Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

princes - je to vodoureditelna barva cili to jde omyt ale bila jde pekne debilne, delam na to :)

jarda - hehe no jelikoz je to snizeny a konecne dodelany, tak pani se to tolik nepaci a ja mam o to strach, takze to vypada domu na mensi prirustek do vozoveho parku :) takova zluta OI RS by se mi mooooc libila :D :D ale uvidime :)

baui - nechapu? :D

Odkaz ke komentáři

Vladan - nene to asi dela ten muj pokus o hdr

Bratr - no protoze si neprijel fotit :) ja ve ctvrtek ldyz sem videl to nebe nad vltavou tak jsem vyrazil a udelal serii fotek u reky, to nic moc, ale pak nad vetrusicema sem objevil tuhle zapomenutou cestu a hup tam :) uz mam I dalsi lokalitu :) jestli budes o vikendu v liberci. Tak neco vymyslime ;)

Jinak to hdr nejak neumim ale zkousim jedpokus ve photoshopu a libe mi to I kdyz mi to asi experti zkritizuji :)

Ale z auta sem proste nadsenej, je to takovy svalnaty a zaroven pri zemi :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

vitto zase se tak nepodceňuj ..... B) já myslím, že fotíš dobře (podle toho co jsem občas z tvých fotek viděl). Je rozdíl fotit něco narychlovku, tak aby to mělo dokumentační charakter a přitom moc nezáleží na kvalitě a fotit v klidu s rozmyslem kdy má být výsledkem pěkná fotka. A podle mě to zvládáš dobře :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...