Luks Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Dá se někde sehnat plastová trubička která vede kolík (táhlo) zámku u dveří?Když jsem sundával tapec tak mi praskla a někde sem jí ztratil,takže jí ani slepit nemůžu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 jj da, ale mam pocit, ze za to chteji docela ranec.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 70,- http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u08...ct-octavia.html super,díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Paráda, díky, mě chybí na obou zadních dveřích tyto vodítka, tak si je půjdu do Škodovky objednat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Je aj nejake "voditko" zaslepene? Davam postupne pri vymene zamkov prec koliky, len ta diera sa mi tam nepaci... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 ja to taky asi krome ridice dam vsechno pryc. voditka zakituju a striknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.