Přejít na obsah

MFD DX připojení mobilu

Doporučené příspěvky

mam na DX napojeny DVD, TV a Parrot, a vybiram si jestli chci pres PARROT USB nebo SD kartu, a nebo USB pred DVD ....

DX se vytahuje bud specialnima udelatkama ktere vsunes do otvoru k tomu urcenym na predni strane dx (ploche otvory na bocich DX) a nebo jak se videl u Rolbare vystacis si s dvema suplerama :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Já to mám. :palec:

Potřebuješ k tomu AV (RGB) převodník - to je hlavní a zásadní věc. Do toho si podle fantazie připojíš, co budeš potřebovat. Já mám mobil (N97) s video výstupem, takže se mi na LCD zobrazuje prakticky to samé, co na mobilu - videa, MP3... etc. Mám i DVD přehrávač (momentálně prodávám, pokud by měl někdo zájem). DVD přehrávač jsem vyměnil za USB mulltimediální přehrávač. Což je malinkatá krabička, do které mám připojen HDD a přehrává snad úplně vše. :lol: Takže mám teď v autě 15OGb hudby a všechny simpsny a topgeary a hafo filmů.

A já se ptám - pánové, kdo z vás to má? B)

Teď jen čekám, až mi to někdo z auta ukradne. :palec:))

A k vytažení - vůbec se toho neboj... Já se bál, ale pak jsem zjistil, že špatně! Měl jsem se bát ne u vytahování, ale u zasouvání. To je massakr. 2 hodiny!!!!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Já to mám. :palec:

Potřebuješ k tomu AV (RGB) převodník - to je hlavní a zásadní věc. Do toho si podle fantazie připojíš, co budeš potřebovat. Já mám mobil (N97) s video výstupem, takže se mi na LCD zobrazuje prakticky to samé, co na mobilu - videa, MP3... etc. Mám i DVD přehrávač (momentálně prodávám, pokud by měl někdo zájem). DVD přehrávač jsem vyměnil za USB mulltimediální přehrávač. Což je malinkatá krabička, do které mám připojen HDD a přehrává snad úplně vše. :lol: Takže mám teď v autě 15OGb hudby a všechny simpsny a topgeary a hafo filmů.

A já se ptám - pánové, kdo z vás to má? B)

Teď jen čekám, až mi to někdo z auta ukradne. :palec:))

A k vytažení - vůbec se toho neboj... Já se bál, ale pak jsem zjistil, že špatně! Měl jsem se bát ne u vytahování, ale u zasouvání. To je massakr. 2 hodiny!!!!

Ahoj chci se tě zeptat jaký máš ten převodník protože když jsem je hledal tak mají jen sinčové výstupy a ne na usb.

Zak mě docela zajímá jak jsi to pak připojil na ten disk? chci se zeptat jestli nevíš co s japkem? iphone ipad.

Moc děkuji za odpověď.

Nebo jestli někdo ví jak na to tak díky i za vaší odpověď

Bučis

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jsem ze všech těch přispěvku zmaten :o Samé zkratky a vubec nevim o co go..Moc toužim po tom poslouchat v autě svoji hudbu a né radio..(mimochodem mam taky Navi DX)Ale za boha jsem nezjistil co kde sehnat nebo jak to udělat,bohatě by mi stačilo napojit flashku do radia ale nevim co k tomu potreba atd..Mohl by mi někdo poradit nebo hodit nejaky odkaz..děkuji moc za odpovědi..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...