Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

super diky za tip, napisu jim jestli nemaji nejake fotky aby mi je poslali

ad zimmermann - ja bych nikdy nedal jiny desky a kotouce, jiny vyrobce, to podle me muze byt zasadni problem :)

takze predky mam i desky brembo a zadky zimmeman

onoto bylo dost na prd takze jse misto uprav investoval do bezpeci

Odkaz ke komentáři

V pondělí tama pojedu, tak to můžu omrknout, kdyby ti neposlali dostatečně kvalitní fotky.

ad zimmermann no já taky nejsem zastáncem dávat jiný desky a jiný kotouče, ale řešil jsem krizovku takže to jinak nešlo, ale i tak už po 3tis. km na nich bylo znát hodně velké opotřebení, což i s příhlédnutím k tomu, že jsou tam jiné desky bylo vzhledem k nájezdu neadekvátní ....

Odkaz ke komentáři

Tak sem koukal že si dal asi pryč ten krásnej origo držák na telefon ;) Jak to budeš řešit, BT a telefon v kufru či kapse? ;) Ještě mě tam štve ten otlak a mischicka mi sebral veškerý naděje že zmizí, syčák jeden ;) No ale palubku kvůli tomu měnit nebudu (snad :))

Odkaz ke komentáři

Ty Excite dark ti muzu odfotit na kombiku, kdyz budes chtit. :lol:

edit: Jinak kola od tebe uz jsou na aute a vypadaji luxusne. :D

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

se postupne vzdavam napadu scout mi prijde :palec:

kdyz vidim co vsechno jeste bych musel koupit a co mi chybi a kolik by to stalo tak to snad dam na 18ky a postu to o 3cm dolu na stavitku, ale asi ne, scouta z toho nejak udelam

ale me se prave libi kola s nejakym cernym prvkem :lol:

houmik : nj ale to jsou 17ky vid? Zkus tomu udelat kdyztak foto at aspon mam predstavu o 17kych :D sem rad ze to dopadlo :smich:

Odkaz ke komentáři

Jojo, to jsou 17", kdyz se tam dostanu, tak to odfotim. Dopadlo to super, papiry poslali dodatecne, kola uz jsou dokonce i zapsany, takze naprosta spokojenost. :D Tim editem jsem narazel na ty 18" kanaly. :lol:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Vitto,ja osobne bych prave Excite dark vyradil jako prvni.. :D Do finele bych poslal Mugello Dark a RG Dark...Dezent O se mi samy o sobe moc nelibej,ale na toho Scouta by pasnout mohly a to proto,ze jsou dost masivni,tak by to slo pak dohromady jako celek.. :lol:

A co treba jeste zkusit Dotz Rapier? :smich:

post-102-1301903974_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to je peklo :) to bude tezky

no pokud mate jinej napad v 18kach od Alcaru tak sem s nim, ale nic moc jinyho se mi nezdalo :)

Ripier clovece nevim, na kombajna moc paprsku dle me ;)

nezapomente ze se to nebude valet po zemi ale max o 3cm niz nez seriova 4x4 kdyz dam stavitko

Odkaz ke komentáři

Nebo si Vitto sezen naby z T5ky a dame plechovy 17" :) :) ;)

Jinak od Alcaru...Covece,voni maji kol 3 (_|_), ale vybral bych si tak mozna dvoje,troje.. :-/ Co treba teda jeste Dotz Freeride dark,nebo AEZ Tacana?Ty tacany jsou ma tady kousek od my prace nekdo na Pasikovi B7 a nevypadaj nejhur..

Odkaz ke komentáři

Bratře já bych to udělal do scouta pokud to bude trochu u země (pochybuju že jestli budeš mít stavítko tak to dáš jen o 3cm :o stavítko je droga... :D )

pak je na zvážení jestli tmavý nebo naopak nějaký víc lesklý já bych dal spíš lesklejší protože ty naše vyblitý barvy potřebujou trochu kontrast ;)

mě se líběj tyhle varianty:

Aez valencia :)

origo Škoda Luxony nebo Themista teď nevím jak se jmenujou :)

Dotz Rapier

Dotz Mugello dark

vitto2_aez.jpg

vitto2_luxon.jpg

vitto2_mugello.jpg

vitto2_rapier.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...