Přejít na obsah

tmavá skvrna od výfuku


Doporučené příspěvky

Jsem naprostý amatér, tak mně hned prosím nezatracujte :-). Naše octávinka občas zlobí při opakovaných startech, při studeném motoru ne, ale ujedeme tak 10km, např, pak po 10min chceme opět nastartovat a někdy to prostě nechytne napoprvé a už i při studeném startu kolísají otáčky. Sice jen tak mezi 800-1100, ale kolísají prostě. Jak jsem tu četla, tak by to mohlo vyřešit vyčištění škrtící klapky, nebo výměna čidla teploty vody. Ale nad čím stále přemýšlíme je, proč nám zůstává tmavá skvrna pod výfukem, když někde déle stojíme se zaplým motorem. Co by to mohlo být? Poradíte? Děkuji. :-)

Odkaz ke komentáři

Jj, přesně tam. Na konci výfuku. U jiného auta, které jsme měli předtím, jsme toto nepozorovali. Může to být tím, že stálo cca necelý půl rok v bazaru? Myslím ty nečistoty apd. Pokud by to tedy neměla být nějaká netěsnost v motorové části, tak jste mě uklidnili. :-)

Odkaz ke komentáři

Je to tak, přes léto nepozoruji nic, ale přes zimu stačí chvilku stát na místě a zem pod výfukem je celá mokrá nebo když např. po nočním stání v garáži auto nastartuju, tak mám po startu pod výfukem úplně mokrou zem (to jak je výfuk plný vody a po nastartování trochu té vody vystříkne ven), takže toto bych vůbec neřešil, protože je to normální :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...