galaher Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 zdarec.chci se optat do jaké polohy vám ukazuje rafička na budíkách teplotu vody.Mě najede max do poloviny a tam se udržuje po celou dobu jízdy.Nechal jsem auto po delší jízdě stále nastartované,vypnul klimu a čekal asi 20 minut kdy se zapne větrák na chladiči a vono nic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Mě najede max do poloviny a tam se udržuje po celou dobu jízdy. Tak takto v polovine to ma asi kazdy... Je to tak spravne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Souhlas se Sejvi.Zatím jsem se nedostal přes polovinu tak jak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Co som sa docital, tak rucicka drzi v strede od cca 80°C do 105°C Podla mna je to kravina (blbo vymyslene), ale co narobime. :) Jedine, ze by niekto dokazal preprogramovat budiky, aby ukazovali realnu teplotu. Najde sa niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 A přijakej teplotě by měl teda najet ventilátor ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Měl bych taky otázku , je to dá se říct k tématu . Po dlouhé jízdě po městě nebo při delším stání se zaplím motorem při letních teplotách , jsem za celou dobu co mam oktu nepozoroval že by zustal po vypnutí motoru větrá po nějakou dobu ještě bežet . Tak jak to bývalo u feldy . Je to problm nebo je to normální .?Jinak ta teplota je stále max tech 90 . Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Vetrak zopne pri cca 98°C Realnu teplotu zistis asi jedine VAGom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 mě drží na 70°C maximálně 80°C vic to neohřeju ano kdybych se po...... vyměnil jsem už 5 termostatů a 1 čidlo na teplotu vody a výsledek furt stejný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 mě kolmo víc ani boha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 mě kolmo víc ani boha Tak to ti zavidím já o tak neohřeju ani v létě :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Tak to ti zavidím já o tak neohřeju ani v létě :) :) Koukal jsi do měřených hodnot v 01, kolik Ti hlásí G2/G62? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Koukal jsi do měřených hodnot v 01, kolik Ti hlásí G2/G62? dneska jsem po dobu jizdy sledoval teplotu vagem a maximum je 74°C pak asi zrejmě otevře termostat a teplota pada dolu,při jizdě z kopce bez plynu teplota padá dolu az třeba na 60°C 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 dnes jsem dal šestej termostat a dostal jsem se na maximum 84°C :) je to lepší ale furt o není ono ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 dnes jsem dal šestej termostat a dostal jsem se na maximum 84°C :) je to lepší ale furt o není ono ;) :P No myslim si ze to je OK teplota. Vzdyt ten termostat otevira caa pri 82 ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 jeste jsem nedokazal prehoupnut pres 90 (mozna ten nejakej milimetr nad ale neni to skoro videt). A podle rucicky nepoznas gdyz se zapne vetrani. Negdy se my stava ze v lete v mestke jizde nezapne vetrak a negdy ano 9podobny styl jizdy a provoz). Ale po dlouhe jizdy z kopce (teda bez plynu) my rucicka padne na 70 a po opetovnem pridani plynu se vrati normalne na 90. Nevyte cim to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Mě to dělá taky...je to logický když se nespaluje nafta tak to zákonitě nemůže ohřejvat motor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 jeste jsem nedokazal prehoupnut pres 90 (mozna ten nejakej milimetr nad ale neni to skoro videt). A podle rucicky nepoznas gdyz se zapne vetrani. Negdy se my stava ze v lete v mestke jizde nezapne vetrak a negdy ano 9podobny styl jizdy a provoz). Ale po dlouhe jizdy z kopce (teda bez plynu) my rucicka padne na 70 a po opetovnem pridani plynu se vrati normalne na 90. Nevyte cim to je? Toe normální jev když nespaluješ žádný palivo tak potom ti nemůže stoupat teplota ale naopak ti klesá na pal.pc si dej okamžitou spotřebu a uvidíš že když pojedeš se zažazeným rychl.stupněm z kopce a bez plynu tak tam budou samé nuly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 to by musel byt kopec z Cech az nekam na konec Rakouska, aby mi teplota padla u zahratyho motoru :) jsem zazil snad jen u Favorita neco takovyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ja som menil na mojom termostat teraz v piatok. A je to 100 a 1. Predtym som sa cez 74 stupnov nedostal, teraz drzi 92st.C ako priklincovane. Termostat som bral od uzivatela jELDA (cc-autodily). :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Taky se my to zda logicke ale to zacalo detal pred minulou zimu. Predtim to nedelalo vubec. Zapihla se na 90 a tam zustala dokud se auto ne odstavy cca 20-30min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 presne, mne se taky zastavi na 90 (podle rucicek) a tam zustane, i kdybych jel z kopce :) to ze klesala teplota pri jizde z kopce se nam delo u Passata a delal to spatnej termostat, prvni nepomohl, tak se dal druhy a uz to funguje paradne. