Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

MichalF: neverim ze kdyz uvidis jak proti Tobe jede OIII nebo Rapid, tak ze na 100% okamzite urcis jestli to je OIII nebo Rapidak ... pokud pojede pomalu a budes mit dost casu se na to zamerit tak jo, ale pokud pojede rychleji tak neverim, zezazdu a z boku samozrejme jo, ale zepredu opravdu neverim ... samo za predpokladu ze nebude mit xenony(jak psal Michal K.)

Odkaz ke komentáři

V Ženevě vedle sebe mají postavenou OII a Rapida, obě auta s bílou barvou a jak jsem na to koukal, tak OIII opravdu prozradily xena. A to si myslím, že se taky hodně zajímám o auta... Jinak OIII jak už jsem psal se mi líbí, samozřejmě bych něco našel, třeba ty tapecy ve vrcholný verzi co tam mají vystavenou....

Odkaz ke komentáři

Tak kamarad ma na firemno o3 nalitano uz par tisic, ma 1,6tdi v socka vybave tak jeho poznatky odproti predchozi 1.9tdi fl. Motor parada, dle nej lepsi nez ta 1.9, pocitove to tahne stejne, ale ve vetsim rozsahu otacek, zadni naprava si niceho nevsiml, ze by s ni mel nejake problemy, ac o tom slysel, tak se bal, ale zadny problem nespozoroval. Chybi mu v interieru odkladaci plochy, ktere mel v predchozi verzi, naopak pocitove je v ni pry vic mista.

Jinak ma to v cervene barve a na tech plechach s poklicema to vypada hrozne :D

Odkaz ke komentáři

Takze kdyz jsou v rade Ambition standartne zatmaveny zadni skla, jedna se o tonovana skla? A Sunset je za priplatek, chapu to spravne?

Ovšem pokud je ten rozdíl v zatmavení skutečně tak, jak je výše uvedeno (tónovaná - propustnost 76,5%; SunSet - propustnost 71,7%), tak se na celý příplatkový SunSet patří vy...prdnout.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...