krysarr Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 trojkovou oktávku možná udělám taky když bude nálada :) Doufam, ze bude 0 Quote Link to comment
Lukino180 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Vim jen jedno, že octavia III byla již hotova po designové stránce...jenže panu Wintercornerovy se nelibila a tak se dělá design znovu a je take odložena premiera asi o pul roku... 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 (edited) Tak náladička byla tak jsem se pokusil o trojkovou :lool: nemám vůbec info jak by mohlo vypadat tak jsem bral inspiraci u Joystera... :D upravil jsem trochu i lini boku je hranatější a zadek se víc sbíhá ke středu... :D Edited February 12, 2010 by chjetjov 0 Quote Link to comment
mischicka Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Pořád z ní všichni děláte SUPa II, proč? 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 celkem mě zaujala myšlenka 160R jak psal že by základem mohl být VW lavida tak jsem to omrknul a zkusil trochu poladit aby to vypadalo jako škodovka... tady je výsledek Sry ale myslím že tohle vypadá jako Koreec se Škodou dohromady. ( Hyundai/Škoda) :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 no jako FL OII nebo FII nebo Room ;) 0 Quote Link to comment
zabiak Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Ty světla neladí ke kapotě. Ale jinak ta fotomontáž, je udělaná dost dobře. Nepoznal bych, že je to montáž. ;) Jinak zástupce Tourky se docela bojím. Konkurence Loganu? Škodovka si léta budovala nějakou pozici a teď by jí snižovala nějakým křápem. Ale uvidíme. Třeba to nebude tak hrozné. 0 Quote Link to comment
P2M Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Tak náladička byla tak jsem se pokusil o trojkovou ;) nemám vůbec info jak by mohlo vypadat tak jsem bral inspiraci u Joystera... ;) upravil jsem trochu i lini boku je hranatější a zadek se víc sbíhá ke středu... ;) super 0 Quote Link to comment
krysarr Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Je to rozhodne MNOOOOHEM lepsi nez OII FL, ty svetla jsou supr, libi ;) 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 díkes myslím že komu se to nelíbí ten by si zvyknul ;) tak snažil jsem se to udělat schávlně v duchu FII, OII FL atd že předpokládám že na to navážou s nějakejma změnama. Těžko asi najednou udělat OIII s hranatým xichtem z feldy :P 0 Quote Link to comment
Petr81 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 se ljukem musim souhlasit, pamatuju si boom faceliftovani octavii kolem roku 2002 a to tedko vubec nepozoruju, maximalne u zadnich svetel... tak ono u OI hlavně stačilo de facto vyměnit masku, světla a nárazník. U OII musíš překopak i plechařinu což výjde docela na dardu. To bude asi taky jedním z důvodů. Jinak mě se OII FL líbí a doufám, že se mi podaří v práci protlačit výměnu služebáku abych si jí mohl pořídit ;) 0 Quote Link to comment
krysarr Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Tak mam info o A-Entry z fabriky, je to pry "ulet jako prase" 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 toho se bojim ze to bude pekna kokotina a dalsi slapnuti vedle 0 Quote Link to comment
krysarr Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Udajne ano, uz na to meli zamestnanci prezentaci, budu mit vecer vic info, ale asi to sem dat nebudu moct, pry je to ale strasnej ulet... 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 tak bude zabava a zalozime club pro A-entry super by bylo kdyby se to jmenovalo octavia neco 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 to jsem teda zvědavej úlet mi přišla FII tak snad už se poučili 0 Quote Link to comment
Petr81 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 toho se bojim ze to bude pekna kokotina a dalsi slapnuti vedle no co se designových kokotin týče tak zrovna u Vás máte co povídat ...... To ještě zlatý škoda design 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 to mi rekni trochu se nam nepovedla launa posledni jinak se posledi roky celkem drzime 0 Quote Link to comment
Petr81 Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 člověče vždyť poslední hezký auto od Vás byla LAguna 1. generace. 2.generace nic moc, 3.generace je děs. Minulý Megane byl taky úlet, Clio s baťohem je taky síla. A zmiňovat Vel Satis asi ani nemá cenu :P By měli Vašim designerům zakázat v práci chlastat protože jinak si to neumím vysvětlit :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 vysvetleno vcera rucne v kosmonosich ;) 0 Quote Link to comment
LUKY-OO7 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Udajne ano, uz na to meli zamestnanci prezentaci, budu mit vecer vic info, ale asi to sem dat nebudu moct, pry je to ale strasnej ulet... hmm tak dozvedel si sa nieco viac ci nie ? :) 0 Quote Link to comment
krysarr Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Vicemene nic, co by stalo za to, sem davat ;) Byvaly kolegyne pritel to ma z prvni ruky, ale asi se lek a vic nechce rict ;) Jen ze je to fakt silenost :) 0 Quote Link to comment
George Couser Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Jestli to je to, co myslím, tak bude ještě sranda. Marně uvažuju, jestli se tohle už povedlo nějaké automobilce předtím. 0 Quote Link to comment
Lukino180 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 napovězte toho viiiiic ať je sranda 0 Quote Link to comment
Guest Surio Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Tak mam info o A-Entry z fabriky, je to pry "ulet jako prase" Skoda, ze k tomu nemuzu nic moc rict..preci jen se nechci nechat vyhodit z fimy..ale muzu ti jen rict..ze oznaceni A Entry "muze byt" pracovni nazev cele koncernove skupiny? Jestli je to ulet? Dovoluju si rict, ze nikdo z Vas to nevidel :( Ja to komentovat nechci, nemuzu a nebudu :D Vse se dela za ziskem, tak proc ne tohle. Nikdo nedela produkt, aby na nem prodelal a ani Skoda ne, docela me mrzi..co tu nekteri lidi pisou za blbosti :lool:... Kdyz se nad tim zamyslis..jak udelat levne kvalitni auto? Ja bych si odpovedel..tim ze zapojis vic znacek do jednoho projektu a vyuzijes stejnych dilu, koncernoveho vyvoje, zkusenosti atd...tohle vse muze mit dopad do designu...konkurence je velka..materialy se zdrazuji, cena nakladu na vyvoj a vyrobu stoupa...nekde se proste musi usetrit. Tohle muze byt strategie znacek..bud nabidnes jedinecny produkt - a prodas ho malo a draze..nebo nabidnes kvalitni prumer, ale zase levny a prodas ho mraky. PS dnes neni problem vyrobit auto, ale prodat ho. 0 Quote Link to comment
vittorio Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 tak my tady zase nejsme uplne blby, ale musis to brat tak ze nekteri vidi neradi ze by skodovka prodavala neco jako treba ja a to je Logan ;) 0 Quote Link to comment
Lubo24 Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Blééééé Logan.... Logan = Renault = auto s p..ou... :( Vitto promiň, koukal jsem jakej máš názor na Rendlika, ale oni ti frantíci (ač jsem z jejich krve) neumění dělat moc auta (pažout a citrón)... Je to věc názoru ;) ;) ;) Jsme tady hodně zvyklí na německej styl a vývoj.... Zaplať bůh že SEAT je VW koncern.... 0 Quote Link to comment
jajic Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Rencky nesnáším.......dělám pro ně :( ale ono v podstatě každá automobilka má své "kostlivce ve skříni" 0 Quote Link to comment
vittorio Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 vono je to chlapci vside stejny a verte ze ty Dacie se neserou a novy renaulty taky ne. ale zase muzes natrefit na kus, ono to je nakonec opravdu vsiude stejny a uz de jen o tom komu se co libi to bylo pord toyot toyota jak je to kvalitni a hle co se s nima deje. na vlastni kuzi jsem to zazil a to se mi za 5 let s renaultem nestalo, uplne novej avensis museli kluci z importera nechat v chorvatsku protoze proste nejel :D a neni prvni ;) takze se vratime k OIII ;) jinak jeste k fuj logan - porad este nektery lidi kroutej hlavou ale pak kdyz si vemu ze to auto stoji pulku nez jiny jim podobny tak vlastne proc si ho nevzit jako spotrebni zbozi. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts