Kaproš Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 ON BY MI TY SVĚTLA POSLAL SNAD I KDYBY V NICH BYLO NASRÁNO :D to snad ne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 to snad ne ... KDYBYS JE VIDĚL KDYŽ JSEM JE ROZBALIL , TAK BY SIS TO MYSLEL TAKY ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 V nejhorším případě je střelíš na aukru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Tak holt foto až zítra no... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 CHLAPI MĚ ASI TREFÍ ŠLAK :D TY SVĚTLA MŮŽU VYHODIT, ŠEL JSEM SE PODÍVAT NA TOPENÍ , JESTLI UŽ PROSCHLY A TO PLEXI SE POKROUTILO A NA KRAJÍCH CHYTLO TAKOVÝ MLÉČNÝ NÁDECH AŽ SE TROCHU UKLIDNÍM, TAK TO NAFOTÍM............. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 TADY PÁR FOTEK NEŽ POLETÍ DO POPELNICE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 no tak to je v pi*i toto ... co ted? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 TADY PÁR FOTEK NEŽ POLETÍ DO POPELNICE Popelnice to je až to poslední,máš paragon tak to zkus vyreklamovat,pokud to udělá toto tak co by to udělalo v létě na slunku když by se tam dostala voda... Není to věc za pár kaček ;) držím palce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 CHLAPI MĚ ASI TREFÍ ŠLAK :D TY SVĚTLA MŮŽU VYHODIT, ŠEL JSEM SE PODÍVAT NA TOPENÍ , JESTLI UŽ PROSCHLY A TO PLEXI SE POKROUTILO A NA KRAJÍCH CHYTLO TAKOVÝ MLÉČNÝ NÁDECH AŽ SE TROCHU UKLIDNÍM, TAK TO NAFOTÍM............. ;) Kuwa se ti nezadařilo, ale chlapi mají pravdu, co by to udělalo na slunci?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 mě ty světla přijdou jakože jeté, tak nevím zda je vubec paragon a co reklamovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 To reklamuj prece. Vypada to na nejaky sizung z Koreje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 To je teda maras. Jsem zvdavy co ti rekne prodejce a jak se k tomu postavi. Kdyz je to internetovy obchod muzes zbozi vratit do 14 dnu bez udani duvodu. Ty ten duvod mas,tak mu to jebni o hlavu a at ti vrati prasule. Na vsych strankach dulezite ma vypsane dluzniky,to bude nejaky vykuk. nevyahzuj -posilej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 mě ty světla přijdou jakože jeté, tak nevím zda je vubec paragon a co reklamovat.. BADE TYS TO TREFIL , TY SVĚTLA NEJSOU NOVÉ , TEN ODKAZ JSEM TAM DAL JEN ABY JSTE VĚDĚLI O JAKÉ SVĚTLA SE JEDNÁ. SVĚTLA JSEM KOUPIL NA S-BAZARU PRODÁVAJÍCÍ MI TVRDIL ŽE SVĚTLA JSOU JAKO NOVÉ :lool: NO ASI BYL ZHULENÝ KDYŽ JE NAPOSLEDY VIDĚL CHYBAMA SE ČLOVĚK UČÍ............UŽ NIKDY NEKOUPÍM NIC CO NEUVIDÍM NA VLASTNÍ OČI ;) A TY SVĚTLA URČITĚ NEVYHODÍM.......NĚCO S NĚMA UŽ VYMYSLÍM ........ASPOŇ NA SRAZY BUDE NĚJAKÝ KÝČ :o JINAK ORIGO SVĚTLA ZŮSTANOU NA AUTĚ A UŽ NEVYMÝŠLÍM ŽÁDNÉ KOKOTINY ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 KAŠLI NA POPELNICI. S těmahle světlama už to mám vymyšlené dávno. - sundej průhledný plast zvrchu (odpájej, odřež, sundej) - kituj okraje a vše co je nerovné po odstranění průhledného plexi - zakrýj světýlka a zbytek černého plastu dej do barvy laku auta - nasaď na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 pointfrost........DOBRÝ NÁPAD UŽ JSEM ODSTRANIL TO ČIRÉ PLEXISKLO , ŠLO TO CELKEM ŠPATNĚ , TAK JSEM TO NAHŘÁL FÉNEM A POHODA NO JSEM ZVĚDAVÝ JAK TO BUDE VYPADAT AŽ TO DODĚLÁM A NAHODÍM NA AUTO :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 no no pointfrost ma pravdu, budem mesjt krasny lampy gdybys to udelal jak rika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 PÁR FOTEK BEZ PLEXI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 ach jo, jeden z tisíce nápadů prozrazen pěkně si s tím pohraj ;-) těším se na výsledek !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Doufám že se dílo podaří,držím palce kolego! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 ach jo, jeden z tisíce nápadů prozrazen pěkně si s tím pohraj ;-) těším se na výsledek !!! TAK TI JICH ZBYLO JEŠTĚ 999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 (upraveno) ŽIVOČICH......DÍKY ZA PSICHICKOU PODPORU KOLEGO Upraveno Prosinec 3, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Z toho budou jeste pekne svetla, jen to hold nepujde jako po masle, razty pevne nervy !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Zdarec pane kolego tak co světla je nějaký pokrok?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 JO , POKROČILY DO SKŘÍNĚ PŘEZ ZIMU NA NĚ PRDÍM , AŽ SE VRÁTÍ JARO , TAK SE ZAČNE TVOŘIT :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 JJ jaro přináší všelijaká potěšení....... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 JJ jaro přináší všelijaká potěšení....... :D :D ;) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 JO , POKROČILY DO SKŘÍNĚ PŘEZ ZIMU NA NĚ PRDÍM , AŽ SE VRÁTÍ JARO , TAK SE ZAČNE TVOŘIT To nemůžeš vydržet :D :P :D :D jaro už nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 PŘEJI VŠEM VESELÉ VÁNOCE A BOHATÉHO JEŽÍŠKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Razty co ty svetla? Porad jsou schovane ve skrini???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Razty co ty svetla? Porad jsou schovane ve skrini???? JO , A BUDOU TAM LEŘET AŽ DO JARA V TÉ KOSE NEMÁM ANI NÁLADU NA AUTĚ NĚCO DĚLAT :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.