Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Michal: hele hlavní důvod nevím, ale není to zádrhel jen na českém trhu, je to celosvětový

Dix: neboj, do týdne je tu paket Sound systém pro mezipodlahu ;) jen ještě nebyl naceněn, tak jsem ho ještě nepouštěl na web, aby ho někdo nechtěl za 0,- :D

Upraveno uživatelem GeorgeWWW
Odkaz ke komentáři

Len tak kvôli info, tá čierna strecha(nemyslím strešné okno - ktoré sa mi zdá teda ak to porovnám s inými panorámami maličkééé) sa dá dokúpiť alebo je to urob si dám?

panoramatické okno u lifta je docela velké; větší být nemůže z důvodů konstrukce střechy ;) a jinak je na té střeše, tuším, lakování. Je to lesklá stříbrná, stejně jako na sloupcích ;)

Sice to vypadá fajn, ale jsou na tom vidět i nejmenší škrábanečky. :(

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

Ty vole Niki, uz se vubec nepis... Cokoliv sem kdo napise a tyka se to toho auta, tak ty napises vzdycky pravy opak, vecne se Ti neco nelibi, porad Ti na tom aute neco vadi... Vim, ze od toho je forum o vyjadreni nazoru, atd., ale ty uz to tady pises asi po milionte a me to pekne sere... Kdyz se Ti to nelibi, jdi si onanovat na forum Trabanta nebo jineho vychodniho vozu...

Odkaz ke komentáři

Ty vole Niki, uz se vubec nepis... Cokoliv sem kdo napise a tyka se to toho auta, tak ty napises vzdycky pravy opak, vecne se Ti neco nelibi, porad Ti na tom aute neco vadi... Vim, ze od toho je forum o vyjadreni nazoru, atd., ale ty uz to tady pises asi po milionte a me to pekne sere... Kdyz se Ti to nelibi, jdi si onanovat na forum Trabanta nebo jineho vychodniho vozu...

hehe uz me napadlo to samy, ale jeste jsem to vydrzel :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...