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 druhej jeste beru ale šestej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 No myslim si ze to je OK teplota.Vzdyt ten termostat otevira caa pri 82 ne ? měl by otevirat při 87 stupnich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 měl by otevirat při 87 stupnich Aha.cekal jsem jak jsem psal. Zkus dat termostat do hrnce s vodou,dej to vari a mer teplotu kdy se zacne otevirat . Mas ten termostat origos nebo nejak cinska podrobka ? Neni na nem vyrazena teplota otevirani ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 (upraveno) všechno original škoda žádnou čínu bych tam nedal :) je tam vyraženo 87stupnů na tu teplotu to ale nedostanu :lool: max 84 stupnů ještě zkusim jedno čidlo na teplotu a pak už fakt nevim ;) Upraveno Listopad 2, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vácav Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 OT: jakou máte nemrznoucí směs v chladiči a chladící soustavě (jsou dva druhy a nemají se mísit), příští týden si budu měnit olej a při té příležitosti si chcu vyměnit chl.kapalinu, je už tam přece více než 5.let.. (nejlepší je asi to smíchat s des.vodou, zkusím to naplnit jen destilovanou vodou, projet, pročistit a pak vypustit a zase naplnit ale už s nemrzn.kapalinou) Jedná se o Octavu 2004, TDI 81.kw Předem dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 OT: jakou máte nemrznoucí směs v chladiči a chladící soustavě (jsou dva druhy a nemají se mísit), příští týden si budu měnit olej a při té příležitosti si chcu vyměnit chl.kapalinu, je už tam přece více než 5.let.. (nejlepší je asi to smíchat s des.vodou, zkusím to naplnit jen destilovanou vodou, projet, pročistit a pak vypustit a zase naplnit ale už s nemrzn.kapalinou)Jedná se o Octavu 2004, TDI 81.kw Předem dík měla by tam byt ruzovova kapalina oznaceni ma G12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Až dneska jsem se dostal na opravu svého auta závada je odstraněna bylo to špatné čidlo první nepomohlo druhé už jo a vše je ok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 OT: jakou máte nemrznoucí směs v chladiči a chladící soustavě (jsou dva druhy a nemají se mísit), příští týden si budu měnit olej a při té příležitosti si chcu vyměnit chl.kapalinu, je už tam přece více než 5.let.. (nejlepší je asi to smíchat s des.vodou, zkusím to naplnit jen destilovanou vodou, projet, pročistit a pak vypustit a zase naplnit ale už s nemrzn.kapalinou)Jedná se o Octavu 2004, TDI 81.kw Předem dík Můžeš naplnit bez problému vodou z městského řádu. Kapalinu použij G12, či její novější provedení G12+, G12++. Jako provozní náplň v poměru 1:1. To vypláchnutí není špatný nápad. To KENNY: jo, jo, taky se nám nedavno stalo, že new čidlo bylo špatné. Nikdy se to však předtím nestávalo a v poslední době 2x. Asi nějaká špatná série... Hlavně, že se problém v závěru jednoduše vyřešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mylen Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 AHOJ mam taky problem, ze ma zlosti rucicka teploty chladiacej kvapaliny... vacsinou funguje normalne, ale obcas spravi to, ze aj ked je motor zohriaty na 80-90°C tak rucicka si pomalinky chodi hore dole v rozpati (odhadom) od 20-70°C robilo to aj v lete na origo cidle, ktore tam bolo, tak sa tam dalo nove, ale asi bez znackove.. a zacalo to robit opat, proste rucicka pomalinky chodi hore dole, ale nikdy nespadne az na nulu.. ked zastavim, vypnem motor.. znova zapnem klucik tak OLALA rucicka uz vybehne pekne na 90°C.. cim to je? cidlom ?? termostat je novy v lete meneny a cidlo pred zimou.. termostat je origo, ale cidlo nie tak neviem, ale je tiez modre ako to co tam bolo.. len uz na nom niesu znacky (VW, audi...) ja myslim ,ze je to cidlom, ale tak neviem lebo to robilo aj na starom cidle a termostate a este otazka cidlo tam ide toto http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0599...ny-octavia.html alebo http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3579...ol-octavia.html Dakujem za odpovede !!! Inak motor je to 1.9TDI 81kW AHF 12/98 (model 99) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.