Michal K. Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Me jo, protoze jsem do precteni toho testu nevedel, ze toci vice, nezajimal jsem se o to a nenapadlo me to :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 aha, asi pak nemáš s korejci zkušenosti, vpoho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Mám, ale s automatem. A to byla bida... :( Jinak bracha mel ceeda 1.gen, ale benzin, takze zase jine zprevodovani. Naftaka v manualu jsem nikdy neridil ani v zadnem nejel..myslim samozrejme korejsky naftak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Dnes na R10 zasebou 3x O3 a hned za nima A6 avant ... k tomu, ze by ty LEDky svitili nejak mene bych napsal, ze za provozu sem si nevsiml, hned jak sem je videl, sem si na tu debatu tady vzpomel. Chvili po nich, ne vsak bezprostredne jela Kia sportage a ta svitila o dost vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Ono zalezi z jake vysky se na to divas. Sportage ma ty ledky vis, takze to muze vypadat ze sviti silneji. Tim nechci hajit audi, klidne se nebranim primemu srovnani :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ach jo panove, ja tu nesrovnavam jestli A6 je kvalitou stejna jako O3 ... jen konstatovani, ze za provozu mi prislo, ze to svitilo stejne. S tou vyskou toho sportage by to mozna mohlo mit neco spolecneho, tezko rict. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ano, uhel pohledu na LEDky co se tyce svitivosti je trochu jiny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ach jo panove, ja tu nesrovnavam jestli A6 je kvalitou stejna jako O3 ... jen konstatovani, ze za provozu mi prislo, ze to svitilo stejne. S tou vyskou toho sportage by to mozna mohlo mit neco spolecneho, tezko rict. A nekdo to tu snad srovnaval? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Na fotce je vyfocená OIIIC a je tam sklápění opěradel zadních sedadel: V novém katalogu je to sklopení přes jinou páčku,takhle to vypadá v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Ten kombík je fakt hezkej, Hornbach Čerňák, foceno mobilem:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Vypadá trochu jak Golf. Ale jinak hezký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Mel si schvalne cvaknout tu fotku vcetne toho kombika O2FL. Designove je novy kombik fakt moc pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 O tomto som nepočul. Zatiaľ je v servisnej sieti známy len problém s Columbusmi, kde z nejakého dôvodu miznú mapy a treba ich online znova nahrať, sú vozy, kde sa to stalo už viackrát. A potom tento týždeň bola vyhlásená ZDA na jeden z asistentov, text som ešte nečítal, ale čo vraveli chalani, tak sa flashuje servo. Na základe toho tipujem buď problém s lane asistentom, alebo asistentom únavy. Detaily zistím v pondelok. Dopĺňam sľúbené info, síce trocha neskoro: Flashuje sa servo, pretože po zmene jazdného profilu sa neprepne charakteristika a systém monitorovania únavy môže nesprávne vyhodnotiť reakcie vodiča a zahlásiť odporúčanú prestávku. Číslo servisnej akcie je 47** (zámerne nepíšem celé číslo). Objavil sa ale závažnejší problém, v niektorých autách sú namontované airbagy s vadnou pyropatrónou a je nutné ich vymeniť. Číslo servisnej akcie je 69**, znova zámerne nepíšem presné číslo ani bližšie detaily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 160R: pokud by se jednalo o moji OIII, mel by mi to oznamit prodejce, nebo si to mam zjistovat sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Lucasse: Áno, problém s airbagmi sa považuje za závažný a budú sa vyzývať majitelia postihnutých vozov k návšteve servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Mel si schvalne cvaknout tu fotku vcetne toho kombika O2FL. Designove je novy kombik fakt moc pekny jj, je hezkej, až na ty hnusně moc zapuštěný zadní vrata, tohle má dneska skoro každý auto a mě se to ani nelíbí a ani to není praktické :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 V blizké době budu nechávat dělat na auto tmavé fólie na skla a pořád přemýšlím jestli nejít i do stínícího pruhu na čelní sklo - nemá s tím někdo zkušenosti, pro/proti? ;) Ještě váhám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Dopĺňam sľúbené info, síce trocha neskoro: Flashuje sa servo, pretože po zmene jazdného profilu sa neprepne charakteristika a systém monitorovania únavy môže nesprávne vyhodnotiť reakcie vodiča a zahlásiť odporúčanú prestávku. Číslo servisnej akcie je 47** (zámerne nepíšem celé číslo). Objavil sa ale závažnejší problém, v niektorých autách sú namontované airbagy s vadnou pyropatrónou a je nutné ich vymeniť. Číslo servisnej akcie je 69**, znova zámerne nepíšem presné číslo ani bližšie detaily. Takze riesime servisne akcie na urovni Renault Fluence. Som rad, ze za take peniaze mam je takato kvalita. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 nevidim rozdil mezi renault fluence a skoda octavia technika je dneska dost stejna, pricemz nejspis je stejny i dodavatel patron...nedelej si iluze prosim te podle podpisu mas OII a ne OIII ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Na fotce je vyfocená OIIIC a je tam sklápění opěradel zadních sedadel: V novém katalogu je to sklopení přes jinou páčku,takhle to vypadá v autě. takže v katalogu to neodpovídá realitě? OK, dobré vědět, protože mě to v něm zarazilo ... Takze riesime servisne akcie na urovni Renault Fluence. Som rad, ze za take peniaze mam takuto kvalitu. proč si nedáš OIII do podpisu, když máš takovou kvalitu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 ajif:V katalogu to není to neodpovídá realitě.Platí to,co bylo na autech na autosalonu v Brně. Viz fotky automobilky: http://www.netcarshow.com/skoda/2014-octavia_combi/03.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Vypadá trochu jak Golf. Ale jinak hezký. Kde tam je vidiet OIII :D :D :D ? Ja som asi slepy kluci, ale ja tam tu OIII nevidim. Uplne inak rieseny c stlpik, piate dvere aj naraznik (iny sklon, viac hran). Bocna linia nedvazuje na zadne svetla, iny tvar okien. Proste nic mi pri pohlade na ten golf nepripomina OIII. No zvolavacky budu isto, nic prekvapujuce pri novom modely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 upravil som povodny prispevok, pardon za preklep ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 (upraveno) V katalogu je fotka ovládání těch sedadel u liftbacku...nicméně díky vám jsem přišel na chybu, jelikož pro verze Ambition a Elegance (combi) je to ovládání v sérii, musí to být na všech fotkách vidět, budeme to muset s modelovým rokem opravit. Takže díky Upraveno Duben 22, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 od doby, kdy se vymyslely peníze, není třeba děkovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Zase tam tolik nevydělávám :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Údajne sa posúva predstavenie (následne výroba) Scout-u ? Mal byť na jar 2014, nemá niekto tiež nejaké info ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Zase tam tolik nevydělávám :lool: vpoho, stačí mi poslat parametry TDI 66kW, nejlépe i s výkonovou křivkou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 (upraveno) David: proč posouvá? Od začátku padla informace, že Scout letos nebude.. Upraveno Duben 22, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.