Přejít na obsah

chybne hodnoty na palubnom PC


Doporučené příspěvky

zistil som, ze palubny PC mi ukazuje chybny udaj o okamzitej a priemernej spotrebe :wub: Spravil som korekciu okamzitej spotreby cez VAG na 85% ale nepomohlo to, aj napriek tomu mi palubak ukazuje ine hodnoty ako su skutocne.

 

na zaklade coho palubny PC zobrazuje hodnoty o okamzitej a priemernej spotrebe? na zaklade udajov z RJ motora, alebo z potenciometra plynoveho pedala? pripadne snimaca rychlosti?

 

dalo sa s tym nieco robit? alebo pomoze uz len vymenit budiky? pripadne prelepit display palubneho PC

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Abych nezakládal nové téma, dám to sem, je to taky problém s palubním pc.

Mám octavii 1998 slx, motor AHF - 81kw tdi. Palubní pc ukazuje skoro všechno dobře, až na okamžitou spotřebu. Tu ukazuje správně, jen pokud je auto v pohybu. když stojím, tak tam blikají (střídají se) údaje o poslední okamžité spotřebě při jízdě a hodnota 0.

 

např. střídají se čísla 4,2 a 0, pořád dokola, až do doby, než se rozjedu. Nevím co je s tím, ale čekal bych tam třeba údaj 0,7l/100km (protože l/h tenhle počítač asi neumí zobrazit)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Taky bych tu měl dotaz. Před týdnem jsem koupil OCT 99, 1.6/74, a dneska mi zmizely z údajů počítače hodiny a současně se mi vynuloval druhý údaj na tachometru. Ostatní věci mi připadaj taky trochu nesmyslný, ale ty ještě vyzkoumám. Jo a je to dotažený z DE. Co s tím, eventuelně je tu někdo z okolí Tábora, kdo by mi mohl udělat diagnostiku, abych věděl, co že to nyní vlastně vlastním?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravim, vcera som chcel kupit Octaviu I 1.8T 110kw, pri skusobnej jazde palubny pocitac zobrazoval okamzitu a priemernu spotrebu 0.0 a majitel mi tvrdil, ze nevie preco, ze jemu to uz nezobrazovalo, co je samozrejme velmi podozrive, ze ho nezaujimalo za kolko l jazdil. Aky moze byt problem ? Je tem len nejake cidlo, ktore odpojil, aby som nevidel spotrebu ? Pripadne ake mozu byt priciny, ze to nezobrazuje. Inac auto vcelku fajn, toto bola najpodozrivejsia vec, preto by som to rad s vasou pomocou vyriesil. Dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...