Guest houmik Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Chlapi, kamarad ma Octu, ale ma predface a jeho svetla uz jsou docela mrtvy, tak se me ptal, kdyby tam dal ty L&K ciry predface, jestli by to byla zmena oproti novym klasickym predface svetlum. Kdo s tim ma zkusenosti, byl bych rad za nejaky rady a postrehy, diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Zkušenosti s LaK světly nemám, ale prý svítí o dost víc než ty obyč. předface (logicky už jen proto, že jsou to čirá světla) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 prave ze ho to zajima, jestli ma cenu do nich jit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Pokud nechce překopávat celej předek na face, tak bych do těch LaK šel, měly by svítit víc a i líp vypadají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 (upraveno) No jestli nechce přestavovat na facelift tak by se to určitě vyplatilo tam dát LqK. Kamarád tam má ty starý a ani když tam dal žárovky s lepší svítivostí tak to nebylo o moc lepší. Já myslim že kolem 2-3tis, by to snad šlo předělat. Konny : Sakra moc pomalu píšu Upraveno Červenec 22, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Sentinel: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Měl jsem je. Svítí lépe rozhodně. Dneska seženeš druhovýrobu Depo za velmi slušný peníz. Takže pokud nechceš přestavbu tak bych do toho šel Nebo můžeš ještě zkusit ty světla vyčistit to taky dost pomůže návod zde: Jak vyčistit přední světla facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 A co kvalita znacky DEPO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 V pohodě . Já mám depo facelift a svítím s tím, už skoro rok bez problémů. LaK depo zde má člen maca a taky si nestěžuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Také jsem měl na oktě ty bludičky,dal jsem čiré Depo a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Chlapi, kamarad ma Octu, ale ma predface a jeho svetla uz jsou docela mrtvy, tak se me ptal, kdyby tam dal ty L&K ciry predface, jestli by to byla zmena oproti novym klasickym predface svetlum. Kdo s tim ma zkusenosti, byl bych rad za nejaky rady a postrehy, diky Mám L K na své O I model 2000 asi dva roky Žárovky Osram Silverstar +50% Svítí to nesrovnatelně lépe než původní bludičky. Sehnal jsem za velmi slušnou cenu nové origo Autopal Nový Jičín. Světla jsou čirá a mají kryt ze skla ne plastu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Kupoval jsem je asi pred dvemi roky od Cosbyho a naprosta spokojenost, sviti lepe a na aute vypadaji dobre a co je hlavni, nemusis nic predelavat, jenom vymenis lampu za lampu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Mám je taky od Cosbyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 A co kvalita znacky DEPO? :) Zdarec kolego.Mám na své bábě čirá světla od fa:DEPO a nemohu si stěžovat. Kupoval jsem je od ,,obautodíly" z HK za cenu 1490/ks je to bez motorků,ale ty se bez problému přehodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 (upraveno) Chlapi, tak kamarad vcera namontoval na predface L&K svetla a ted mi rika, ze prej to nic moc nesviti. Kdyz zapne dalkovy, tak to dela hodne znatelny kuzele a kolem nich uz nic moc svetlo. Ma s tim nekdo zkusenosti? Da se to nejak poladit? Vsichni psali, jak je to rozdil oproti tem starym... Upraveno Srpen 19, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 a nema na tom jen ciry kryty? Musí mít i lomenou parabolu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 Taky si myslím, že dal na obyč světla jen čirý kryty, to by potom taková kombinace svítila do kuželu a hrozně to oslňuje protijedoucí auta. Nebo pokud to kupoval z druhé ruky, tak narazil na nějakého podvodníka, který tak předělal obyč světla na LaK. Jak napsal jofree, ty LaK světla musí mít lomenou parabolu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 20, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 Chlapi, tak kamarad vcera namontoval na predface L&K svetla a ted mi rika, ze prej to nic moc nesviti. Kdyz zapne dalkovy, tak to dela hodne znatelny kuzele a kolem nich uz nic moc svetlo. Ma s tim nekdo zkusenosti? Da se to nejak poladit? Vsichni psali, jak je to rozdil oproti tem starym... :lool: houmiku nevím co tam ten kámoš dal,nebo spíš co koupil,já je mám na autě přes rok a nemohu si stěžovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulllda Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Chlapi, tak kamarad vcera namontoval na predface L&K svetla a ted mi rika, ze prej to nic moc nesviti. Kdyz zapne dalkovy, tak to dela hodne znatelny kuzele a kolem nich uz nic moc svetlo. Ma s tim nekdo zkusenosti? Da se to nejak poladit? Vsichni psali, jak je to rozdil oproti tem starym... ;) Taky jsem dával LaK od firmy DEPO,jsou čirý,ale jsou skleněné,ne plast!.Jsem trošku zklamaný,protože tam nejdou moc pěkně napasovat,hlavně pod blinkrama mám celkem velkou díru a na každé straně jinou.Dal jsem tam žárovky Osram NB,potkávačky svítí suprově,ale ty dálkové jsou jak píšeš,dělá to sv.kužele,dosvítí to daleko,ale před autem je prd vidět!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 no, to je podobny, jak to mel kamarad... uz je vratil zpatky, s tim se fakt nedalo jezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 taky mi to delalo kuzely pred autem. tak sem zajel k Vasovi (mel to hotovy ani ne za 3 minuty ;) ) a ten mi propojil potkavacky s dalkama. Pri zapnuti dalkovych svetel mi sviti dal i potkavaci... sviti to ted uolne nadherne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 U předface skleněných to je v poho, ale osobně si myslím že u face bych to určit nedělal, přecejen je potom světlo namáhaný víc jak dvojnásobným výkonem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Ak to mas len za jazdy tak by to podla mna stihalo chladit. Ale bolo by to treba vyskusat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ja si prave taky myslim ze by se to melo uchladit. jednal na dalkovy nejezdi clovek nejak dlouhodobe a navic v noci kdy je chladneji a vetsinou rychleji... no uvidim no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulllda Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Taky jsem to chtěl po kamarádovi propojit,ale říkal,že to není rozumné.Prý se bude žárovka přehřívat a brzy půjde do kytek Tak nevím,co s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Vcera som si po tme odskusal svietit dialkovymi s tlmenymi naraz, obcas by som to bral, ale to zvacsene mnozstvo svetla pri aute prekryva svetlo v dialke a to potom dialkove stracaju zmysel. Inak povedane, obcas by sa mi to hodilo, ale inak som zistil, ze si to nedam, lebo nechcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Pokud svítí v žárovce obě vlákna naráz delší dobu, tak ta žárovka dlouho nevydrží, není totiž stavěna na tak vysokou teplotu a vlákna se brzy přepálí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 no uvidim kolik ta zarovka vydrzi. moc po tme nejezdim a kdyz mi tam rok ta zarovka vydrzi, tak budu spokojenej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Pokud máš obyč. žárovky, tak by rok v takovém provozu mohla vydržet, ale pokud máš s vyšší svítivostí, tak se připrav, že se s tebou brzy rozloučí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 prave ze mam obyz zarovku za 50 korun... ted sem jednu vymenoval - po 3 letech, takze si myslim ze toho pul roku rok by vydrzet mohla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.