Dodo-Kolín Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Co reklamace laku? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 zatim nic, musim nejdriv udelat STK, takze zavolat garnymu, predevcirem mi propadla Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Tak to jo. Jsem jí dělal v květnu :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 future scout jde v nejblizsi dobe ke klukum do CHIPTUNER.CZ hned poté už je domluveno řesení reklamace laku :) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Až budeš mít po chipu,tak napiš reference.Taky o tom uvažuji u téhle firmy. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 chiptuner se stal vcera partnerem OctaviaClubu, takze muzes byt klidny a hlavne budes mit specialni cenu ;) vecer bude info na webu ;) Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Hledal jsem reference na tuhle firmu a bohužel jsem našel jen negativní. Sice je pravda,že většinou to psali lidi,kteří mají svou firmu na chipování. Když za ně ručíš,tak to snad bude dobrý. Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Máš graf výkonu po úpravě ? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 a jak to vypadá s kompletováním scout exteriéru? :) nějakej progress? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 rikam ze tam pujdu, este sem tam nebyl :) nevim jak negativni reference, ale nejsem prvni tady z fora kdo u nich bude chip delat, takze bych to tam cerne nevidel...uvidime :) 77kw je na tu tezkou 4kolku na 225kach malo tak uvidime co to s ni udela, brzdy jsou na to ready tak uvidime prestavba na scouta vypada tak, ze narazniky jsou na pude, plasty v pracovne a nejsou penize na lakovani a na opravu prahu aby se to tam dalo nalepit, pred zimou to uz nema cenu, takze az na jare, kdy neco nasetrim pres vanoce, coz asi nehrozi Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 abyste vedeli proc nepisu od konce rijna jsme ve porsche prosek v tomto stavu diky prahum od predchoziho majitele se muselo opravovat zatim jsem v tom za krasne peticiferne cislo :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 co jsi na tom nechal všechno dělat, že jim to tak trvá :o Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 reklamace laku od list gumovych rezani prahu promacklych lakovani celych boku kvuli spatne udelanymu laku pro oprave prvnimu majiteli lakovani zadnich vrat a lepeni zadniho okna ktery v autorizaku panovi udelali krive a ted este zkoumame kapotu karosar nemel cas, bylo to v externi karosarne, jinak bych se v porsche nedoplatil :D takze to trvall, pak svatky a hele narovinu, aspon je to v teple :D i kdyz uz me svrbi ruce, na hory jsem s tim chtel jet a hlavne bych se v tm obcas rad projel kdyz uz to mam, i kdyz sluzebni postacuje tak obcas potrebuju dve auta Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 takže shrnuto: novej lak scout na zimu a sníh (proto jsi ho kupoval ) je v zimě nejetý a vyhřívá se v garáži .... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 a to se vyplatí :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Jé to znám takhle vypadal i můj cultík :D a taky jsem si počkal ... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 jarda - presne tak :D skodovka si davala na cas, pak karosar nemel volno kdyz sem nechtel toho v porsche, ted se to lakuje, pak sem si nechal dodelat i ty zadni vrata kdyz uz to tam bylo a ted se este bude asi resit kapota.. :D no a tim jak se to trochu protahlo se zimni jezdeni se 4x4 zmenilo na cekani :) ale tak neni to posledni scoutova zima :D Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Panacku ale vypada to dobre polity ;) budou rOvnou i scout doplnky? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 no zjistuju cenu este ale uz mi dosly prachy, na sekeru sem si od toho kluka z porsche vzal jeste 17ky audi na zimu :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 jestli se nam nepoustis do nejakejch vetsich akci :DD Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 tak ta vetsi akce je naplanovana uz rok tak by bylo potreba s tim hnout, sem rad ze budu mit za sebou ty reklamace konecne Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 tak z toho bud ena jaře scoutík? :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 spis az v lete :( nejsou ted uz love Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak skrtame dalsi tyden :) ted cekame na vyjadreni k reklamaci kapoty Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 ani nebudeš muset dávat letos zimáky :D Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 no jako do věku veterána to má celkem ještě daleko tajemníku, nevím tedy, kam s tímto "projektem" směřuješ :D Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 by mě zajímalo, za jak dlouho tajemníka napadne, že by to mohl prodat, samozřejmě "se ziskem" Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 jj, "4x4 scout, pěkná, garážovaná a v zimě nejetá" Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 nejezdí, nejezdí, taky to nehuntuje Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 jako s novym lakem a sitzama v kuzi, dobrej kauf, totalne opraveny, prodam to za 300 :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky