Guest jarda balda Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ahoj všem. Koupil jsem octávku která měla vyměnenou spojku ve škodovce v prosinci. Když popojiždím a reguliji jízdu spojkou tak cca.za 5 vteřin začne spojka malinko vystavovat i když držím pedál dole a auto pomalu popojíždí, když chci vyřadit tak to skoro nejde musím za to opravdu zabrat. Potom když řadím tak se mi taky někdy stane že pedál se špatně vrátí a brzdovka se nestácí. Už si nevím radi vyměnil jsem spojkový válec u pedálu a odvzdušňoval jsem to pořád dokola a pořád stejné. Poraďte někdo prosím co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Mohl by to dělat známý problém se skříní převodovky - už se tu o tom psalo, tak pohledej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepe.lilly Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 ahoj, nedávno jsem měl ten samý problém a výsledek? teklo ložisko spojky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepe.lilly Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 ano ,,teklo" páč je hydraulické... potom si to trochu přisaje vzduch a ta spojka špatněvystavuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Jo takhle...to jo...Dokonce sem někde zahlíd, že na nějaký série byla SA vydána zpráva pro servisy. Přicpával se tam nějakej kanál a pak to dělalo bordel. Ale nevím přesně o co šlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepe.lilly Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 jo tak to já už vůbec nevim, páč já se takhle ,,odborně" v autě nevyznám... sem jen lajk... jen že sem měl podobý problém jako jarda.. tak jsem sem napsal co jsem s tim měl já tak třeba to jardovi pomůže... ale zase když mu dělali myslim že psal v prosince, že mu ěnili ve škodovce spojku tak nevim no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 CO třeba axiální vůle v předloze převodovky ? Hřídel není tam kde má být :D Když by jsi sešlápnul spojku podruhé tak by už vyřadit mělo jít :) :) Vím,že jak máš přední kolo u řidiče, že se oddělá podběh a tam se dostaneš k převodovce - tam odstraníš na převodovce plastové víčko kde je to ložisko a zjistíš zda je tam nějaká vůle :) Pokud bude tak se tam dávají vymezující podložky, které tu axiální vůlí vymezí a už to bude dobré :D Nebo repas té předlohy a nebo jinou převodovku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.