kully Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 PRODÁNO. PROSÍM SMAZAT Prodám sadu pro automatický parkovací asistent. Lze použít ve vozech Octavia II, SuperB a Yeti. Parkovací asistent Vám pomůže zaparkovat do řady podélně stojících vozidel. Stačí stisknout tlačítko a systém již sám vyhodnotí, zda je vzdálenost mezi vozy pro zaparkování dostačující. Pak už jen zařadíte zpětný chod, jemně přidáváte plyn nebo naopak brzdíte a parkovací asistent zaparkuje na vyhlédnuté místo sám.Sada obsahuje:6 x parkovací čidlo (4 x 4H0 919 275, 2 x 1T0 919 297 A)6 x držák čidlaPropojovací kabelážTlačítko pro aktivování park. asistentaReproduktor 8E0 919 279Řídicí jednotku 3T0 919 475 CTuto sadu lze použít jak s manuální, tak s automatickou převodovkou. Jde namontovat i do Octavie ikdyž to přímo Škodovka nemontuje.Dá se taky použít jen se 4 čidlama pro dodělání předního parkovacího asistentaCena 4 500 KčNová cena 4 000 Kč 3 500 Kč včetně poštovného PRODÁNO. PROSÍM SMAZAT Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Pro bezproblemovou instalaci je dobre mit Octavii II po faceliftu, SuperBa II nebo Yetiho, idealne s asistentem rozjezdu do kopce nebo nahonem na 4x4 Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 aktualni. Tuto sadu taky lze pouzit pro dodelani predniho parkovaciho asistenta (bez automatickeho parkovani s pouzitim 4 cidel) Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Mam O2 FL (L&K), MR2010 (vyroben 6/2009), tzn. vc. kompletniho park. asistenta (vzadu i vpredu), HHC (asistent rozjezdu do kopce) a DSGckem. Predpokladam tedy, ze ja potrebuji jen spec. jednotku a tlacitko pro aktivaci, nevim ale k cemu me budou tech 6 dalsi senzoru (pokud by to umelo i pricne, tak to chapu jako doplnujici cidla), a k cemu ten reproduktor a kabelaz? Myslel jsem, ze to se mnou komunikuje pres palubni hifi system a MaxiDOT ? Ta sada je asi pro auta bez park. asistenta, ze ? Diky za info, moc me to zajima Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 6 cidel je pro ty, co nemaji predni parkovaci asistent. Kdyz ho mas, tak se dodelavaji jen dve predni (do blatniku). Proto je i ten reproduktor, ty uz ho v aute mas. Takze v tvem pripade to znamena: Dodelat dve cidla do blatniku a pouzit kabelaz pro 6 cidel misto puvodnich 4 (proto kabelaz) Zapojit cidla do ridici jednotky v kufru Vymenit ridici jednotku v kufru za tuto Nainstalovat tlacitko pro aktivaci automatickeho parkovaciho asistenta Natahnout kabelaz pro tlacitko z RJ v kufru Nakodovat Co ti zbyde (s puvodni jednotkou, 4 cidla, reproduktor, propojovaci kabelaz na 4 cidla) je sada pro dodelani predniho parkovaciho asistenta napr. do jineho auta. Odkaz ke komentáři
Libor T16 Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 a jde to do předface ? s problémy? Odkaz ke komentáři
Libor T16 Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Zalezi na MR 1Z872 Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 1Z872 Nevim co toto oznaceni znamena Odkaz ke komentáři
Libor T16 Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Nevim co toto oznaceni znamena to je kousek vinu , z něj chápu , že je to MR 2007 je to 2.0 tdi BMM s DPF, je to tedy co jsem pochopil z těch předface aut ta novější , jen bych potřeboval vědět jak složitě by to tam šlo ,je tam už parkovák ve předu i vzadu s novou jednotkou a zobrazuje se na columbusu. Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Tezko rict jestli to pujde, nejsem zadny odbornik a info co zde podavam mam co jsem tak ruzne zjistil. Takze pro zjisteni funkcnosti se zkuste poptat klubovych opravaru jako napr. Rolbar, MartinRS, Garny, atd ... Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Aktuální, nová cena 4 000 Kč včetně poštovného Dá se taky použít jen se 4 čidlama pro dodělání předního parkovacího asistenta Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 Nová cena 3 500 Kč včetně poštovného Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Ahoj,pokud ho ještě máš tak ho beru,musím ho vzít komplet?stačil by mi zadek.Jak ne tak aj tak ho beru Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Hele mám předozadní parkováky, 4x4 scout ale předface, nevím jestli Hillholder půjde to dodělat?? Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Na predface (asi) ne ... Odkaz ke komentáři
Jirka 72 Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Ahoj. A co bude točit volantem ? Tam není potřeba nějaký motorek dokoupit ? Odkaz ke komentáři
cabko Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Zdravím, máte ešte v ponuke jednu sadu automatického parkovacieho asistenta? Potreboval by som ale iné tlačítko, také podlhovasté čo je na vypínanie ESP. Tie snímače sa dajú objednať aj vo farbe karosérie (mám tmavočervenú metalízu)? Posielate aj na Slovensko? Odkaz ke komentáři
cabko Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Nemáte náhodou niekto v ponuke túto sadu parkovacieho asistenta? Kully sa mi neozýva a už by som rád montoval :) Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Omlouvám se, ale moc tady nechodím. Sadu na prodej mám, ale prodovám co jsem koupil. To znamená, že nemám jiné tlačítko a ani čidla v barvě karoserie. Ty se z výroby ani v barvě neprodávají, takže většinou se stejně musí lakovat. Poslat na Slovensko není problém Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Prodáno, prosím smazat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky