Tiesto Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Ahoj, budu rád za Vaše postřehy, názory a tipy ohledně stříkání částí interieru do barvy (palubka, plasty atd...). Pokud máte zkušenosti, podělte se. Zajímá mne všechno - možnosti, cenové horizonty a klidně i nějaké foto :-) Díky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Není to přesně to, po čem pátráš, ale já jsem zvolil cestu lepení fólie.. viz zde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 jestli myslis listy do barvy a vnitrni madla ta to sem daval http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...=1167&st=20 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Není to přesně to, po čem pátráš, ale já jsem zvolil cestu lepení fólie.. viz zde :) Jo, to vypadá slušně , ale více by mě zajímalo, čím stříknout palubku jako takovou... úprava menších dílů je mi známa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 jooo taktooo pan je maximalista :) a neboji se toho, no dle meho nazoru, nastrikat se da cokoli otazka je jak dlouho chce clovek aby to vydrzelo. Ono kdyz se na to nebude sahat tak to treba vydrzi i na palubce - mekej material ale jestli se to zacne loupat tak nazdar... zitra dam foto co sem delal kamosovi na dvere, neveril sem ze to tam vydrzi ale samo me to prekvapilo jak dlouho to tam ma a porad drzi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 podle me se to bude odrazet do celniho skla ale hodne stesti preju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Já nejsem rozhodlý stříkat palubku do barvy... jen mě zajímaly různé možnosti, jak vrátit palubce nový vzhled... Rád si nechám poradit, ale zajímalo mě to i dřív, když se mě to netýkalo... Viděl jsem i nějaký práce s látkami, ale do toho by se mi asi nechtělo Proto každý názor je vítán :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 (upraveno) Aha takto tak to bych volil splasit novou palubku , a nebo sikovnyho calounika. Do laku bych fakt nesel, neni to plast je to nejaka umela guma nebo kozenka ci co, proste bych tomu neveril ze to udrzi i kdyz jak sem psal kamosovi to drzi do dnes. to sem mu delal na prani ale myslim ze do octavy se to nehodi, mu se to do golfa libilo. Upraveno Únor 18, 2011 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 No, upřímně jsem asi napsal blbě název topicu - Stříkání interieru... je fakt, že tohle stříkat by byla blbost... spíš mě zajímaly jiný metody, pokud není teda lepší sehnat novou palubku ( což asi je ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 tak sehnat druhou palubku bych pokládal jako samozřejmost... v případě nepovedené prácese na to v autě nemusíš dívat, a autojestále pojízdne... přece jen vytáhnout palubku z auta, asi není práce na minutu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 tak sehnat druhou palubku bych pokládal jako samozřejmost... v případě nepovedené prácese na to v autě nemusíš dívat, a autojestále pojízdne... přece jen vytáhnout palubku z auta, asi není práce na minutu Práce na minutu to určitě není, to je jasný , ale založil jsem topic s vírou, že se najde (pro zajímavost) někdo, kdo nějaké práce viděl, nebo má jiné zkušenosti. Upřímně mi jistě přijde nejlepší sehnat novou... ale ty finance :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek3377 Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 no ja ted premyslim nastrikat listy plasty dipem jak to bude tak dam foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Zkušenej autočalouník dokáže palubku potáhnout kůží,nebo koženkou bez té textilie. Používá se na to lepidlo,který aktivuje teplo,třeba s fénu.Proto se dá pěkně napínat. Něco jako když se lepí folie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 A co nejdřív vyzkoušet nějaké přípravky na údržbu, nebo už jí máš v takovém stavu, že to neklapne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.