LukášV Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Tak vždycky si už řeknu , že na auto už nesáhnu , že musí jen sloužit ,ale když se objeví tak výhodný kup , tak proč to nevzít , že ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Ty máš ale pěknou goličku.Tu modrou. :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 xeny neco nejlepsi na octe :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Ty máš ale pěknou goličku.Tu modrou. :D :o No ,ale když Ti řeknu , že mam pouze 94dílnou , tak mi asi věřit nebudeš - stále platí pravidlo kovářova kobyla .. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Tak už využíváme tažné na 100 pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Tak jak jsem psal , že pružiny jdou z auta pryč , kvuli tomu ,aby auto bylo výš a dalo se s ním normálně jezdit , tak jsem neodolal. Pružiny jsem prodal , s tím , že koupím origo podvozek ( jest tlumiče + pera ) ,ale když jsem si spočítal na kolik by vyšel origo podvozek , tak jsem se doslova za pět minut dvanáct rozhodl pro volbu stavitelného. Tudíž , teď auto bude vyšroubované co nejvýš , aby se s ním dalo zajet na zahradu a až se to dodělá , tak lehne dolu Rovnou jsem zakoupil i nové uložení , dorazy no prostě když už tak už :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 dobrý! mám TA Technix na G3, najeto cca 24tkm a spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 No tak to jsi mě potěšil , že to je po těch km v pohodě. Moje pni jestli najede 800 km za měsíc tak je to moc :) Za ty peníze si myslím , že není co řešit. Vyšlo mě to na 5500,- komplet A jestli to je JOM , nebo TA , všechno to je jedno brdo akorát s jiným komaxitem a jinak popsanym kartonem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 nooo, dobře sníženo na pracanta :) mě akorát štve, že pružiny stihli přes zimu chytit lišku ale zase u podvozku za 7200 co by člověk chtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Né to bylo jen zkušebně a ještě jsem měl možnost to o 4 závity stočit dolu :) , teď je to vytočené , že je mezi kolem a lemem 5cm místa Já akorát k tomu mam jedinou výhradu a to tu , že mi ty štelovací matice přijdou , že jsou měkké a když je párkrát utáhneš tak v tom máš vymáčklej klíč. Ale už jsem se bavil se soustružníkem , že by je udělal nově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Docela bych se na tom JOMu nekdy svez, jak se to chova oproti mymu treba. Nejak se s tim roztrhnul pytel, jsem zvedavej, jak vam to bude slouzit. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Hele dej fotku abysme videli jak to vypada gdyz je to vysroubovane nahoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 houmik: tohle je ale TA Technix.. LukášV: tenhle problém já nemám, protože u G3 mám závity jak na předních, tak na zadních tlumítkách tam je totiž pružina na tlumiči.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Vladan : Ahoj stavěcí matice byla ve 3/4 délky závitu a vypadalo to takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Moc pěkně sníženo. Měnil si i kosti? Nikde ti to nedře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Neměnil ,ale při tom snížení co tam bylo už dřel stabík o poloosu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Vladan : Ahoj stavěcí matice byla ve 3/4 délky závitu a vypadalo to takhle ;) No tedka je to akorad, super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 mas to paradne, za me urcite palec horu. Jezdim na JOMu a je to da se rict stejne jako toto jak pises. 4houmi: klidne Te svezu ;) ale v kombinaci s profilem pneu 35 je to dosti kostitras:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Vladan : akorát super na to s tím přežít měsíc a pak to opět složit dolu ;) Jajin: Díky moc , to vždycky potěší :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Tak malej up. Příští týden ještě musím dodělat ostřiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 (upraveno) Tak malej up. Příští týden ještě musím dodělat ostřiky :D parada Upraveno Červen 6, 2011 uživatelem Dakie necituj fotky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Všiml jsem si , že fotím většinou předek + bok , tak tady máte zadek+ bok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 paráda, s těma xenama to prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 (upraveno) No super. Xeny jsou krasa, a proc jsi nedal tu prestavbu ze straych mlhovek do tech novych svetel? Mel by jsi bi-xenon Upraveno Červen 6, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 celý je to nádherný :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Děkuji za chválu. No snažim se jít co nejvíc legální cestou. Moje pni sice pořád jezdila na xenomlhovky ( nikdy jí nestavěli ) ,ale nikdy nevíš. A hlavně když jsou origo xeny tak nejsou potřeba ani dálky ani mlhy. A nedej bože jednou chytit aktivního policistu , který by koukal pod kapotu na světla a viděl tam kabeláž do trafa do mlhovky - za to to nestojí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Xeny máš super! Dořeš ostřiky a radši i náklonové čidla a bude to tak jak má ! Držím palce ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 :D ta sedí při zemi. u face kombiku je ta prdel nádherná takhle u země. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Moc pěkná kára... :-) dal bych lišty do laku, i na modrý to vypadá skvěle ikdyž to tolik nevynikne jako třeba u mě na stříbrný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Moc moc díky pánové Lišty do laku rozhodně ne-e 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.