vittorio Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 super diky za tip, napisu jim jestli nemaji nejake fotky aby mi je poslali ad zimmermann - ja bych nikdy nedal jiny desky a kotouce, jiny vyrobce, to podle me muze byt zasadni problem :) takze predky mam i desky brembo a zadky zimmeman onoto bylo dost na prd takze jse misto uprav investoval do bezpeci Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 V pondělí tama pojedu, tak to můžu omrknout, kdyby ti neposlali dostatečně kvalitní fotky. ad zimmermann no já taky nejsem zastáncem dávat jiný desky a jiný kotouče, ale řešil jsem krizovku takže to jinak nešlo, ale i tak už po 3tis. km na nich bylo znát hodně velké opotřebení, což i s příhlédnutím k tomu, že jsou tam jiné desky bylo vzhledem k nájezdu neadekvátní .... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 tak super, budu ti dluznikem kdyby ses tam stavil kouknout, ja chci najit nejaky neponiceny ale zaroven to nemuze stat 20tacku na to nemam a rad bych uz pomalu prezul :) 3t jsou prd to je teda uz podezrele malo, snad se mi to nestane taky Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 O.K. v pondělí se tam stavím a dám vědět popř. nafotím ..... Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Tak sem koukal že si dal asi pryč ten krásnej origo držák na telefon ;) Jak to budeš řešit, BT a telefon v kufru či kapse? ;) Ještě mě tam štve ten otlak a mischicka mi sebral veškerý naděje že zmizí, syčák jeden ;) No ale palubku kvůli tomu měnit nebudu (snad :)) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Nezmizí :) ;) Časem se trochu vyrovná a časem to přestaneš vnímat :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 jake jsou vase nazory? nahore anketka poradi obrazku v prispevku je: 1 - dozt mugello dark 2 - aez airblade 3 - aez excite dark 4 - dezent o dark 5 - dezent rg dark Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 (upraveno) Ty Excite dark ti muzu odfotit na kombiku, kdyz budes chtit. edit: Jinak kola od tebe uz jsou na aute a vypadaji luxusne. :D Upraveno Duben 3, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 já myslím že až budeš mít ty plastový lemy a scout nárazníky bude se k tý barvě hodit něco stříbrnýho nebo leštěnýho takže něco na způsob scout kol ale chtělo by to v 18"... :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 se postupne vzdavam napadu scout mi prijde kdyz vidim co vsechno jeste bych musel koupit a co mi chybi a kolik by to stalo tak to snad dam na 18ky a postu to o 3cm dolu na stavitku, ale asi ne, scouta z toho nejak udelam ale me se prave libi kola s nejakym cernym prvkem houmik : nj ale to jsou 17ky vid? Zkus tomu udelat kdyztak foto at aspon mam predstavu o 17kych :D sem rad ze to dopadlo Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 (upraveno) Jojo, to jsou 17", kdyz se tam dostanu, tak to odfotim. Dopadlo to super, papiry poslali dodatecne, kola uz jsou dokonce i zapsany, takze naprosta spokojenost. :D Tim editem jsem narazel na ty 18" kanaly. Upraveno Duben 3, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 jo taaaaaaaaaaak ja myslel ty excity, to vis mate ode me tolik kol ze uz se v tom nevyznam :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Mě jedině ty Dezent RG Dark, když bych si musel vybrat, jinak nic. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Vitto,ja osobne bych prave Excite dark vyradil jako prvni.. :D Do finele bych poslal Mugello Dark a RG Dark...Dezent O se mi samy o sobe moc nelibej,ale na toho Scouta by pasnout mohly a to proto,ze jsou dost masivni,tak by to slo pak dohromady jako celek.. A co treba jeste zkusit Dotz Rapier? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 dezent o dark... (jsou masivni jak psal Martyp) a misto origo Scout se hodi asi nejvic.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Dotz Mugello Dark - jasná volba :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 to je peklo :) to bude tezky no pokud mate jinej napad v 18kach od Alcaru tak sem s nim, ale nic moc jinyho se mi nezdalo :) Ripier clovece nevim, na kombajna moc paprsku dle me ;) nezapomente ze se to nebude valet po zemi ale max o 3cm niz nez seriova 4x4 kdyz dam stavitko Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Co tyhle? Jen asi bude problém sehnat osmnáctky :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Nebo si Vitto sezen naby z T5ky a dame plechovy 17" :) :) ;) Jinak od Alcaru...Covece,voni maji kol 3 (_|_), ale vybral bych si tak mozna dvoje,troje.. :-/ Co treba teda jeste Dotz Freeride dark,nebo AEZ Tacana?Ty tacany jsou ma tady kousek od my prace nekdo na Pasikovi B7 a nevypadaj nejhur.. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 freeridy nevim vypadaji tak levne, diskutuju ted cenu O dark a Mugello Dark a uvidime... Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Bratře já bych to udělal do scouta pokud to bude trochu u země (pochybuju že jestli budeš mít stavítko tak to dáš jen o 3cm :o stavítko je droga... :D ) pak je na zvážení jestli tmavý nebo naopak nějaký víc lesklý já bych dal spíš lesklejší protože ty naše vyblitý barvy potřebujou trochu kontrast ;) mě se líběj tyhle varianty: Aez valencia :) origo Škoda Luxony nebo Themista teď nevím jak se jmenujou :) Dotz Rapier Dotz Mugello dark Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 ja nevim.. ty jemny paprsky se podle me k tomu drsnejsimu charakteru Scouta nehodi... masivnejsi O DARK vypadaji lip.. klidne je nahod ve VT v tom 3/4 pohledu... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 no jenze stavitka na 4x4 co sem koukal jdou dolu jen o 3cm ... valencie nechci to je malo drsny, pave ze ty O dark jsou masivni a v 18ce by byly husty a jsou trochu lesteny s cernejma zadkama Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 dyt to hlasuju celou dobu ;) :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 origo Škoda Luxony nebo Themista teď nevím jak se jmenujou :) Luxony to jsou, Themista vypadají podobně, ale mají méně paprsků. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/alu-disky-s...e-o5561956.html Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Za mne je jasna volba 3. aez excite dark :P To bracha Vittoos: u tvych navrhu se mi liby vsechny kola... :) ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tak jsem zkusil ty decent O dark ale myslím že v reálu by to mohlo bejt lepší... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 taky myslím, že realita bude ještě lepší... mně se k tomu Scout vzhledu líbí nejvíc.. :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky