Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

No 50/30 bylo na krabici, real dle jardy 60 na obou :) nechapu nic, sem prisel a cumim :) sem myslel ze to ani nebude poznat ale vali se to pekne a bavi me to coz je nejdulezitejsi ;)

Marty : neva pane, v patek ma misa nejakou akci tak jestli nemas plan tak ja budu urco doma ;) pojedu pak večer mně pro mě ni, pokud si to nesoupne na ctvrtek :)))

Odkaz ke komentáři

ee, minula RS4 mala maximalne 19". Toto su 9x20 z A/S8 ;)

Jasne,ale puvodne je to design RS4.. ;)

No 50/30 bylo na krabici, real dle jardy 60 na obou :) nechapu nic, sem prisel a cumim :) sem myslel ze to ani nebude poznat ale vali se to pekne a bavi me to coz je nejdulezitejsi ;)

Marty : neva pane, v patek ma misa nejakou akci tak jestli nemas plan tak ja budu urco doma ;) pojedu pak večer mně pro mě ni, pokud si to nesoupne na ctvrtek :)))

Jj,patek bych se mohl stavit cestou z prace,to neni problem..Tak kolem pate treba?Bo dneska klido..

Odkaz ke komentáři

nebo jestli ti někam nezatejká do nějaký řj...... a ted to blbne. dělalo to kamarádovi na pašíku, byl z toho neštastnej, ráno přišel k autu a stažený okýnka,otevřenej kufr, auto zamčený a podobně, nakonec zjistil, že má totálně prochcanej zadní kobereček a nateklo mu do elektriky....... v servise to mohlo vyschnout a ok, ted po tech deštích tam může být zase voda.....

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...