princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 ja tam mam zadni..je trosku vetsi a na hore trosku nesedi ale lii se mi vic...lidi ale davaj predni dozadu a predni dopredu Prilepil jsem to 2slozkovim lepidlem co je na kov a plast a je odolny vuci vibracim!Mam klid! Tak to bude fajn....pristi rok se udu tesit Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Mi připadá ten zadní právě menší, protože když se ten přední vyrovná, tak je větší a basta fidli. :D :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 OK Martas...jsou stejne Pristi rok jedem spolu na sraz za Vittem?? Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Můžem, chci jet (letět) příšti rok do Černobylu, tak doufám, že se ty data nepřekryjou. Jenže to beztak dopadne tak, že zase narvu všechny volné kačky do auta a pojedu tak akorát do rachoty a z5. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 :lol: JJ Martas..nejlepsi bude kdyz si z kazde vyplaty odlozis 1000kc na ten cernobyl a pojedes tam...urcite to stoji zato!!Tim padem udes mit aj penize na auto a budes vedet ze penize na vylet mas odlozene :pivo: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 hele tak to jsem to predni lepeni podcenil asi, vzal jsem pattex na plasty a original to co tam bylo, ten zadni teda budu muset este nejak vylepsit. odrezavali jste ho reznou niti? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 JJ vlascem nebo niti pak jsem vzal priborovej nuz na hadr a trosku tomu pomohl!Predni jsem odvrtal alr to asi vis! :palec: Jinak predni jsem ted prilepil 3M oboustrankou do 120kg zatez a drzi!!!Takze muzes zvolit tohle i na zadek! Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 jj neco vymyslim ;) Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 (upraveno) Upraveno Srpen 1, 2012 uživatelem mstoces Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Kto je ten strieborny kombik v pozadi? Nema nahodou BT kola? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 to je prave auto autora fotografie ma tu vlakno Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Aha jasne, dik Nebol som tu rok ci dva musim zistit kto je kto Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 hahaaaa pekny ty martine :) nj míša byla v kauflandu včera kdyz sem byl sluzebnim pryc :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 pekny znak Vitto,jeste ten zadni!Bude to pecka!! Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Je to super v realu, jak je to snížený:) Fakt pěkný:) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 diky diky az to bude mit scout plasty tak to bude podle me jeste hezci ;) uz se nemuzu dockat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Nato jsem se te nechtel ptam bo jsem nevedel kde je chyba ale aspon si to rekl sam...koukam porad na toho tveho SCOUTA a neco mi tam chybi nez maji jini SCOUTI...PLASTY??? Kde sou sakra...zaklad SCOUTA bez toho neni SCOUT,SCOUTEM! Polepsi se!!!Pristi rok at tam jsou jinak to zas odlozim Ty takovej velkej sef a bez plastu!!! :palec: Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 To bude určitě zajímavější:) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 no jo to sledujes jen poslednich par dni, proste se tomu auto rika scout protoze ho chci od zacatku udelat do scouta :) v nazvu je FutureSkaut :) tak proto. plasty jsou doma, cekam na kalkulaci lakovny a montaze, jelikoz sam se mi do toho nechce aby to nebylo krive :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Asi proto...jakto ze ja si to predelal driv nez tady sef fora???V cem je problem???Ty SCOUTE!Bude to pecka...co to mas za ty kola??Jsou uzasne na tom SCOUTU budou moooc dobry!!! Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Vitto..na pozadi je takovej peknej FL scout??Proc je jen na pozadi?? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 no nevim jaktoze to mas driv, ale ty to mas to RS ne? to je kus za kus. navic sem nemel prachy dotaz na pozadi nejak nechapu...je v hlavicce FL Scout, co s nim mam vic delat? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 no prave ze na tom pozadi uz ten SCOUT FL je driv nez tys to predelal na SCOUTA...to byla zaminka???Jako ze budes mit SCOUTA tak v pozadi je SCOUT?? :P koukni prosim te ke me jak by se ti liila maska na mojem voze prosim te??Mam tam 2 varianty!mOC DIKY Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 me se jen libila ta fotka tak je tam scout, nic vic za tim nehledej :D :D jj kouknu Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Dora..ten SCOUT je mooc pekny jako to celkove pozadi s tema lidma u te vody!!! Proc ty to nechces predelat na FL SCOUTA?? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 libi se mi oba SCOUTI ale ten FL je podle me vetsi krasavec...ale je to tva vec VITTO...tak ci tak bude krasnej!!Za me bych dal FL Co ty kola..co to jsou zac?? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 no vidis, tobe se libi to, me ono. asi to neni jen o libeni ale hlavne vo penezich :) kola = aeztka, excite dark mam dojem, nekde to tu je psany Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 jasne...kazdymu se libi neco jineho...o tom to je a je fajn to tady prezentovat a mit kazdy svuj vkus! Kola jsou bezvadny...tesim se az to budes mit hotove...bude to pecka....libi se mi SCOUT!Drzim ti palce at to uz co nejdriv dotahnes do konce! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky