Radas Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Je mi jasné,že vznětové motory v zimním období celkem rachotí do doby než mají tu svojí teplotu,ale u té mojí se mi zdá,že je to nějak moc.Ráno nastartuji je -10 a pomalinku jedu neboť mám strach aby mi něco neupadlo třeba motor.Je tedy nějaké řešení v této situaci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Kolik máš nalítáno, jakou bereš naftu, předvstřik OK? Jak pšeš, diesely mají typický chrochtání, klapání, ale to musí po pár km zmizet, pakliže není motor úplně hotovej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 jj po cca 2km to přestane,ale je to děs ty 2 km jinak motor dostává jen to nej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Co treba hydrostely? Kolik mas nalitano? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 (upraveno) mám 180000 ,něco jsem o tom početl na jiném foru a je možné,že to jsou ty hydroštely-jen mě trochu štve,že mám po rozvodech a do dalších mám 70000 :o je pravda,že to nejvíce dělá v mínusech,ale asi se tomu nevyhnu co :( můžu tomu nějak ublížit :D Upraveno Únor 26, 2011 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Jestli je to original, tak to neni moc. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 určo je to origo,ale před tvou odpovědí jsem upravoval předchozí příspěvek tak mrkni a pročti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 (upraveno) Vis jak to je, mozny je vsechno. :D Urcite by ti poradil nekdo, kdo z tech zvuku neco pozna, ja to treba taky prd poznam, ale ted mi mechanik rek, ze mi klepou hydrostely, pritom ja nic neslysim. :( Upraveno Únor 26, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Včera jsem to tedy ještě jednou večer zkusil při -5 a když lechtám plyn tak je klid,pokud přidám tak klepe,ale jak docílím určitých vyšších otáček tak se to zlepší.Dnes dopoledne bylo u nás +2 a auto jede úplně v pohodě je tam tedy slyšet klepání,ale jen nepatrné a jen tak asi 500 m pak zmizí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.