vittorio Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 diky za odkaz, vzhledem k tomu ze je to P10 bych se tam zajem podivat nebo tam poslu brachu.. ale teoreticky by to mohlo pasovat, radeji bych vsak uz nalakovany Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 tohle se mi taky libit: radicka: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=294 vnitrni prahy: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=118 zadni svetla : ale nejaky drahy mi prijdou http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=167 Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Ta světla jsou mega drahá, ojetá seženeš za litr, nová kolem 2500 i s DPH. Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 pridavam se ke gratulantum, at dela radost Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 aaa rozborka a sborka uz zacala koukam Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 A to clovek porad posloucha, jak na nic nejsou penize. Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Ale solidně rozbořený. Holt Rolbař = RESPECT Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 jen se snazte at to auto vypada jako prezidentovo Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 tak tak prezident sa musi nosit ako na vankusi a kam pojdu tie repra ?? do dveri ?? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 no me by ani nevadilo ze nebudu mit kontakty na maxiku, holt bych otocil hlavu, beztak nemam multifukci, takze bych hovory stejne prijimal tim ze stisknu tlacitko, ze mi za rizeni nepujde net, maily a messenger by mi taky az tak nevadilo. jde mi o to co by bylo asi i levnejsi, zkusit na tu dosavadni kolibku naroubovat nejaky drzak pro BB aby to fungovalo s HF sadou co v tom aute uz je (na nejakou nokii hranatou, tu sem dostal k autu taky :) ) Hele, jestli ti neni lito toho origo drzaku, tak jsem to udelal tak..rozcvakl jsem ho, vykuchal ten vnitrek,ulamal ty packy co trci...koupil si nano podlozku, tu jsem si vyrezal/vystrihal presne do tvaru toho drzaku a "nalepil"(ne lepidlem :)) na nej... je to super, napajeni vyresis CL nabijeckou ... muzu ti to odfotit jestli chces :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 no penize uz dosly, nastesti sem stihl sedacky at se mi aspon hezky a prijemne sedi naraznik predni je doma a tim to hasne :lool: cekam na proplaceni faktur z lonska a hledam si praci :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 tak zase nejaky priplujou... ale ted te to chytne a bude to droga na par let a nekolik 10 tisicovek :lool: Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 delate luzkovou upravu jo?? :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 prej luzkovou kdepak, jen sedacky a tapecy a listy palubky Jarda menil. jeste se musi udelat brzdy, filtry a nejaky drobnosti co zlobi no a casem scout exterier, folie, strecha, projektory, nejaky kola, columbus by nebyl zlej apod no.. takze mozna prodat dum? :D Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 nooo pekny plany, sedacky jsou super, asi budes mit stejny jako ja tak budes spokojen .-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Hehe,me se libi,jak vzdycky rikas ze s tim nic moc delat nebudes..Prej "jen plasty scout zvenku"... Ale joooo,ja Ti rozmim... :D na ty sedaky sem hodne zvedavej.. Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 to ty sedačky budou růžové, že jsou na to všichni tak natěšení ? :D :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Podle mě slíbil tomu, kdo tady bude nejvíc vynášet tu jeho Koktu do nebe, 5 let členství v OC bez poplatků Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 :D :) ty seš dobrej vrah prej teď s tím nic dělat nebudu :D ty světla zadní vem od badyho má je kolem litru myslím :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 5 let členství v OC bez poplatků Vitto moooc krasna 4x4 to je :lool: :lool: :lool: :D :) :) :D Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Teď rozhodně moc krásná není, ale až se na ní Jarda a Vitto vyřáděj tak 100 % bude... Teď to je hromada pomlácenejch plechů na plechovejch kolech s rozkuchaným interiérem... :D :) Ale kdo si počká... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 pomlaceny plechy ne, vyklepeme prahy a nalepime scouta pujdu na reklamaci kvuli gumam, tak to ukecam at striknou i zadni vrata jinak je karosarsky v pohode, proste 6 let v rpaze je jasnejch :D sedacky jsou kuze a latka uprostred, alcantara to neni, ale je to super, presne tohle se mi libilo :) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Jestli máš servisku OK tak by s gumama neměl být problém-mám to už za sebou. Teď zrovna reklamuju narezlé páté dveře (říkaj tomu snad zinkové výměstky či jak...). Jsou to malé bouličky. Ovšem asi se to bude "jenom" opravovat. Radši bych byl pro výměnu celejch dveří-kdo ne, že? :D Prahy mám taky nějak dokrosený, ale když na to sahli bruskou, tak to je komplet orezlí. To si budu muset cvakat sám A je to teda kurva-darda- Výměna levého prahu. Pravej jen zabrousíme a stříkneme.... Ještě mrkni na kapotu a spodní lem jestli není narezlej taky. Ty ročníky tam měli chybu ve svářecí procedůře. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 sedacky jsou kuze a latka uprostred, alcantara to neni, ale je to super, presne tohle se mi libilo presne to co mam ja super, nevis borec nemel jen potah predniho sedaku ridice? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 dodo - podivam se ol@f - clovece tohle bylo posledni co tam mel v garazi a nechci vedet kde k tomu snad prisel, bylo to dost divny zakouti v usti nad labem ale typek velmi pohodovej, vedle rozebranou cernou OII combi evidentne predelanou komplet na facelift a uvnitr kuze a alcantara, palubka a columbus taky new Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 No kde by k tomu asi tak prisel?? :) :) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 presne to co mam ja super, nevis borec nemel jen potah predniho sedaku ridice? to je jedno jestli ridice nebo spolujezdce..to je stejne..me se jeden vali doma po te vykradacce Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 No kde by k tomu asi tak prisel?? :) :) jako slepej k houslim :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky