9393andy Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Zdravím.Tak predstavím aj "moju" krásavicu.. Prečo úvodzovky.Oco si doprial SuperB a mne ostala tato krásavica (Aj keď nie papierovo) Fotky prikladám no ešte chýba itnerier :/ Rok výroby: 2000 Motor 1.9 TDI Výbava original SLX Auto v lahšom túningu do predchadzajúceho majitela.Len treba opraviť predny spoiler.Ak viete zároveň o tomto istom-podobnom neváhajte a hodte odkaz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Teda, prichazi jaro a oktavecky nam tu rostou jak houby po desti Tak vitej mezi nama. At se Ti tady lipi a jsme Ti vsichni zdrojem inspirace :) Jen co to ouvej na predku? Zima byla takova zla? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9393andy Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 ďakujem No ešte minule leto sa to podarilo ocovi keď bol v podz. garažach..Tam sa to nedalo nebuchnuť no bohužial sa to aj ulomilo :/ chcem dať iný :D Ešte je slabo vidieť na poslednej fotke na strane vodičak pri kufri je preliačenina..Buchla nam brana do auta keď sme parkovali :) to taktiež dúfam že čoskoro spravíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) Pěknej kombíček koukám že máš stejný zadní spoiler jako já,MS design že??? JJ předface stejnej motor a stejná výbava budeš spokojen pane!! Přeji mnoho šťastných km a hodně elánu do ůprav!! Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Vítej mezi námi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9393andy Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 ďakujem :P živočich: Áno MS desing od tejto firmy sú na aute všetky tuning diely :D A dúfam že v tejto firme budem pokračovať pri upravách veľmi sa mi páčia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 (upraveno) zdarec, vítej tady :D moc pěknej kombík :P Upraveno Březen 20, 2011 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Přidávám se k ostatním, moc pěkná octávka :P , tak ať ti slouží co nejdéle a dělá ti jen samou radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 ďakujem živočich: Áno MS desing od tejto firmy sú na aute všetky tuning diely A dúfam že v tejto firme budem pokračovať pri upravách veľmi sa mi páčia JJ taky scháním ten přední ale je to špatný. Pokud by se ti to povedlo někde sehnat dej echo díkes pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 taky te vitam mezi nami a preji mnoho stastnych kilometru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9393andy Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 ďakujem :) Aktuálne fotky som dnes niečo nafotil..Nebol čas poriadne a fotak ukazoval 3% tak to bola rychlovka :/ Ale lepšie ako tie prvé fotene telefonom Mne osobne sa páči tá druhá,už aj zdobí moje pozadie v PC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Vypadá to jako retro foto s tím pozadím ,ale supr. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 hmm kominy dymia, stroje bezia, skratka sudruhovia by mali radost :D ! Kazdopadne zaujimave foto :) ! Mno octa: celkom v pohode, ale ja nejako tym spojlerom neviem stale priist na chut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ty fotky jsou perfektní :) , moc dobrá kombinace octy s tím pozadím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9393andy Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Tak aby sa nepovedalo pridám aj nejake fotky v prírode.. :) ale ďakujem že sa páčia ;) Na tej oktávke som najazdil zatial niečo cez 200Km ako vodič a plná spokojnosť.Jediné negativum pokazene rádio ;) :D Ten predok fotim nerad kvôli tomu prednému spoileru ale tak aby nebol len zadok tak som ju sem dal,ale je taká ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Krásné fotky pane!! MS design je :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9393andy Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Ahojte tak menší upgrade plánujem zmenu predneho spoileru Pozeral som trocha google a zapačil sa mi tento spoiler.Len neviem o koľko bude menší(predpokladam že menší) od pôvodného čo mám teraz. http://plasttuningshop.eu/index.php?main_p...roducts_id=1176 A rozmýšlal som and týmto ale on sa nasúva na ten pôvodny? http://plasttuningshop.eu/index.php?main_p...products_id=348 toto som skúšal v pc ako by to vyzeralo.. Nevedel som velkosť tak som išiel podla pôvodneho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 octa v pohode, az na ten predny naraznik ale ja ho mam tiez pootlkany, tak si z toho nic nerob :P tie naraznky, ked uz, tak radsej daj ten prvy, ale ty mas predface predok, stary naraznik, svetla, mriezku. ked nahodis novy naraznik, tak ti nebudu licovat svetla a mriezka, sak pozri tento navod a uvidis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9393andy Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Kolega na prestavbe tuším dával ten naraznik(podobny) z rs čo chcem ja,alebo s mi to len zdá? A možno blbá otázka ale čo mam chapať pod zmyslom predface.. Tie svetla a tie ostatne to su z inej rady oktavky alebo ako :P v tomto smere nie som až tak oboznameny :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 (upraveno) Ono tech Octavek jezdi malo, ja vim... Jinak staci trochu cist, sem tam prolezt forum a nasel bys temata, ktery by ti to osvetlily. Tady napriklad tri z nich. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8604 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8116 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7048 Upraveno Duben 25, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.