Octavius84 Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 To je dost dobře možný, v Lovo dělám a v Třebe bydlím...Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak se zase o něco málo snažím , mam světla navíc tak proč je nekuchnout Jen nevím , zda dát do černé jen ''krycí'' rámeček , nebo i okolí mlhovky ale to se bojim aby to nevypadalo divně .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 No ale tohle jsou světla bez mlhovek ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Jj použiju z nich jen ten kryt a o víkendu rozeberu ty co jsou na autě - s mlhovkou. :( Případně přehodit mlhovky ze světla do světla není vůbec žádný problém. Ta krytka místo mlhovky je jen na 2 nebo 3 šroubkách , místo které se pak dá čočka s obalem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Tak jedno světlo je hotové a myslím , že to stojí za to a k autu to padne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 :) PP 764 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 To pojede spíš hůž než líp a bude to hulit když neuděláš soft ne?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 To jo...ale pokud uděláš soft, tak to poletí jak kameň. :)A ten zvouček.... Zkoušel si jak to jede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ikdyž neudělá soft, tak hůř to rozhodně nepojede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 jak to může jet hůř? :) akorát tomu bude chybět krouťák vs. koně.. sám to mám v autě bez softu a rozhodně si nestěžuju, teda trošku to hulí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Nikdy jsem to nedělal ,ale sehnal jsem na DP návod a šlo to podle toho v pohodě. Rovnou jsem měnil i přepadové hadičky mezi vstřikovačema , podložky pod vstřikama a tu gumovou ucpavku na prvním vstřiku. Soft se bude příští měsíc dělat u Mvoleska ;) Hůř to rozhodně nejede. Nepochopil jsem jak samotné trysky auto nakoply :) Samozřejmě , že jsem musel snížit dávku paliva na předepsaných 3-5. Když se roztahává kvalt tak to hezky zahulí , tím jak je to bez tlumičů ,ale jakmile to nafouká turbína tak už je to bez kouře :D Takže rozhodně doporučuji. Pokud by někdo chtěl mé ex 81kw trysky na 66kw tak není problém se domluvit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Val na brzdu a soft at vime finalni vysledek,hlavne at ti to udej poradne :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Kdybych Funa neměl přes půl republiky , tak bych jel tam ,ale Mvolesko (chipforum) si myslím , že také umí :) Údajně bych se měl dostat na podobné hodnoty co máš ty a to pro mě (mou pani) bude dostačující :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 (upraveno) Ja ti nerikam abys valil k Funovi. Jen to proste hod na valce,zmer to a u nech tomu udelat soft. A jen tak mimochodem, stejne hodnoty jako ja mit nemuzes.... Me nefacha jadna tryska na 100%................ Upraveno Duben 5, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ja ti nerikam abys valil k Funovi. Jen to proste hod na valce,zmer to a u nech tomu udelat soft. A jen tak mimochodem, stejne hodnoty jako ja mit nemuzes.... Me nefacha jadna tryska na 100%................ tak bude met o pul kobyle vic jak ty :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak maximalne o jednoho kone vic co je mezi volantem a pedalama...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Ja ti nerikam abys valil k Funovi. Jen to proste hod na valce,zmer to a u nech tomu udelat soft. A jen tak mimochodem, stejne hodnoty jako ja mit nemuzes.... Me nefacha jadna tryska na 100%................ No proto jedu k michalovi. Má brzdu :D No stejné hodnoty nemužu mít už jen z toho důvodu že nemam PD jako ty :D Jinak včera jsem oktuli havarijně pojistil ( to je ten duvod proč chips bude až příští měsíc ) - myslim ,že teď po proměně už to má smysl si to pojistit hlavně proti krádeži. Ročně za 4050,- krádež po celé evropě , vandalismu , pojištěné všechny okna ,.. 5% spoluúčast Takže můžeme být klidnější :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Taky se na to chystam a ne kvuli promene ale kvuli tech.stavu a zavislosti na ni. Je to treba pojistit. A mas ji nacenenou? Nebo jen na aktualni trzni hodnotu??? Co mas za pojistovnu. Ja totiz tapu. V Kooperative mi rekloi 2800,- all risk ale pri kradezi aktualni trzni hodnota..... Tak nevim kde to udelat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Mam ji naceněnou na 150tis Pojištovna je slavie - pojištoval jsem přes epojisteni. Dokonce mě to vyšlo na 3740,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Tak pánové. Nabízím k prodeji ze své okty pružiny firmy weitec. Kupovány před cca měsícem zde. http://www.escape6.cz/podvozky/sportovni-p...nizeni-55-35mm/ Prodám za 2000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tak posílám důvod , proč se vracím k origo pružinám. Budeme přistavovat u baráku a dělat zahradu , takže bude zapotřebí zajet na zahradu , na skládku ,.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) Ty si daval tyhle pruziny na normalni tlumice? Dobrej sebevrah... Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Proč sebevrah ?? Myslím , že není důvod toto psát. Nebo jsi to sám vyzkoušel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 (upraveno) Ja si myslim, ze duvod teda je. :o At ti k tomu napise neco nekdo zasveceny, pak uvidis. Seriovy tlumice jsou maximalne do -40 mm a to uz je stejne dost. Pochybuju, ze ti ty tlumice pracuji spravne a odvadeji praci tak, jak by mely. Tyhle pruziny jsou vhodny pro kombinaci se sportovnima tlumicema. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1121507 Upraveno Duben 14, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 jediný co hrozí, že mu dřív ty tlumiče odejdou.. ale rozhodně to není na zabití :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Dakie : souhlasím. Před 4 rokama jsem měl pouze pružiny - 6cm na Peugeot 206CC a ty tlumiče to vydrželi 2 roky - pak začli téct , ale než začli téct tak se to auto chovalo naprosto stejně , jako když jsem pak zakoupil kompletní kit pružiny+tlumiče se stejným snížením :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Tak proběhla renovace tažného a o víkendu půjde konečně na auto. Ještě musím vyměnit pružiny za origo a pak začne navážení hlíny na zahradu a práce na sklace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Tak už mám hotovo , rovnou jsem tažné přišrouboval i novýma pevnostníma šroubama (aby tam nebyli orezlý liškoviny) Jsem nadmíru spokojen , že tažné , když je sundané tak není vůbec vidět přes nárazník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.