1.8TSI Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Poraďte Vy co víte... 1) výmena zadních brzdových destiček - je potřeba u O2 (stejně jako to bylo u O1) při zatlačování písku s ním otáčet aby se nepoškodil samostav? Na kterou stranu? Pokud se pamatuji, bylo to doprava... 2)orientační cena výměny destiček na všech 4 kolech - značkový servis a jejich origo díly? 3) při výměně hlavního chladiče se rozpojuje okruh klimatizace, takže se pak znova plní? díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 1. ano 2. neznam stejne si to budu delat sam... 3. Jestli rozpojis tam samo znova naplnit ale lepsi je to vysat a potom dat naspatek i s olejem... nebo vytahlout chladic samostatne ale to musis byt sikovny... PS: Uz si menil palivovy filtr???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Destičky jsem si taky vždycky dělal sám.. kdysi mne práce na autě bavily, teď už ne... Budu to stejně dávat do servisu (důvod níže) tak že bych nechal rovnou vyměnit desky pokud to není taková řacha oproti tomu je koupit na CC a vyměnit si je sám. Mám malý unik kapaliny, ale jen když to je natlakované teplem a nevidím odkud... nezbývá mi než to dát do servisu, oni mají takový nějaký vehement který napojí na chladící okruh a můžou to natlakovat víc než ohřátím a vidí kde to sákne... Možná to bude chladič, tak se právě ptám jestli se při tom vypouští klima protože by tím vlastně měl udělanou údržbu klimy (ubytek + olej) což se ještě nikdy nedělalo a toto bude už 4 léto.... Tak proto se ptám jestli je standartním postupem vypouštět klimu kvůli výměně chladiče Palivový filtr jsem neměnil, ale vím že ty jsi s tím měl nějakou akci a psal jsi že je to důležité.... že se ucpe těmi antiekologickými sračkami co do benzínu teď dávají... myslím že jsme o tom psali v sekci motor - 1,8TSI... mám zatím 80tis... výrobce to nepředpisuje vůbec... jednou jsem to ještě na Toledu měnil a byl po 120tis čistý, ale jak jsme psali - to ještě nebyly řepky.... Ještě jim chci nechat zkontrolovat aktualnost SW - je to prosinec 2007, koupil jsem to v prosinci 2008 a od té doby to aktualizované nebylo, tak nevím jestli nějaká aktualizace SW není od roku 2008 pro motor BZB k dispozici... teď jsem se tam díval jak jsi to vyfotil... pěkně černej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Opravdu nemáš předepsanou výměnu palivového filtru? Mě ho měnili už při předminulé prohlídce, což bylo kolem 60 tis. km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Ten filtr fakt nema predepsany vymenny interval... ani zminka o nem, proto jsem ho vymenil pri cca 60 tkm... a byl jako prase a to jsem cerpal jenom u Shellu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Palivový filtr měním každých 40 tisic km - tim pádem jsem ho dávál už dvakrát.Nestoji svět a je to opravdu potřeba(doporučil mi to kamarád-šef servisu) To samé vzduchovej filtr-hodně záleží v jakém prostředi se auto použivá ale většinou se ve velkých městech dost práší takže to je taky občas potřeba zkontrolovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Ten filtr fakt nema predepsany vymenny interval... ani zminka o nem, proto jsem ho vymenil pri cca 60 tkm... a byl jako prase a to jsem cerpal jenom u Shellu... Máš pravdu, není, taky jsem se divil. Ale narozdíl od Tebe jsem ho měl jako nový :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Vzduchový filtr je předepsaný po 60, ale po 30 je v Praze jak bota... a měním ho po 30... Na webu firmy co se zabývá turby doporučují ho měnit často právě kvůli životnosti turba. Zanesený filtr propouští více nečistot a taky je tam logicky déle čímž jsou už omačkaná jeho těsnění po obvodu kde to taky pak propouští více nečistot která jdou na turbo. Jsou to sice jen mikroskopické částice, ale lopatky turba je napálí v těch 80-120 tisících otáčkách což je taková pecka, že v podstatě dochází k jevu podobnému pískování (třeba disků). Tím ubývá materiál na lopatkách, tím se zvyšuje nevyváženost rotoru a tím se více zvyšuje namání ložiska = zvětšuje se vůle= vymačkává se těsnění=více propouští olej... atd... A přitom je filtr otázka do 500Kč .. vlastně jednou za rok... Mizchicka nechcíš so tan dát nějoký mormální obrázik, nemůžuo sa souztředid na příspěvaky.