vittorio Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 princes - je to vodoureditelna barva cili to jde omyt ale bila jde pekne debilne, delam na to :) jarda - hehe no jelikoz je to snizeny a konecne dodelany, tak pani se to tolik nepaci a ja mam o to strach, takze to vypada domu na mensi prirustek do vozoveho parku :) takova zluta OI RS by se mi mooooc libila :D :D ale uvidime :) baui - nechapu? :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 aha,diky Vitto;-) pristi rok vyzkusam;-) Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Vypada to fakt dobre s tema kolama jako scout Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 jo kola pekne na tom scoutiku uplne sedi! ;-) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Bratre to je pecka!! Proc nemam takovy fotky od tebe? Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 wooow moc super, jenom ty zadni dvere mas lakovane? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Vladan - nene to asi dela ten muj pokus o hdr Bratr - no protoze si neprijel fotit :) ja ve ctvrtek ldyz sem videl to nebe nad vltavou tak jsem vyrazil a udelal serii fotek u reky, to nic moc, ale pak nad vetrusicema sem objevil tuhle zapomenutou cestu a hup tam :) uz mam I dalsi lokalitu :) jestli budes o vikendu v liberci. Tak neco vymyslime ;) Jinak to hdr nejak neumim ale zkousim jedpokus ve photoshopu a libe mi to I kdyz mi to asi experti zkritizuji :) Ale z auta sem proste nadsenej, je to takovy svalnaty a zaroven pri zemi :) Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 (upraveno) Je to velice povedeny Fotky si myslim ze povedeny, a nevim proc ale dost mi to pripomina jednoho allroada od LF Kombinace je skvela Upraveno Říjen 1, 2012 uživatelem luigi5 Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 hurááá scout žije po těch letech Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Budu tam z patka na sobotu tak vezmi fotak, smotam vepredu zavit at je to tip top a neco nafotime ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 moc to nemotej at nevypadam jako zebrinak :D badys : ja ti dam po letech :D po roce a pul presne Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 navnada z vikendovyho foceni s bratrem ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 a jeste jedna ;) az poupravim dalsi tak je sem dam Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Ta fotka pod tím stromem je Luxusní Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Ta pod stromama je super ;) sypej to sem ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 paradni! vypada to luxusne! Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Jo tak to je super!!! :palec: Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Nádherný fotky , nádherný auta . Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Moc pěkne pánové opravdu povedly se Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 diky panove ;) neco behem dneska dam, o vikendu se na to jeste podivam. To listi kdyz sme videli, tak se nedalo odolat :D musim ho ale malicko dobarvit aby to vyniklo jako na tyhle fotce, ale musim rict ze se mi to taky libi, trochu se pochvalim :D :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 tedka to hce air ride Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Vitto ty fotky jsou fakt povedený jsem zvědavej na ty další ..... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 air ride je pro sraby. alessi - diky, chvala od profika potesi, ja nejsem zadny velky fotograf bohuzel, i kdyz bych to rad umel. ale obcas se neco zadari ;) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 vitto zase se tak nepodceňuj ..... B) já myslím, že fotíš dobře (podle toho co jsem občas z tvých fotek viděl). Je rozdíl fotit něco narychlovku, tak aby to mělo dokumentační charakter a přitom moc nezáleží na kvalitě a fotit v klidu s rozmyslem kdy má být výsledkem pěkná fotka. A podle mě to zvládáš dobře Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky