam není.Stejně i ACA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 crash test O3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Pet hvezdicek v EuroNCAP uz asi nikoho neprekvapi, coz :) Hlavne netrefit sloup nebo strom. Mne osobne spis prekvapilo, jak solidne dopad Rapid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kane13 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak pre RS to urcite nebude, lebo ta ma SPDS v hlavnych svetlach ;) Je hezké, ale naivní soudit podle maskované muly... Tím pádem bys mohl tvrdit, že Superb FL je zezadu stejnej jako předFL (podle maskovaných aut). Krom toho - jak víš, že jsem mluvil o RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 ještě přidám kompletní publikaci k testu PDF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Ceník: http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-octavia-cenik.pdf hm, v tiskovce se píše, že palubní počítač je u kombi již v základu Active, zatímco ceník uvádí u palubního počítače MFA pro Active příplatek 3500 Kč ... tak jak to tedy je? Již v základní verzi Active s motorem 1,2 TSI/63 kW startující od 364 900 Kč nabídne nová ŠKODA Octavia Combi rozsáhlý bezpečnostní paket, v němž nechybí elektronická kontrola stability (ESC) včetně multikolizní brzdy, sedm airbagů či dvojice úchytů Isofix/TopTether pro upevnění dětských sedaček vzadu. V oblasti komfortu a funkčnosti nová Octavia Combi Active přináší mimo jiné palubní počítač, infotainment rádio Blues s USB vstupem, elektricky ovládaná okna vpředu, elektricky nastavitelná a vyhřívaná zpětná zrcátka nebo zadní stěrač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak jsem se zrovna vrátil ze Ženevy... a poslední fotka převzatá z jednoho autoportálu (pro osobní účely řidiče...) Pár postřehů: - o škodovku byl neskutečný zájem, po celý večer byl kombík v obležení novinářů - takový rozruch nevzbudil ani Golf Variant... - design G7V a O3C jsou téměř identické, pouze jiné interiéry - LED denní svícení šajní hodně - ACA senzor nebude kulatá "bradavice", ale pěkně zakomponovaná krabička (rozměry cca 10x6cm) K asistenčním systémům jen stručně a v kostce: A proč nejsou asisteční systémy v autech na salonech? Protože je prodejci neumějí vysvětlit, neboť jejich přínos/funkci nechápou. Na tom se v dalších týdnech bude pracovat ;) Line Assist v G7 se bude přeprogramovávat na úroveň OIII - zásahy elektroniky v Octavii III jsou mnohem příjemnější a jemnější nežli v G7, kde se řidič po celou dobu jízdy pere s volantem. Proto NENÍ MOŽNÉ SROVNÁVAT chování Line Assistu (asistent udržování v jízdním pruhu) u vozů OIII a G7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Honzo, ty jsi mistr propagandy :D http://www.novinky.cz/auto/295052-cena-nove-octavie-combi-zacina-na-364-900-korunach.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 (upraveno) sluší jí to holce jedný ušatý co se týče LED svícení tak už jsem tady jednou zmiňoval že sem viděl v reálu že svítí dostatečně intensivně, ACA senzor je jedině dobře jestli bude nějakej kterej nebije do očí jako "bradavice" a k prodejcům. Tak věřim tomu že někteří s tím mohou mít problém protože to co člověk občas potká na salonu tak jen kouká..... nicméně některé servisy jsou na tom ještě hůř... škoda:( Upraveno Březen 5, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.