JosefKr Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Nedávno jsem koupil starší Octavii II 4x4. Je to super auto, ale jsem zklamaný z toho jak špatně svítí hlavní světlomety, zejména tlumená světla. Už to někdo řešil? Případně jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Nemůžou být nějak rozštelované??? Mě nepřipadá že by mi auto nějak špatně svítilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JosefKr Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 (upraveno) No měl měl jsem Clio II a to super svítilo..... záře až nad Kladno :D .Octavka mě zklamala.Nezkoušel někdo předělávku z H7 na xenony? Upraveno Únor 20, 2011 uživatelem Ol@f odstranena citace primo predchazejiciho prispevku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 to je zas teda vlakno, hodnota vypovidajici zadna. Jedna se halogeny, projektory nebo xenony. Informaci ze by to chtelo je nechat zkontrolovat jestli jsou dobre nastavene projdes otazkou a jeste proti pravidlum citujes posledni prispevek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.