Petriiiik Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Tak dnes jsem jen tak z hecu (vzpomněl jsem si, že Garrett to dělal nedávno) nakoukl za podběh a to co jsem tam našel byla hrůza! Jen jsem trošku odchlípl plast a zašťoural drátkem a takový binec se odtama vysypal, že jsem čučel jak puk! Příští víkend bych chtěl přehodit kola na zimní, tak se s tím pohraju pořádně a oddělám celý ten plast! Doporučuju to taky prohlédnout! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 no fuj kluci , kde vy to berete , ja to vcera taky zkoumal nez jsem dal zasterky a nic cisto :), pri umyvani vapkou tam strcim vapku a vytstrikam vzdy :D asi to bude tim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 Trošku jsem se hrál se samolepící fóliííí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 to sem nekde videl je na živo už vím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Pár fotek na zimákách... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Tendenci lakovat bubny do "kricici" barvy moc nechapu, radeji cernou mat at nejdou videt Jinak pekna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Ale ty fotky, to byl pěkně starý telefon, že jo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 tady se nekdo nudil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Tendenci lakovat bubny do "kricici" barvy moc nechapu, radeji cernou mat at nejdou videt Jinak pekna Máš recht, není to bůhví co vystavovat bubny, ale měl jsem je na černo, a je to takové prázdné, tak jsem to takhle zvýraznil ! Uznávám - není nad kotóóóóče! :D Chci to udělat ještě trošku jinak jen takový kroužek ( na červeno ) a zbytek bude opravdu černý mat! Jinak chvála od špíílmachra jak jsi ty potěší! Garrett - ne, fotil jsem to celkem normálním foťákem, ale já vůl jsem si to nějak rozešteloval a honem honem vyfotil, a až doma na PC jsem zjistil, co je to za hroznou kvalitu! Libis - nooo, tak enem troškůůů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 tak se sezene kotoucova naprava ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Leden 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Tak Ježíšek už jen čeká na to až bude chuť a hlavně čas, aby dělal parádu na autě! :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Zavidim. Taky jsem ho kdysi chtel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Včera udělána výměna oleje a filtrů a dnes obnovení nástřiku třmenů a bubnů( :( ) a přehozené letní pneumatiky Ehm k těm bubnům, vím, že se není čím chlubit, ale myslím, že je to lepší než jen černé! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Ty bubny dobrý, ale měl jsi místo té zelené dát tmavší oranžovou, jako imitaci rozžhavených kotoučů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Tak to mě nenapadlo, dobrý nápad!!!! Uvažoval jsem o červené, ale měl jsem skoro celý zelený sprej, tak jsem to dal zelené! Ale o té oranžové budu uvažovat!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 A kde máš fotku těch letních alu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 A kde máš fotku těch letních alu? No jo no, není to zrovna "COOL"!! :lol: Na zimu mám Borbety takže tyhle Tritony mám letní! Nějak nejsou lóve na lepší (líbí se mi Spidery - ale nevím jak by to vypadalo s bubnama na zadu!) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 A kdy se pustíš do lepení křidélka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Už by bylo načase!!!! Chci to nechat přes noc v garáži pořádně zatvrdnout, a zítra potřebuje ráno moja jet do práce, takže možná zítra po obědě, nebo to nechám na příští vééékend! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Konečně!!! Včera jsem konečně nasadil RS křídlo! Nato, že to byl vánoční dárek, tak už bylo načase! :lool: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 To znám, taky mi většinou všechno trvá, než se na auto dostane a decentní změna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Konečně je tam :) dělal jsi to sám ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Peetrs - díky, to jsi mě aspoň trošku uklidnil, že nejsem sám! Libor - sám, měl jsem strach, jestli nebude nějaký problém --> jen to nevydržela jedna pojistečka, jinak vše úplně v pohodě! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Vypadá to perfektně, dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Vypadá to perfektně, dobrá práce DĚKUDŮŮŮŮ! :lool: :lol: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Pěkný to máš, až na ty odrazky teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 mám je sundat - nemám je sundat ???? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 mám je sundat - nemám je sundat ???? :D :D sundej odrazky, chromove doplny, certa a bude to cupr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 odrazky-bezpecnost nade vse ;) jinak kridlo pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Sundej je + to co psal Libor a ještě tu krytku tažnýho, té jsem si všiml až teď :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.