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Kde tankujes??? Mne to dost zarazilo, ja jenom u stojanu c. 5 Shell na Vidence v Brne a byl jako prase... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Vzduchový filtr je předepsaný po 60, ale po 30 je v Praze jak bota... a měním ho po 30... Na webu firmy co se zabývá turby doporučují ho měnit často právě kvůli životnosti turba. Zanesený filtr propouští více nečistot a taky je tam logicky déle čímž jsou už omačkaná jeho těsnění po obvodu kde to taky pak propouští více nečistot která jdou na turbo. Jsou to sice jen mikroskopické částice, ale lopatky turba je napálí v těch 80-120 tisících otáčkách což je taková pecka, že v podstatě dochází k jevu podobnému pískování (třeba disků). Tím ubývá materiál na lopatkách, tím se zvyšuje nevyváženost rotoru a tím se více zvyšuje namání ložiska = zvětšuje se vůle= vymačkává se těsnění=více propouští olej... atd...A přitom je filtr otázka do 500Kč .. vlastně jednou za rok... Mizchicka nechcíš so tan dát nějoký mormální obrázik, nemůžuo sa souztředid na příspěvaky.... :palec: Já mám vzduchový filtr už třetí a najeto lehce přes 90k km - první jsem měnil víceméně omylem či spíš náhodou, ještě v záruce byl prasklý plastový kryt motoru, takže s novým jsem dostal i filtr (btw vše grátis, dodnes tomu nevěřím ;)), pak při minulé prohlídce, tj. 84 tis. km běžná výměna. Mám ještě 3 podobné avatary v zásobě, tak já je budu po týdnu měnit, aby to tak nedráždilo Kde tankujes??? Mne to dost zarazilo, ja jenom u stojanu c. 5 Shell na Vidence v Brne a byl jako prase... V 95% případů na ICOM, regionální prodejce (a celostátní autodopravce) na Vysočině, příležitostě v případě nutnosti na RobinOil v Praze na Harfě (tak tomu říkám já, nevím jestli to je ještě Harfa, to nádraží kousek dál je tuším Libeň) nebo jinde kde mají N98. Se Shell jsem skončil už u Fabie, měl jsem nezávislé topení, které po tankování na Shell vůbec nechtělo chytat, nepravidelný chod, apod. a pak jsem se o tom bavil s mechanikem z tamního servisu a říkal, že u té Shell asi udělají jedno stanoviště pro odtahovku kolik tam odsud mají aut s problémy způsobenými palivy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 1.8TSI: při troše snahy lze vytáhnout/vyměnit chladič motoru bez nutnosti odpojovat chladič klimatizace a tím pádem bez potřeby odsátí chladiva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Díky Allesi, zítra to jde do servisu, nepodařilo se mi najít kde to teče, neumím to tak natlakovat, aby to teklo dostatečně pro identifikaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Já měním filtry (kromě paliváku)vždycky rovnou z olejem,což je po cca 15 tis. km.Palivovej měním před zimou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Není to trochu přehnané? Pylový (kabinový) má předepsaný interval výměny 30 tis. km. Vzduchový, pokud není otevřen box, tak minimálně 60 tis., jestli ne dokonce 90 tis. km. Palivový tedy předepsaný interval nemá. Olejový při prodloužených intervalech až 30 tis. km. Takže vše měnit po 15 tis. km odpovídá provozu v extrémních podmínkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Já mám vše za půlku,a olej dokonce za 100 kč/litr,takže mě výměna filtrů a oleje vychází cca na 1000 kč. A to používám filtry převážně Mann.A měním tak dvakrát do roka. Nevěřím na 30tis intervali. A měním si to samozřejmě sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Za ty prachy bych to tam taky sypal každou výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Já ne, na co bych pak měl auto s prodlouženými intervaly, když bych měnil olej 2x ročně?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 No a je jasno kde to sákne..... :) Teče hlavní vodní čerpadlo.. a protože 1,8TSI nemá jako jediná rozvodový řemen, tak čerpadlo je zcela jinde (vpředu vedle olejového filtru) a je naprosto odlišné od čerpadel co mají všechny ostatní octávky. Ty ho mají všechny stejné včetně RS (alespoň podobné) a díky masové rozšířenosti se z běžného čerpadla stal i výměnný (repasovaný díl) takže obecně cena nového je někde kolem 3000 a repasovaného do 1000... Ovšem bobeček 1,8TSI má čerpadlo co nikdo nemá a tak žádný repas, žádná druhovýroba.. a tak pěkně originálek za 6500Kč + těsnění + řemen co ho pohání + nemrznoucí kapalina + a jsme v tom za 15 tisíc což je zcela srovnatelné za co jsem letos týden lyžoval v Itálii v menším středisku... :P No abych to tedy nenafukoval, pravda v 15tis je i odčerpání zvážení a doplnění klimy ale vzhledem k tomu že byla funkční toho asi moc nedoplňovali... jediné kde ho mají o cca 2000 levnější je na CC , jenže když Vám auto stojí v servisu na zvedáku, tak jaksi nejde říkat "to je dobře že jste absolovali tu pakárnu a zjistili kde to teče a já vám teď přinesu svoje čerpadlo koupený jinde" http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-vodni-o...p;model=OCTAVIA Ještě že to není japonec... uvažoval jsem o Mazdě 6.. to by bylo čerpadlo za 20 000 a ještě k tomu teď samosvítící (radioaktivní) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Já ne, na co bych pak měl auto s prodlouženými intervaly, když bych měnil olej 2x ročně?! Jak už sem psal,nevěřím,že olej je tak kvalitní,a je jedno jestli je to Castrol,Shell a nebo Mogul(stejně je to všecno stejný. Je to práce na půl hodinky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 No a je jasno kde to sákne..... ;) Teče hlavní vodní čerpadlo.. a protože 1,8TSI nemá jako jediná rozvodový řemen, tak čerpadlo je zcela jinde (vpředu vedle olejového filtru) a je naprosto odlišné od čerpadel co mají všechny ostatní octávky. Ty ho mají všechny stejné včetně RS (alespoň podobné) a díky masové rozšířenosti se z běžného čerpadla stal i výměnný (repasovaný díl) takže obecně cena nového je někde kolem 3000 a repasovaného do 1000... Ovšem bobeček 1,8TSI má čerpadlo co nikdo nemá a tak žádný repas, žádná druhovýroba.. a tak pěkně originálek za 6500Kč + těsnění + řemen co ho pohání + nemrznoucí kapalina + a jsme v tom za 15 tisíc což je zcela srovnatelné za co jsem letos týden lyžoval v Itálii v menším středisku... ;) No abych to tedy nenafukoval, pravda v 15tis je i odčerpání zvážení a doplnění klimy ale vzhledem k tomu že byla funkční toho asi moc nedoplňovali... jediné kde ho mají o cca 2000 levnější je na CC , jenže když Vám auto stojí v servisu na zvedáku, tak jaksi nejde říkat "to je dobře že jste absolovali tu pakárnu a zjistili kde to teče a já vám teď přinesu svoje čerpadlo koupený jinde" http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-vodni-o...p;model=OCTAVIA Ještě že to není japonec... uvažoval jsem o Mazdě 6.. to by bylo čerpadlo za 20 000 a ještě k tomu teď samosvítící (radioaktivní) :P Takže jsi letos byl lyžovat 2x nebo ani jednou ? No hlavně, že se to vyřešilo, i když neplánované výdaje v takové výši nejsou nic příjemného. Jak už sem psal,nevěřím,že olej je tak kvalitní,a je jedno jestli je to Castrol,Shell a nebo Mogul(stejně je to všecno stejný.Je to práce na půl hodinky. Neříkám, že to trvá hodiny, ale doma to max. vypustíš a neodsaješ jako v servisu, tedy pokud nemáš vybavení, takže je to takové trošku kontraproduktivní, podle mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Takže jsi letos byl lyžovat 2x nebo ani jednou :D? No hlavně, že se to vyřešilo, i když neplánované výdaje v takové výši nejsou nic příjemného. Neříkám, že to trvá hodiny, ale doma to max. vypustíš a neodsaješ jako v servisu, tedy pokud nemáš vybavení, takže je to takové trošku kontraproduktivní, podle mě:D To si děláš prdel,né?Já sem v servisu dělal X let,a neviděl sem že by někdo "odsával olej" jak píšeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neblázni!!!! Ale jestli si to myslel jako vtip,tak ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 některé servisi to tak dělají, mají odsávačku, strčí se místo měrky oleje a odsajou vanu, ale klasika je klasika, tu nic nenahradí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 jj pro 1,8 tsi je v sekci rozpad 3 d motoru a tam je krasne videt jak to tam je nasackovane... kolik mas nalitano??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak komedie v podobě značkového servisu pokračuje... ráno volali, že čerpadlo nepřišlo... haha značkový servis Škoda nemůže sehnat čerpadlo na domácí značku Škoda a na naprosto exotický a v ČR zcela neočekávaný model Škoda Octávia.. :P Ještě bych pochopil že nemusí být na skladě, ale co je naprosto typické je ten přístup: Oni:čerpadlo nepřišlo Já:kdy bude Oni: nevíme urgovali jsme to Já: no a odpovědí vám, že je třeba v Německu, nebo někde a dají nějaký termín? Oni: ne nedají nám vědět, my to můžeme urgovat, ale kdy přijde se nedozvíme dopředu... Já: Já to čerpadlo můžu mít už zítra koupené... Oni: dlouhé ticho.. pak hmmm :P Já: víte já taky dělám servis a taky máme tu odpověd Urgovali jsme to a pak přijde díl za tři týdny... Oni: souhlasný smích ve stylu na to se asi připravte taky... Prostě klasika, podle Sapu a excelovských tabulek je vše správně, děláme do 5 a výplatu nám na účet pošlou tak jako tak a tvoje nepojízdný auto je nám u pr**** Díly jim zaváží ráno v 6 a jestli ho nepřivezou, tak už jsem domluvený s jeldou z CC a jedeme pro čerpadlo k němu... je jedinej snad v celé čr kdo ho má.... p2p: 77000km Mischicka: jasně že jsem byl dvakrát kurňa přes to vlak nejede dokud stojím :) Nepotěší to, ale taky mi ji mohli třeba ukrást.. :o Čím dál tím víc mám pocit, že onu pověstnou spolehlivost vybudovala O1 a O2 se svezla na superpověsti držáku... Né že by to byl propadák a tragedie, ale dostala už příliš vyspělé techniky a ta se prostě sype... kdežto O1 byla prostě kovářská práce... No možná nebylo od věci koupit posledního toura O1... po faceliftu když vychytali pár blbostí typu váhy a táhel ve dveřích, stěračů atd... Kámoš si koupil GrandPicaso.. právě mu po záruce odešla řídící jednotka palubky.. takže sice jezdí, ale všechny displaye jsou zhasle... prý 30 000kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Můj kámoš dokonce prodal OII,a koupil si funglovku Toura OI.Já ,jelikož sem jí měl 3 roky,tak bych jí už nechtěl,ale faktem je že to byl držák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 To si děláš prdel,né?Já sem v servisu dělal X let,a neviděl sem že by někdo "odsával olej" jak píšeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neblázni!!!!Ale jestli si to myslel jako vtip,tak ok. Ne, nedělám si prdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S Oktou jsem byl na prohlídce zatím 3x a 3x olej odsávali, stál jsem metr od toho, chceš i fotky? Už na Fabii kdysi to odsávali, co víc k tomu napsat... PS: Prosím necituj pořád ty předchozí příspěvky, je to zbytečné, proti pravidlům, protahuje to příspěvky a nebaví mě to furt opravovat:) Díky :( Prostě klasika, podle Sapu a excelovských tabulek je vše správně, děláme do 5 a výplatu nám na účet pošlou tak jako tak a tvoje nepojízdný auto je nám u pr**** Díly jim zaváží ráno v 6 a jestli ho nepřivezou, tak už jsem domluvený s jeldou z CC a jedeme pro čerpadlo k němu... je jedinej snad v celé čr kdo ho má.... Dobře pro Tebe, nakonec ho budeš mít od Jeldy a nebudeš se muset cítit před servisem blbě, ještě je můžeš "kopat". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak Ti děkuju za rady,a od teď budu olej vysávat.Protože jak píšeš,vypouštění oleje (klasicky spodem) je kontraproduktivní. Já sem pouze napsal svůj názor,jak často měním olej a filltry a ty to nemůžeš nějak rozchodit.To je Tvoje věc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 To Misak: Pls napis mi jake vyhody ma odsavani oleje, oproti klasickemu vypusteni spodnim sroubem??? Nejak mi to hlava nebere a myslim si ze klasika je lepsi... Klidne olej necham 2 hod odkapat a na zbytek si dam dost casu... dik za odpoved... :D V DP je jinak lasicke vypusteni oleje spodnim sroubem a jedine co se odsava je olej v prevodovce... a ta mimochodem se nema menit behem cele zivotnosti auta... To je ale taky blbost. ja jo vymenim cca 120000 km... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak Ti děkuju za rady,a od teď budu olej vysávat.Protože jak píšeš,vypouštění oleje (klasicky spodem) je kontraproduktivní.Já sem pouze napsal svůj názor,jak často měním olej a filltry a ty to nemůžeš nějak rozchodit.To je Tvoje věc. Mě je celkem jedno, jak často měníš olej ve svém autě, jen jsem napsal svůj názor, stejně jako Ty. Ty nevěříš prodlouženým intervalům, mě přijdou zbytečné výměny po 15 tis. km nebo dříve. Trošku nechápu, proč si to bereš tak osobně. To Misak: Pls napis mi jake vyhody ma odsavani oleje, oproti klasickemu vypusteni spodnim sroubem??? Nejak mi to hlava nebere a myslim si ze klasika je lepsi... Klidne olej necham 2 hod odkapat a na zbytek si dam dost casu... dik za odpoved... V DP je jinak lasicke vypusteni oleje spodnim sroubem a jedine co se odsava je olej v prevodovce... a ta mimochodem se nema menit behem cele zivotnosti auta... To je ale taky blbost. ja jo vymenim cca 120000 km... Co se odsávání vs. obyčejného vypouštění týká, zkoušeli jste někdy měřit, kolik jste toho oleje vypustili (a kolik ho tam zůstalo)? Víc k tomu nemá cenu psát, zas to bude flame jako vždy, když se narazí na podobná témata. A nakonec, každý si se svým autem děláme, co uznáme za vhodné a co si myslíme, že je pro něj nejlepší, ne? A olej v převodovce, jasně už i tady byly vzkazky o vazelíně, která se z toho oleje za ty roky vyvinula a nešla prakticky ani vypustit, ale máme doma Fáčko z r. 1992, tedy skoro dvacetileté, najeto čtvrt mega a na olej v převodovce sáhnuto nebylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Mischi: a myslím, že už jsi šanci si na to šáhnout dávno propásl.... po 20letech tam nebude nic Tak story s GoldCar servisem pokračuje. Ráno jsem tam volal, zda čerpadlo dorazilo. 2x jsem se ujišťoval, dostal jsem pak už jízlivou odpověd že ano, zavoláme vám během dne... OK, odvolávám čerpadlo od jELDY, ruším sjednaný odvoz do Kosořic....... Celý den nic... v 17 volám já, dotyčný mne přehodí na kolegu který nic neví a jde zjišťovat a po 5 minutách volá, že není čerpadlo a čeká se na čerpadlo. Začnu řvát... dotyčný kličkuje, blábolí o náhradních číslech a že to zjistí a zavolá... Volá za půl hodiny, že čerpadlo tady je, že se díval do skladu a tam byl stav na nule protože si ho mechanik už vyzvedl. Divím se protože ve skladových programech je obvykle vidět pohyb materíalu a tudíž by viděl že ráno přišlo a vzápětí bylo vydáno na zakázku mého auta... Na to neumí odpovědět.... Říkám že čerpadlo tedy ráno přišlo, teď je 17 a nikdo na to celý den nehrábl? Blekotá o mechanikovi na školení a pod hovadiny... Tlačím ho, aby auto ráno šlo okamžitě na montáž... není to schopen slíbit ani to a začíná evidentně mlžit o termínů dodělání.... Nabývám pocitu že také lže a čerpadlo ve skutečnosti nemají a hraje vabank že zítra ráno přijde (oni to nikdy neví předem, v 6hod rozbalí balík a čumí co poslali.. :-)) ) Zítra ráno jdu osobně do GoldCaru a budu chtít vidět čerpadlo... Už teď předpokládám, že ho neuvidím a už znova začíním shánět kdo mi ho doveze od jELDY z Kosořic... Výměna vodního čerpadla v GoldCaru = 4dny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.