ironpipi Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Kdo z vás, kdo má v jedničkové octávce MFD DX má přes aux popřípedě jinak připojený mobil/mp3 přehrávač? Zajímalo by mě, co je k tomu potřeba? A ještě by se mi hodil postup vytažení této navi. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 mam na DX napojeny DVD, TV a Parrot, a vybiram si jestli chci pres PARROT USB nebo SD kartu, a nebo USB pred DVD .... DX se vytahuje bud specialnima udelatkama ktere vsunes do otvoru k tomu urcenym na predni strane dx (ploche otvory na bocich DX) a nebo jak se videl u Rolbare vystacis si s dvema suplerama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Já to mám. Potřebuješ k tomu AV (RGB) převodník - to je hlavní a zásadní věc. Do toho si podle fantazie připojíš, co budeš potřebovat. Já mám mobil (N97) s video výstupem, takže se mi na LCD zobrazuje prakticky to samé, co na mobilu - videa, MP3... etc. Mám i DVD přehrávač (momentálně prodávám, pokud by měl někdo zájem). DVD přehrávač jsem vyměnil za USB mulltimediální přehrávač. Což je malinkatá krabička, do které mám připojen HDD a přehrává snad úplně vše. Takže mám teď v autě 15OGb hudby a všechny simpsny a topgeary a hafo filmů. A já se ptám - pánové, kdo z vás to má? B) Teď jen čekám, až mi to někdo z auta ukradne. )) A k vytažení - vůbec se toho neboj... Já se bál, ale pak jsem zjistil, že špatně! Měl jsem se bát ne u vytahování, ale u zasouvání. To je massakr. 2 hodiny!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Ja to mam tiez som pouzival dvd ale uz mam tiez ako pises tu sikovnu krabicku od WD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Tady se vychloubám. Kdyžtak se ptejte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 jestli potřebuješ jenom aux tak žádný RGB převodník nepotřebuješ!! stačí ti kabel s din konektorem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Tady se vychloubám. :PKdyžtak se ptejte... pěkná práce,pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bucis Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Já to mám. Potřebuješ k tomu AV (RGB) převodník - to je hlavní a zásadní věc. Do toho si podle fantazie připojíš, co budeš potřebovat. Já mám mobil (N97) s video výstupem, takže se mi na LCD zobrazuje prakticky to samé, co na mobilu - videa, MP3... etc. Mám i DVD přehrávač (momentálně prodávám, pokud by měl někdo zájem). DVD přehrávač jsem vyměnil za USB mulltimediální přehrávač. Což je malinkatá krabička, do které mám připojen HDD a přehrává snad úplně vše. Takže mám teď v autě 15OGb hudby a všechny simpsny a topgeary a hafo filmů. A já se ptám - pánové, kdo z vás to má? B) Teď jen čekám, až mi to někdo z auta ukradne. )) A k vytažení - vůbec se toho neboj... Já se bál, ale pak jsem zjistil, že špatně! Měl jsem se bát ne u vytahování, ale u zasouvání. To je massakr. 2 hodiny!!!! Ahoj chci se tě zeptat jaký máš ten převodník protože když jsem je hledal tak mají jen sinčové výstupy a ne na usb. Zak mě docela zajímá jak jsi to pak připojil na ten disk? chci se zeptat jestli nevíš co s japkem? iphone ipad. Moc děkuji za odpověď. Nebo jestli někdo ví jak na to tak díky i za vaší odpověď Bučis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Převodník převede signál do cinčů a na ně připojíš něco se vstupem na USB. V mém připadě je to multimediální přehrávač. Který má USB vstup. Co se Applu týká - pokud má TV výstup na cinče není to problém. :) olisoft: díky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 necituj predchadzajuce prispevky, je to proti pravidlam fora... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdenoor Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Jsem ze všech těch přispěvku zmaten :o Samé zkratky a vubec nevim o co go..Moc toužim po tom poslouchat v autě svoji hudbu a né radio..(mimochodem mam taky Navi DX)Ale za boha jsem nezjistil co kde sehnat nebo jak to udělat,bohatě by mi stačilo napojit flashku do radia ale nevim co k tomu potreba atd..Mohl by mi někdo poradit nebo hodit nejaky odkaz..děkuji moc za odpovědi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 www.xcarlink.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Záleží co Ti vyhovuje víc... např.: http://aukro.cz/listing.php/search?string=transmiter&category=0&sg=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Příspěvek jsem přesunul do více se hodícího tématu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.