Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

ol@f - clovece tohle bylo posledni co tam mel v garazi a nechci vedet kde k tomu snad prisel, bylo to dost divny zakouti v usti nad labem ale typek velmi pohodovej, vedle rozebranou cernou OII combi evidentne predelanou komplet na facelift a uvnitr kuze a alcantara, palubka a columbus taky new

hele nechte Ústí Ústím a buďte rádi že ho máme :-D :-D :-D

Odkaz ke komentáři
4x4 dobra volba, predelat na scouta zase tolik nestoji, aspon nebudes mit problemovy 2.0TDi .. akorat ten vykon je slabota kdyz to ma tahat 4x4.. stejne tak brzdy..

tak ja to "problemovy" 2,0TDI mel, dokonce jednu z prvnich, vyroba 9/2004 a nemuzu na nej rict jediny spatny slovo

Odkaz ke komentáři
me taky znamej radi chip. do Tesina jezdim protoze od tamtud pochazim , ale vykaslu se na nej. ja si 4x4 kupoval kvuli tomu ,abych u nas na Sumave vsude v zime vyjel a na to mi ten vykon staci. :huh:

no ja to mam to samy na jizerky na chalupu a obcas kdyz jedu do Besin k vam na SUmavu :P

A taky abych vyjel v zime ze Zdib nebo nam to prohrnou :) preci jen do prace dojizdim :lol:

Odkaz ke komentáři
tak uz jezdim na novych brzdach

predni - brembo max s drazkama

zadni - zimmermann klasika

Vitto ty zadní zimmermanny mám taky a už bych je na auto nikdy nedal :)

... strašně a neuměrně rychle se sjíždí ... (použito s destičkama ATE)

jinak ty přední kotouče jsou dobrá volba taky je mám v plánu ;)

Odkaz ke komentáři
tak uz jezdim na novych brzdach s novymi filtry :)

predni - brembo max s drazkama

zadni - zimmermann klasika

kdybyste nekdo narazil na origo scout kola obuty ale neponiceny tak sem s odkazem ;)

V pondělí jsem byl v pneubazaru co je u Beranova u Jihlavy myslím že je tam měl fakt pěkný (moc jsem to nestudoval potřeboval jsem kola na Medvěda) z dálnice je to 3 minuty telefon by měl být 603115795

Upraveno uživatelem KOKYN
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...