vittorio Odesláno Červen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2012 No 50/30 bylo na krabici, real dle jardy 60 na obou :) nechapu nic, sem prisel a cumim :) sem myslel ze to ani nebude poznat ale vali se to pekne a bavi me to coz je nejdulezitejsi ;) Marty : neva pane, v patek ma misa nejakou akci tak jestli nemas plan tak ja budu urco doma ;) pojedu pak večer mně pro mě ni, pokud si to nesoupne na ctvrtek :))) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Vezmi metr a zmer od stredu kola kOlik mas k blatniku ;) Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Jsou to origo RS4 20" ee, minula RS4 mala maximalne 19". Toto su 9x20 z A/S8 ;) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 hele ja jsem ve ctvrtek v Nera v hospe na fotbal, tak jestli chces dorazit, klidne muzes a vzit to sebou taky muzes :-) nebo se proto muzu stavit u tebe Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 ee, minula RS4 mala maximalne 19". Toto su 9x20 z A/S8 ;) Jasne,ale puvodne je to design RS4.. ;) No 50/30 bylo na krabici, real dle jardy 60 na obou :) nechapu nic, sem prisel a cumim :) sem myslel ze to ani nebude poznat ale vali se to pekne a bavi me to coz je nejdulezitejsi ;) Marty : neva pane, v patek ma misa nejakou akci tak jestli nemas plan tak ja budu urco doma ;) pojedu pak večer mně pro mě ni, pokud si to nesoupne na ctvrtek :))) Jj,patek bych se mohl stavit cestou z prace,to neni problem..Tak kolem pate treba?Bo dneska klido.. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 jirka : to zni zajimave martyp : hele dneska asi ne, sem vstaval ve 3 rano a sem uz totalne tuhej, patek lepsi, jedu si pro segru po praci do strasnic,ale klidne predtim az pojedes dom jabudu ve zdibech cca v pul pet Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 Oka,tak se svolame behem zitrka.. ;) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červen 21, 2012 Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 tak dej vedet jak to chces udelat a nejak se domluvime at to polepime :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 jasny nejak to vymyslime ;) kdyztak dam v patek martasovi obe i pro tebe ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2012 mise se to presunulo na zitra, takze to vypada ze odpo budu doma a pak kouknu na fotbal u kteryho asi usnu jak je to v devet :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 tak mame zase technicky problem, auto se zamyka a odemyka jak chce, zamknu, vyskoci kufr, odemknu, zadni dvere jsou zamceny. kufr jinak nez zamcenim napotreti neotevru... bezvaaaaaaaaa Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 nezničili ti kabelový svazek při opravě prahů? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 predtim to blblo asi kvuli alarmu, este pred tou opravou, jardovi sem rekl at ho vyhodi jelikoz mi to blbnulo i radio a do dneska vse OK ted najednou tohle :( Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 nebo jestli ti někam nezatejká do nějaký řj...... a ted to blbne. dělalo to kamarádovi na pašíku, byl z toho neštastnej, ráno přišel k autu a stažený okýnka,otevřenej kufr, auto zamčený a podobně, nakonec zjistil, že má totálně prochcanej zadní kobereček a nateklo mu do elektriky....... v servise to mohlo vyschnout a ok, ted po tech deštích tam může být zase voda..... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 hotovooooooooo, vypadly konektor v komfortce :) diky Jardovi za jeho cas pred grilovanzm kuretem :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 vcera dorazilo a uz se upravuje predni maska ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 VITTO - moc pekny..tesim se na priste..musime pokecat nahod pak foto..aspon kouknu na fotky ze srazu..neplanujes udelat VIDEO?? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 video ze srazu planuju, loni jsem koupil kameru a natocil akorat prd :D Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 máš to na youtube ? :D :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 ok tak mozna se ted polepsis :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 co jestli mam na youtube? :) kanál mám :) ale jsou tam dve stary videa, chtel bych s nima pro web pracovat lip, ale nejak neni cas :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Jasne chapu :palec: jak bude tak bude..nebude nic se nedeje aspon fotky Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 ale neboj, ze srazu urcite neco udelame ;) sestriham to pak na nejaky pekny video, i kdyz asi to nebude zadny kdovijaky rozliceni z ty kamery :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 to vubec nevadi....strasne bych ale jel se kouknout a pokecat :( :( Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 vcera dorazilo a uz se upravuje predni maska ;) Bral si predny aj zadny? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 princes - hele tak to zkuste i s prckem. na otocku kdyztak, vecer pak dom :) cjoctavian - jen dva predni sem vzal, kdyz by nesel dat dozadu tak s nim mam jiny plan a koupim pak i zadni ze citiga Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 ted uz fakt nee..to by bylo trapeni pro ni ma teprve tyden!!Nezlob se priste prijedu bud sam ale chtel bych s manzelkou a Simcou :D Musim aspon dcerku uz od mala tahat k autum kdyz manzelka moc nechce,nebo nema k tomu vztah Nevadi Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 tak jestli budu it deti, tak to bude podobny :D :D jasny, myslel jsem to s nadsazkou ;) pristi rok tam oslavi prvni narozky a OC desaty :) prosim te, ty si napasovaval zadni citigo znak dozadu, nebo predni? Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Já měl zadní i přední a přední sedí lépe, akorát je prohnutý, tak ho musíš pořádně připlácnout nebo tak jak Libor F. vyrovnat horkovzdušnou pistolí. Já to lepil chemoprenem extrem a ješte do toho důlku na kufru jsem dal 3vrstvy oboustranného pattexu. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky