Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Neviem na co ho vobec niekedy vytvorili.

tohle může říct jenom totální pako.... nikdo tady nikdy neřekl že je multilink k ničemu tak co to tady bleješ... jezdil jsem s 1,6 i 1,2 a tam ta klika fungovala naprosto v pořádku... samozřejmě je škoda že není v 1,4TSi a v 2,0TDi.... Než zas příště vymyslíš takovejhle nesmysl tak se nejdřív podívej na sebe do zrcadla... možná ti to dojde

Odkaz ke komentáři

ajif: jak píše Lucasse, bez slevy. To funguje jako u akčních modelů, kde máš metlu zdarma - pokud i tak chceš uni, slevu nedostaneš. Ano, je to vykutálenost, ale je to hold tak. Na druhou stranu zákazníci, kteří se občas na takovéto nestandardní věci ptají, ani se slevou nepočítají, jde jim prostě o to, zda to jde udělat.

Odkaz ke komentáři

ajif, snáď nechceš dávať za príklad O trojke auto, ktoré sa začalo vyrábať pred 17 rokmi,RS o niečo nekôr.

BTW: to auto mi pripadalo proti OII, celkovo nejaké "uskákané" nie len pri ostrejšom manévrovaní.Napr. aj "hupnutia" OII zvádala s o dosť väčšou "noblesou"

nechci dávat za vzor, ale srovnat to s tím můžu. A jaký jsi měl kola? Protože s 225/45 R17 jsem byl až překvapivě vpoho. Nebyly přefoukaný pneumatiky?

Na D1 mezi Vyškovem a Brnem (snad nejuskákanější pruh) se mi teda jelo pohodlněji OIII se 17" koly než OII s 15" koly (ale ta už má najeto 135tkm a zimní gumy jsou už 4 roky staré a hrozně tvrdé - možná proto stále mají přes 4mm)

Odkaz ke komentáři

tohle může říct jenom totální pako.... nikdo tady nikdy neřekl že je multilink k ničemu tak co to tady bleješ... jezdil jsem s 1,6 i 1,2 a tam ta klika fungovala naprosto v pořádku... samozřejmě je škoda že není v 1,4TSi a v 2,0TDi.... Než zas příště vymyslíš takovejhle nesmysl tak se nejdřív podívej na sebe do zrcadla... možná ti to dojde

Predtym ako si komentoval, skusil si sa ty pozriet do toho zrkadla? Zrejme nie, pretoze by si nemohol obhajovat staru technologiu na aute, ktore sa chce stat lidrom danej kategorie a podla PR este trosku viac. To auto malo priniest novinky, nove technologie a az na zopar asistentov (o ktore nebude mat nikto zaujem) mi tam ta renovacia chyba.

Odkaz ke komentáři

Neda mi to a rejpnu si... Ono vymejvani hlav funguje, driv nebo pozdejs proste vsichni pochybovaci pochopime, ze koncepce zadni napravy x desitek let stara je prece lepsi nez moderni napravy, co se do vyssich trid davaji, protoze jejich majitele maji na servis... :D Zacinam mit taky vymyto, asi budu zadat autak se silny motorem a trvat na klikovce, pac ta je ted in :D

Odkaz ke komentáři

Ono vymejvani hlav funguje, .....Zacinam mit taky vymyto, asi budu zadat autak se silny motorem a trvat na klikovce, pac ta je ted in :D

jsem z toho v pasti chtel jsem si ted koupit A6 ale je to v riti klika tam neni tak ja nevim, dej mi vedet jestli na neco narazis. DIky :pivo: :pivo: :pivo:

Odkaz ke komentáři

chapu ze jsou tady kluci ze skodovky, kteri to haji do roztrhani, ovsem uz vime kdo to je a tak nejak se to da pochopit

pak jsou tady taci, kdo si porad mysli, ze vischni tady zereme marketingovy reci skodovky a nemame vlastni nazor, takze nam musi porad predhazovat ty samy kriticky reci, i kdyz se clovek s normalnim nazorem vyjadri, ze na normalni jezdeni to nepozna, nebo ze vetsine lidi to bude stacit.

krome kluku co ve skodovce delaji a haji si svuj produkt jsem tady nevidel nejaky silence co by to do morku kosti hajili, ale normalne reknou co si mysli, ti ale stejne schytaji od zarytych "haters" kritiku a dostane se jim pojmenovani blaznu, kteří sezrali PR reci.

"haters" jsou neustale vytoceni, kdyz ma nekdo jinej nazor, konci s forem apod.

je tady X normalnich nazoru, ale clovek je bohuzel musi hledat kvuli vylevum nekterych.

nerikam, ze ja jsem svaty a do flamu jsem se nepustil, ale to co tady ted dva slovensti kolegove predvadeji, to mi uz rozum nebere..

a nez budu napaden - ne nehajim tu napravu. pro me na 5000 km mesicne po cestach CZ, SK a HU je to na nic.

verim vsak, ze moje mlada nepozna rozdil mezi timhle, a tim, co ma ve 4x4, kterou ma doma na cesty Zdiby > Melnik...

Odkaz ke komentáři

Uplne nejlepsi je si to osobne vyzkouset v praxi a udelat si na to svuj nazor, nez se o tom dohadovat na foru....ze to nekoho bavi, opravdu nechapu ;))

Za me jsem si to vyzkousel, najel celkove cca 400km a zadni naprava je v pohode. Jediny neduh, ktery mi na ni vadil je, ze pri trose agresivnejsi jizde v zatackach jakoby na nerovnostech vylitavala. Neni to ale az tak markantni, ze by me to odradilo od koupi, sportovni auto nekupuju. Kazdopadne tento nazor nikomu nevnucuju, muze mi odlisnej a respektuju to.

Upraveno uživatelem Lucasse
Odkaz ke komentáři

Uplne nejlepsi je si to osobne vyzkouset v praxi a udelat si na to svuj nazor, nez se o tom dohadovat na foru....ze to nekoho bavi, opravdu nechapu ;))

Za me jsem si to vyzkousel, najel celkove cca 400km a zadni naprava je v pohode. Jediny neduh, ktery mi na ni vadil je, ze pri trose agresivnejsi jizde v zatackach jakoby na nerovnostech vylitavala. Neni to ale az tak markantni, ze by me to odradilo od koupi, sportovni auto nekupuju. Kazdopadne tento nazor nikomu nevnucuju, muze mi odlisnej a respektuju to.

100% souhlas, me to na tom aute vadi z toho duvodu, ze kdyz jezdim na slovensku pres maly silnice mezi zakaznikama, tak nejdeu uplne pomau a potrebuju aby me to auto viic podrzelo, coz OII splnuje, i kdyz samo to neni ideal - neni to sportak jak rikas.

Ale to uskočení mi dělá i OII, hlavně v Ostravě to v jednom místě pozoruju, kdy jedu do ostřejší pravé přes příčnou nerovnost, tak zadek trošku uskočí do strany, ale nic co by se nedalo přežít

jj ale kdyz bys vzal na to misto OIII, je to lepsi nebo horsi? :) ja si zkusil, ze na mistech kde OII jeste jde tak OIII uz ustreluje hodne ;)

Odkaz ke komentáři

Neda mi to a rejpnu si... Ono vymejvani hlav funguje, driv nebo pozdejs proste vsichni pochybovaci pochopime, ze koncepce zadni napravy x desitek let stara je prece lepsi nez moderni napravy, co se do vyssich trid davaji, protoze jejich majitele maji na servis... :D Zacinam mit taky vymyto, asi budu zadat autak se silny motorem a trvat na klikovce, pac ta je ted in :D

jenže tady přece nikdo netvrdí, že multilink není lepší než kliková náprava.

Jediné, co tu někdo tvrdí je, že multilink není pro nižší motorizace nezbytností

Odkaz ke komentáři

Panove panove, Vase starosti bych chtel mit :) Jinak vzpomente na Civica a jeho zadni napravu.

Ja si spis vzpomenu na Civika a jeho predni napravu zaklinenou v mem kufru na R7 :D :D Neprezila, a moje tehda OI ano.

Jinak mi uz nenapada nic slusnejsiho nez: DETE S TIM HADANIM UZ DO PRDELE!!!! To je neskutecny co tady dokazete zplodit. Tak se nekde sejdete a tam si to kurva vyrikejte a treba si roztrhejte obcanky!! Ale tady NE!!!! Kdo to ma kurva porad cist!!!!

Upraveno uživatelem luban
Odkaz ke komentáři

Panove panove, Vase starosti bych chtel mit :) Jinak vzpomente na Civica a jeho zadni napravu.

jj, jenže Civik nemá takový batoh za tou zadní nápravou ....

100% souhlas, me to na tom aute vadi z toho duvodu, ze kdyz jezdim na slovensku pres maly silnice mezi zakaznikama, tak nejdeu uplne pomau a potrebuju aby me to auto viic podrzelo, coz OII splnuje, i kdyz samo to neni ideal - neni to sportak jak rikas.

jj ale kdyz bys vzal na to misto OIII, je to lepsi nebo horsi? :) ja si zkusil, ze na mistech kde OII jeste jde tak OIII uz ustreluje hodne ;)

stejná zkušenost, přesně jak píšeš, na dálnici a kvalitní cestě není problém, ale na okreskách je to sakra znát a souhlasím s tebou - "aby mě to auto podrželo"

P.S. těch kvalitnějších silnic nějak nepřibývá, oproti těm rozbitým a záplatovaným

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...