Přejít na obsah

Kuliho obouchaná O1

Doporučené příspěvky

Děkuji , od Tebe taková pochvala potěší :wub:

Tím , že jsou spidery docela dost omletý ( což mi teda pro pni na město ani moc nevadí ) tak uvažuju je dát přelakovat.

Černý se docela bojím , i když se mi to líbí. Musel by to být asi mat ,ale pořád ta černá zaniká na tmavém autě.

Co vy na to ?

Odkaz ke komentáři

Ja bych je nechal tedka takhlenc. Aspon na par mesicu az si zvyknes vyhybat se patnikum atd :wub: Ja jsem totiz hned druhy den sedrel skoro pulku kola :/ Jinak ta cerna matna by mozna zanikla, ale zase by jsi strikl na cerveno treba brzdy a ty by vynikli dost :smich: Zalezi to na Tobe. Pozadal bych nekoho z mistnich at ti udelaji VT na konkretni barvy a uvidis :)

Odkaz ke komentáři
Teplo láká a moje pni už hučela , že chce mít auto krasavce , hlavně si od toho slibovala , že na letních to bude něco vejš :smich:

No a tady auto ve výsledku.

-Už jsem přehodil koženou řadičku + ručku.

-V kufru už je dodělaná aktivní tuba , tak když jede pni v autě s malym , ať mužou dělat tanyny ;)

-No a zadní tlumič dostal značné odlehčení. :D

pěkné pane, moc pěkné :lool: :) :)

Upraveno uživatelem Dakie
necituj obrázky
Odkaz ke komentáři

Kluci řeším problém.

Na auto jsem dal pružiny weitec. Do doby , než jsem je tam dal tak auto bylo tvrdý ,ale po instalaci pružin sice auto leží na zemi ,ale houpe se.

Tak si myslím , že budou v tahu tlumiče a teď jak se to posadilo níž , tak se to teprve projevilo - je to možné ?

A tak řeším za které je vyměnit.

Dělají se na krátké pružiny kratší tlumiče ?

Nebo stačí koupit origo plyno-kapalinové tlumiče a s tím , že je to dostatečné a po čase ty pružiny nezničejí tyto tlumiče ?

Auto nemáme na žádné závodění tak proto neřeším tlumiče KW ,.. ale je dost nepříjemné přejet v zatáčce na mostě spoj , kterej celý auto rozhodí. :smich:

Odkaz ke komentáři

Moc pěkný, parádní změna, taky tak trochu laboruju s výfukem a přemýšlím, co udělat, už mám doma trubku místo katu a koncový tlumič před smrtí, tudíž nevím jestli dát taky trubku. Můžu se zeptat odkud jsi trubku sehnal, jak je dlouhá, z čeho, průměr atd.? Byl bych moc vděčný za videjko se zvukem, předem díky moc :smich:

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal již v tématu u výfuků :

Já na své 1,9 81kw jsem rozříz kat a do něj vsadil trubku

Místo zadního tlumiče rovnou trubku a zvuk je krasavcový

Samozřejmě nejde jen o zvuk. Poznatky mé pni. Je to pružnější a co auto předtím táhlo do 3tis tak nyní až k 3,7tis.

Možná za to mohl ten vylítanej kat , každopádně ted to jede lépe.

Podle mě je zbytečnost řešit tlumiče,rezonátory.....

Hluk se samozřejmě zvětšil , je to dunivější , tak se chystám vytlumit kufr.

Nejlepší je , když se někde zastaví s autem a chceš si pokecat vzadu u kufru.

Když běží motor na volnoběh , tak se ani nesylšíš :smich:

Použitý materiál místo konce byl trubka na výfuky - 80cm. Dělal jsem to u kamaráda na dílně , tak jsem tam navařil co bylo po ruce :D

Katík mam už vyndaje zhruba 14ní. I po jejim odstranění se zvuk změnil , začlo hezky hvízdat turbo a bylo to decentní.

Takhle to je jak když jede traktor - už moje pni slyšela názory typu : to Ti ten tvuj nemuže spravit výfuk , máte ho někde děravej ne ? :) :)

Odkaz ke komentáři

Lukáši myslíš že jen tím průchozím výfukem docílíš nějakého výkonového nárůstu?! Dnes jsem byl za mechanikem a vydám se stejnou cestou -> trubka místo katu a místo koncového tlumiče, ovšem nárůst výkonu bez úpravy softwaru zrovna nečekám :)

jinak ještě dotaz, trubka místo koncového tlumiče má stejný průměr jako trubka místo katu? tedy těch 55mm? díky ;)

Odkaz ke komentáři

Rehy: CO ja jsem se ptal tak trubka misto katu (kterou tam mam taky) ma nepatrny vliv u aut s turbem. Ale zda-li je to jen benzin nebo i nafta to uz jsem se neptal. Ale jinak samozrejme zalezi na tom jestli mas upraveny cely vyfuk a podobne (svody a dalsi blbosti) tak to pak neco malo prida, nejake to procento :)

Odkaz ke komentáři

moje video z mojí bývalé okty, ale už jsem ho kdysi dával i k Rehymu do tématu.

Taky krasavec zvuk .

V pátek jsem Tě nejspíš viděl projíždět lovosicema směr třebenice. Ty kola golfu secsakra slušej :P

Lukáši myslíš že jen tím průchozím výfukem docílíš nějakého výkonového nárůstu?! Dnes jsem byl za mechanikem a vydám se stejnou cestou -> trubka místo katu a místo koncového tlumiče, ovšem nárůst výkonu bez úpravy softwaru zrovna nečekám ;)

jinak ještě dotaz, trubka místo koncového tlumiče má stejný průměr jako trubka místo katu? tedy těch 55mm? díky :lol:

Ber to tak , že pro turbo je kterejkoliv tlumič ve výfuku ''restrikce'' .

Na víkend jsme byli pryč a tak jsme jeli pani oktou a spotřeba při pohodové jízdě naprosto stejná , jako předtím :pivo:

Myslím , že průměr trubky byl stejný :lol:

Lukasi mas to fakt pekne. Opravdu jsi dost pokrocil a udelal s obouchane OI krasnou vonavku ;) A ten zvuk je sukezni :lol:

Díky moc chlape :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...