Přejít na obsah

MŮJ ČERNÝ MAZLÍK

RAZTY

Doporučené příspěvky

Pěkná octa,všiml jsme si že máš v narazníku přidělané nějaké led pásky to používáš pro denní sviceni? nemaš nějaké fotos jak to sviti? diky M.

SAJMON.....LEDKY JSEM POUŽÍVAL NA DENNÍ SVÍCENÍ, ALE DOSTAL JSEM POKUTU, TAK UŽ JE POUŽÍVÁM JEN NĚKDY :palec:

SVÍTÍ PARÁDNĚ ;) Z BOKU TO SVĚTLO MOC VIDĚT NEJDE, ALE KDYŽ SE POSTAVÍŠ PŘED AUTO, TAK TO JE SÍLA A HLAVNĚ VEČER TO VYPADÁ PĚKNĚ.

JEDNO FOTO JSEM NAŠEL, ALE JE TO FOCENO Z BOKU :palec: ZE PŘEDU TO SVÍTÍ 2X VÍC :huh:

post-643-1260378390_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím Razty, tak jsem proběh vlákno, docela gut :huh: , máš to pěkný

mám na tebe dotaz, ty máš taky jako já 75 kw šestnáctku, taky máš díru na plynu? prostě to nereaguje hned, dělá ti to taky a řešil jsi to nějak? a taky mi strašně pomalu klesají otáčky při sešlápnutí spojky, vypadám pak jako když neumím řadit ;)

Odkaz ke komentáři
Zdravím Razty, tak jsem proběh vlákno, docela gut :huh: , máš to pěkný

mám na tebe dotaz, ty máš taky jako já 75 kw šestnáctku, taky máš díru na plynu? prostě to nereaguje hned, dělá ti to taky a řešil jsi to nějak? a taky mi strašně pomalu klesají otáčky při sešlápnutí spojky, vypadám pak jako když neumím řadit :palec:

JO JO TO JE BOLEST 1.6-TEK CO MAJÍ ELEKTRONICKÝ PLYN, TAKY SEM SE S TÍM POTÝKAL, ALE UŽ JE TO V POHODĚ ;)

VÍCE SE O TOM DOČTEŠ TADY

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=63413

Odkaz ke komentáři
SAJMON.....LEDKY JSEM POUŽÍVAL NA DENNÍ SVÍCENÍ, ALE DOSTAL JSEM POKUTU, TAK UŽ JE POUŽÍVÁM JEN NĚKDY :palec:

SVÍTÍ PARÁDNĚ :palec: Z BOKU TO SVĚTLO MOC VIDĚT NEJDE, ALE KDYŽ SE POSTAVÍŠ PŘED AUTO, TAK TO JE SÍLA A HLAVNĚ VEČER TO VYPADÁ PĚKNĚ.

JEDNO FOTO JSEM NAŠEL, ALE JE TO FOCENO Z BOKU :smich: ZE PŘEDU TO SVÍTÍ 2X VÍC ;)

já bych taky něco takového chtěl ale aby to bylo dlouhé to jak je ta lišta v tom rs narazniku amělo to homologaci ale zatím sem nic takového nikde neviděl nechce se mě nejak moc dráždit ty naše přislušníky :huh: kolik jsi dostal toho flastru?

Odkaz ke komentáři
já bych taky něco takového chtěl ale aby to bylo dlouhé to jak je ta lišta v tom rs narazniku amělo to homologaci ale zatím sem nic takového nikde neviděl nechce se mě nejak moc dráždit ty naše přislušníky :huh: kolik jsi dostal toho flastru?

PŘÍSLUŠNÍCI NA MĚ BYLI HODNÍ ;) FLASTR....200.-

Odkaz ke komentáři
Rosťo,

ty Tvoje vzpěry kapoty jsou šupa. Tak do toho jdu taky - to fakt nemá chybu. Myslíš, že by to mohlo stejně fungovat kdyby se daly silnější vzpěry na zadní kufr místo origo? Že by jsi odjistil kufr a vyjelo by to samo nahuru? To by byla taky dobrá machrovinka. :D

AHOJ MARTIN :lol: TY PÁTÉ DVEŘE JSOU TAK TĚŽKÉ, ŽE BY JIM ASI I SILNĚJŠÍ VZPĚRY MOC NEPOMOHLY, TAK ŽE RUKA VZHŮRU TO JISTÍ :D ALE BYLA BY TO PARÁDA :D

V LÉTĚ MI TY PÁTÉ DVEŘE DRŽÍ V KTERÉKOLIV POLOZE, ALE V ZIMĚ JE TO KATASTROFA.....UŽ SE MI I JEDNOU STALO, ŽE BYL SILNÝ VÍTR A ZABOUCHLY SE SAMY :D PĚKNÁ RÁNA, JEŠTĚ ŽE SEM TAM ZROVNA NELEZL, TO BYCH ASI DLOUHO REHABILITOVAL :) :) :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...